Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar galit magnio druskos dribsnių voniai papirkti. Labai liuks!

Labos!

B, definitely B.

Kaimynas kasdien išbraukia į ofisą. Bernelių net į vidinį kiemelį neleidžia.

Koks mėginiukas faaajnas. 

Atsakyti

Mano jauni ir turintys vaikų kolegos jau padarė išvadas, kad bevaizdžiams skambučiams tinkamiausia vieta yra tualetas, o video skambučiams garažas arba katilinė :D​ 

Atsakyti

aš atvažiavau darban...reikia pagalvot ar tikrai noo iš namų dirbt :) ramuuu, be manęs dar 2 žmogai, kavą gert nieks netrukdo

ir kompas nestringa :)

Atsakyti

Gadget aš apie skysta, galvos odai, plaukams 

Atsakyti

Sveikos, saulutė žeme ritinėjas, vakar jau septintą ryto žingsniavom su MB pievom ir laukais, jam gavosi prasiėjimas prieš darbą, o man tiesiog ankstyvas atostogų rytas... Šį ryt patingejau ir likau su knyga lovoje... O ir megzti noriu.... O kaimynė tai išvis nervina, kažkoks vaikščiojantis sąžinės priekaištas - susivarpė daržus, susidiegė braškes, išsiblizgino langus, kai aš tuo metu gulinėju ant suoliuko ir melancholiškai žvelgiu į tolį 😅

Atsakyti

Kapseika, ir gerai darai. Malonius ūkio darbus dabar reikia pasitaupyt, nepasidaryt per dieną :D​ 

Atsakyti

Hi, 

Mano dukros vis dar niekur nebuvo. Sakė, čia toks eksperimenttas, kokiam laikui užteks maisto atsargų :D  bandys ištempt iki šeštadienio, nes pavyko su barbora susitart

Atsakyti

Labas ,

Šiandien man ištiko baisus sąstingis ir kažkokia baimė. Supratau, kad reikia kaukes siūti, bet bijau išsitraukt siuvimo mašiną, nes ji gali būt sugedus. Paskutinį kartą užsiožiavo, pradėjo traukt siūlą. Na yra vilties, gal tieisog siūlas buvo kaltas, bet gali būt rimčiau kas. Ir darbo turiu, bet nieko negaliu imtis.

Reikia kažkaip motyvuotis ir susiimti, kad visai panika nesuimtų.

Atsakyti

Hi, 

Mano dukros vis dar niekur nebuvo. Sakė, čia toks eksperimenttas, kokiam laikui užteks maisto atsargų :D  bandys ištempt iki šeštadienio, nes pavyko su barbora susitart

Jei barbora viską atveš :rolleyes: man pvz duonos neatvežė :oh: 

Atsakyti

Mano jauni ir turintys vaikų kolegos jau padarė išvadas, kad bevaizdžiams skambučiams tinkamiausia vieta yra tualetas, o video skambučiams garažas arba katilinė :D​ 

Nu jei jau turi garažą ir katilinę, tai gal ir kambarį kokį rastų, kur galima užsirakint :lol:

Atsakyti

Jei barbora viską atveš :rolleyes: man pvz duonos neatvežė :oh: 

Jo. Aptarėm šitą reikalą.

Bet sakė šokoladų prisidėjo, tai gal atveš :D 

Sakė, pačios nežino, ko prisisakė, nes krepšį susikrovę seniai, bet vis nebuvo laikų, tada dingdavo prekės, tada pakeisdavo, tai jau kai atsirado laikas, šovė ir tiek, už 90 eurų nu kažką atveš

Na, jom svarbu daržovės ir vaisiai,ir dar šokoladai :D 

Atsakyti

Aš padariau išvadą, kad mano video konferencija su kolegom - su Emiliu šalia manęs vyksta tyliau, nei su Emiliu už užrakintų durų :D visi supranta, nes patys irgi mažų vaikų turi. Visai normaliai pasikalbam. 

O dar paskui jis būtinai paklausia - o aš tyliai buvau?? :D atsidūstu ir patvirtinu, kad joo, tyliai... (žaidimai su lego, katino pavaikymas- nesiskaito). 

Didysis ir mažasis išvyko keliom dienom į pajūry. Visi dabar netilptume- ego per dideli. Vasarą lengviau. O ir namie iš karto tyliau. 

Atsakyti