Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu kaip paaiškėjo ne visų..

Mano vaikis tai dienoraštin įrašė ( ir mum davė paskaityt) karantinas- jėga :)

Atsakyti

Karantinas intravertų džiaugsmas :)​ 

Aha :D bet jie dabar bijo garsiai džiaugtis  :D patyliukais mėgaujasi  :ax: 

Atsakyti

Kerpena - tikra kūrybinga darbštuolė :wub: riešinės nerealios - auksu spindinčios  :wub: 

O suknelė :hmm:  taaaipppp :hmm: trumpinti iki megztinio ir kaklą apmegzti vienspalviu siūlu, rusvu arba bordo - tada ir mano akiai bus gražu  :rolleyes: 

O dabar man labiausiai ryžos ausytės patiko :wub:

Atsakyti

Katuk, turiu tai turiu, bet kazkaip įdomiai prieš beveik 10 metų galvojau. Arba kiekiai nei tvora, nei mėta, po kelis kamuoliukus.

Arba kokybė neblizga.

Pvz.turiu merino gold, po du kamuoliukus zalio, rozinio, balto, violetinio, rausvo.

Nu nei mesti nei megzti.

Iš padorių tai mecheros 3 spalvu, pirkau nes jus pirkot pries užsidarant pardei prie hyper rimi

Tada va tie lašišiniai su linu

Ir dar radau išvažiuojant babiną kažkokių lyg koralinių, bet tai kas anie tokie nenumanau, kada pirkau, iš kur irgi.

Tai lyg yra lyg ir nėra.

Sakiau tuos goldus reik dovanoti kam, kaip ir akrilus zydrus. 

Startavau su lašišiniais išgalvinė vadaros bliuzelė, įkvėpta Liniuko rodytos

Atsakyti

Kas yra ryžos ausytės? Tiksliau-kur?

Ai matau :D  :victory2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 21 kovo 2020 - 17:48

Kas yra ryžos ausytės? Tiksliau-kur?

Dešiniam apatiniam kampe, pirmoj suknelės nuotraukoj :D ne-ne ten ne tavo giminaitė  :D 

Atsakyti

Kerpen :wub: kaaaaaiiiii kruopstumo kurinys!!! Spalvos!!!! Pagalvojus kad tu mezgei, tai kazkodel isivaizduoju kad tai tai buvo relax ir meditacija. Nu taaaaaip viskas taviska :wub: .

Atsakyti

Pvz.turiu merino gold, po du kamuoliukus zalio, rozinio, balto, violetinio, rausvo.

Nu nei mesti nei megzti.

Būtum anksčiau pasigyrus, būčiau po kelias spalvas paderinimui tų goldų įdėjus :rolleyes:

Anie gan gerai nešiojas.

Atsakyti

Beje mano suknelė irgi iš merino gold. :)

Atsakyti

Turiu kelias klientes, kurioms turiu megzt tik iš to goldo. Ir jos tuos mezginisu skalbia skalbinkėj ir laimingai nešioja :huh2:

Nepasisakiau apie šiandieninius mezginių pristatymus.

Likau be žodžių :D

Ingriduškos megztinį, kažkodėl įsivaizdavau iiiilgą iki kelių :D bet ir trumpas jis visai visai nešiotinas  :bigsmile: 

Kerpena - savam stiliui :super: kantrybės pas tave - maišais.

Atsakyti

Turtinga mezginiais ši diena :)  Nu bet mano pirmas vis tiek :flirt2:  :D​ 

Atsakyti

Aš gal to Goldo nebrokyčiau, bet tai kad po du kamuoliukus visko

Nu ką numegzti iš tiek.

O šiaip turėjau suknią Liniuk tavo, sunešiojau

Dar kažką pati mezgiau.

Visai nieko.

Atsakyti