Sveikos. Kapseika, su gimtadieniu!!!
Liniuka mano antros eiles pussesere pazista 😁 . Statistine, tik su jos tėvais pabendrauju. O megztukas fabricnas, ir spalva skani.
Ingriduska, spalva tai graži 🥰
Kas tokia
Pirma, tai nuoširdžiai
AČIŪ,,KAD GIRIAT.
Ne todėl, kad pagyrų ištroškus, ne jų dabar tikrai nejaučiu trūkumo. Todėl kad čia toks po ilgo laiko mezginys. Tod kad nepasitikejau labai savim toje srityje.
Antra.
Qqciuk tu genijus, tu ne galvą, o enciklopediją turi, taip taip šituos ir turiu
Net etikete pasirodo buvo kai iš maiši išpurčiau

Parodysiu aš savo nekalbadienių mezginius.
Kadangi sau nieko nenoriu megzt, nes nežinau sukūsiu, ar ne ir kiek, o vyras megztinio nenorėjo, tai prisiminiau du prašymus, kurių negalvojau, kad išpildysiu. Pirmas buvo labai konkretus Moteris pamatė mano riešines https://www.ravelry....wrist-warmers-2ir labai prašė, kad jai numegzčiau tokias. Bet tuo metu neįsivaizdavau kada. Tai va, po kelių metų numezgiau, nieko neklausus ar dar reikia. Ir kai parodžiau labai apsidžiaugė, nors ligos karantinas sutrukdė atiduoti.
riesines.jpg 145,09KB
1 Parsiųsta kartų
Antras mezginys yra visiška avantiūra ir kol kas nežinau ar pasiteisinus.
Buvo kita moteris, kuriai Kalėdų proga padovanojau raštuotas kojines. Ji buvo labai susižavėjus ir sakė - tu numegzk man raštuotą suknelę.
Kadangi tuo metu tai atrodė nerealu, tai net ir nekalbėjom kokios ji norėtų. Tai va ta mano avantiūra buvo pabandyti aklai įgyvendinti šitą norą. Nesijuokit, bet nežinau ar tiks dydis ir tuo labiau neįsivaizduoju ar patiks spalvos ir netgi nežinau ar ji tebenori jos. Ir dabar numezgus nežinau, kaip parašyti. Bet kažką numezgiau. Jei ką, turėsiu kūdintis pati iki tokio dydžio ![]()
suknele.jpg 413,56KB
1 Parsiųsta kartų
suknele1.jpg 379,9KB
1 Parsiųsta kartų
Šiuo metu jokio mezginio neturiu ir nežinau ko noriu. Iš tikrųjų nieko nenoras labai paūmėjęs jau buvo prieš tai, o visi tie karantino draudimai man prie savijautos prisideda tuo, kad atsiranda toks pojūtis, jog iš vis nieko daryti negalima, norisi nieko neliesti, nejudėti ir atrodo, kad esu kalta, kad esu, kalta, kad galiu susirgti ir ką nors užkrėsti. Gera tik kai miegu. Ryte būna gaila, kad vėl diena. O kaip tyčia dabar išsimiegu geriau, tai net šiandien,šeštadienį, nubudau 7 ryto.
Kerpena-nuolatinis kaltės jausmas nieko gero
Nors aš kažkaip irgi dabar džiaugiuosi, kad legaliai galiu niekur neiti
t.y. nereik ieškot pasiteisinimo, kodėl nedarau kažko.
Mezginiai tokie tavo stiliaus. O tavo margoji suknelė kažkada anksčiau netgi man labai patiktų. Jeigu tai moteriškei noras nepraėjęs, tai įtariu, kad patiks
Toks vaizdas, kad Ingriduska turi daugiau siūlų nei aš
tinkamų mezgimui.