Sveikos
Sveikos,
Jblmami, man toks jausmas, kad mes kažkada bendravusios, gal schemutėmis dalijomis ar pan.nes nickas lyg ir girdėtas.
Beje aš taip pat DE ir prieš savaite taip pat stebėjaus, kad visai netiria, nes artimoje aplinkoje buvo simptominių atvejų, ir niekas netikrino, todel keistai skamba tas vokiečių liaupsinimas, kaip jie tikrina. Na nabent dabar kas pasikeitė, bet kiek girdžiu, paskambini, prasineši, kad sergi, jei nėra baisaus dusulio išrašo nedarbingumą nuotoliniu būdu ir liepia sėdėti namuose.
Įdomus toks jausmas sužinoti, kad esi stebimas 10 metų ![]()
Vyras atostogų negaus kol kas, tai va tas mūsų karantinas toks nekažką. Dar tiekimą turi pavaduot, tai kontaktų bus. Kyla minčių visokių
Hi,
MB dirba iš namų
jam ta sloga nepraeina, o vakar r pakosėjo Aš manau,kad nuo slogos, bet negali žinot. Tai vat turim biškį panikos namie,nes jau kuriamos strategijos, kaip reikės izoliuotis nuo kitų ir tarpusavy.
Jau norisi kažkaip ir kitokių žinių, ne vien apie tą baubą
Liniuka, tai čia kelinta idėja/noras? Ketvirta? O kada papasakosi apie anas tris? Ir kuri ant virbalų?
Man net keista, nea visai neseniai norėjau tokio principo megztukų su apvalia apykakle, o dabar kažkaip net nebegražu...
Vis dar mezgalioju tipo baktusą, bet mezgimas konkuruoja su dėlione
Bet galvoju apie medvilnę mėlyna, ir mintyse kažkoks a la kardiganas. Bet ripsas bus sunkus,.tai kol kas idėjas žiūrinėju
Liniuka, tai čia kelinta idėja/noras? Ketvirta? O kada papasakosi apie anas tris? Ir kuri ant virbalų?
Čia būtų penkta
Ir net siūlų jai turiu jūrbanginio tvido. Pirma idėja buvo pilkas No Frills, turimas jau nusinešiojo. Antra idėja dryžuotas megztukas, dryžuojant tokios pačios spalvos moherą ir nemoherą. Trečia idėja paprastuoliškas megztukas iš kažkada pirkto tokio blizgančio siūlo. Viskas iš reikalo sumegzt turimus siūlus ir nepirkti naujų
O mezgu variantą nr. 4 - megztuką iš Vinčio dažytų siūlų.
Kaip tikra moteris
Bet mačiau tavo pradžią,siūlas tai labai gražus.
Apie ką tylim?
Laba diena,
nesupratau, kas čia vyksta šiandien? pauzė? bendravime?
Kažkaip tyloka.
Aš moteriškai supratau, ką noriu megzt, bet neturiu siūlų, iš kurių noriu megzt. Ir taip du kartus!
Šilinge,o kojinė jau?
Kojinė ne, aš gi dabar darbą dirbu, megzti eisiu tik vakare
Bet tai tiesiog minčių bedirbant kyla, o ir šiaip neramu darosi, kai žinai, kad pabaiga ne už kalnų. Ypač, kai nenubėgsi per pietų pertrauką ir nenusipirksi siūlų
Tai kad ne tik per petų pertrauką gali apsipirkt
paskui kurjerio fotosesija ir op, turi.
Bet jo, reik biškį iš anksto ruoštis
Na va apie tą išankstumą ir kalbu. Per pietus nubėgti būdavo lengviausia... ir tai mėgdavau iš anksto padirbėti.
Iš bėdos į tarpą kalėsiu kaukes megzti
Vienkartines.