Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, 

Ingriduska, sveikatos tavo vyrui :4u: 

Liniuka, fainas megztukas. Yr koks receptas?

Vyras vėl darbe. Gal išeis atostogas pasiimt  :hmm:  

Aš turiu paskutinę savaitę nedarbingumą, toliau bus matyt. 

Giminaičių kaimynai Londėj jau perėmė coronos estafetę. 

Rusnei pamokos nuo šios savaitės vyks kažkokia kita programa tiesiogiai. Padarė apklausą, kompus visi turi daugmaž. Su printeriais labiau bėda. 

Va kaime pubrolio klasėj tik jis vienas turi  :rolleyes:  

Simo mokykoj irgi apklausa buvo. Bet ten nesimatė kitų atsakymų :D Jaučiu ten neturinčių greičiausia nėr. 

Atsakyti

Neskaitėt praeitos savaitės Žmonėse apie mezgėją, kuri neria ir pardavinėja sukneles, kurias perka visokios Beoncės, gyvena Monake ir šiaip viskas kaip per sviestą. Nu tokia neįtikima istorija :unsure:​ 

Atsakyti

Limit,

https://www.ravelry....ustic-sweater-2

Atsakyti

Žmones perku tik jei kur skrendu lėktuve pavartyt arba va kai ligoninėj gulėjau vieną turėjau. 

Atsakyti

Aš tai prenumeruoju. Kažkada gerom sąlygom susigundžiau. Dabar visai smagu, nes atneša ketvirtadieniais 6 val ryte, tai galiu kavą gerdama pavartyt :)​ 

Atsakyti

Neskaitėt praeitos savaitės Žmonėse apie mezgėją, kuri neria ir pardavinėja sukneles, kurias perka visokios Beoncės, gyvena Monake ir šiaip viskas kaip per sviestą. Nu tokia neįtikima istorija :unsure:​ 

Skaičiau.

Instagraminės suknios, tinkamos pliažui.

Ko nenešiot?

Atsakyti

a ten ta gal croshet girl?instagrame man regis maciau

Atsakyti

Ne suknių grožį questionuoju. O Pelenės istoriją.

Atsakyti

Jei va taip atneštų, būt smagu pavartyt. Vyro sesė kažkada irgi prenumeravo, tai nuvažiavus turėdavau, ką veikt perverst žurnalus  :D

Atsakyti

a ten ta gal croshet girl?instagrame man regis maciau

Jo, jinai.

Atsakyti

Labas rytas. 
Skaitau , seku jus su malonumu jau daugiau kaip 10 m 😍. Mezgu taip pat. Bet ne taip greitai kaip jus. 🤷♀
Islendu del to kaip philypas is kanapiu del pasisakymu apie Vokietija. Gyvenu cia jau 25 m. Patikekit nieks cia netikrina del coronos. Net jei itarimas yra. Tikrina tik kai jau sunkus ligonis esi. Zodziu, kaip danguj  taip ir ant zemes🤷♀    Gyvenu NRW kur labiausiai uzkresta pokolkas. Ir gyventoju tankumas pats didziausias. 
linkiu visoms sveikatos ir laikau ✊

Atsakyti

Jblmami, koooks nikas!

Pasipasakok.

(Oho kantrybė, tyliai skaityti sienlaikraštį 10 metų)

Atsakyti