nu aš vakar kai skambinau savo vedėjui irgi visus jo šeimyninius reikalus girdėjau, ir ne vaikus o žmoną daugiausiai
kada jinai eis kada neis darban ir panašiai ![]()
Maniškė tai labai mėgsta per mano mytus atėjus priešais maivytis visaip ir mane juokint. Vakar pažadėjau prizą, jei pasimaivys man už nugaros
Ale kur tau
vakar vyriškis dirbo iš namų. telefonas aišku irgi įdarbintas. Kažką ten veikiau kitam kambary, neišgirdau, ką sakė, bet tikrai galvojau, kad man
klausiu ką sakei -tyla, jau garsiau rėkiu-kas yra. tyli. nu tai su priedais paklausiau
nesikeikiau, ne, bet kažką panašiai - ar tu pasakysi, ko nori, ar ne. ir tada suprantu, kad žmogus telefonu kalba
tikiuosi, mano riksmų nesigirdėjo anam gale
uoj katuk kvyy
Katuk 😁 aš panašiai irgi pasišūkaliojau
Laba diena,
Žiemiška naktis praėjo. Saulė vėl nugarą pro langą šildo.
katuko pasišūkaliojimai ![]()
Tarp kitko ir man, ir vyrui ne vieną kartą yra taip nutikę. Ir darbe irgi.
Netikėtai vakar dar vieną siūlų dėžę radau
Pasirodo, vaiko kambary buvau "paslėpus"
Tas neapsikentęs svetimo turto vakar atnešė ![]()
Abiturientų mamos, ar matėt, koks pasiūlymas radėjo sklandyt? ![]()
DĖL BRANDOS EGZAMINŲ
Nemanau, kad nuotolinis mokymas užtikrins kokybišką ugdymą. Ypač tai aktualu abiturientams.
Suprantama, kad šeimose, kuriose auga keli mokyklinio amžiaus vaikai ir dar nuotoliniu būdu dirbantys tėvai, nebus tinkamos aplinkos ugdymui. Planuoti laiku užbaigti mokslo metus ir laikyti brandos egzaminus neatsižvelgus į ekstremalią šalies situaciją nėra teisinga.
Mano manymu, būtų logiška šių metų abiturientus atleisti nuo brandos egzaminų ir stojamąjį balą skaičiuoti išvedus III-IV klasės metinių įvertinimų vidurkį, beje, tai buvo siūlyta ir LVŽS rinkiminėje programoje.
Teisinga būtų šių metų abiturientams suteikti tam tikrų išlygų dėl susiklosčiusios ne tik šalyje, bet ir visame pasaulyje situacijos. Šį siūlymą pateiksiu aptarti LVŽS frakcijoje bei švietimo, mokslo ir sporto ministrui.
Labos
Kaip ir yra laiko mezgimui, bet ko tai blaskausi po namus kaip dusia be vietos.
Mezginiai pradeti trys.
Kacumota, papasakok kokie trys
tu ten paslapčia prisimezgi visokių grožybių...
Man tai teigimi šio laikotarpio dalykai, kad sumažėjo apetitas - nežinau ar nuo nerimo, ar tiesiog jau kūnas prisitaikė prie naujos mitybos. O antras dalykas, kad miego nebetrūksta. Vis tiek vėliau keliuosi beveik pora valandų.
O dėl egzaminų kol kas nebuvau girdėjus siūlymo. Nors šiaip abiturienatai šį pusmetį vis tiek daugiausiai kartoja, gal jau kažko labai naujo ir nesimoko.
Šiandien - klaidų taisymo departamente dirbu
Net pietauti vėlavau, o ir išėjusi laukan prasvaikščioti telefone atsakinėjau į laiškus ir skambučius
Pastebėjimas: nežinau, ar atvėsęs oras kaltas, ar žinia, kad mūsų ir gretimame kaime diagnozuoti asmenys su karūnomis, bet kažkaip žymiai tuščiau negu praėjusią savaitę
Ypač kai vaikai su dviračiais nesiblaško po gatveles. Mažomis grupelėmis.
Nu,Katuk,meilikauji...as taip apie save negalvoju O trys... Melynas gauruotas uzmestukas-reik ten kazkokios inzinerines minties su ta juosta aplink ar ne,nes smaugia per uodega.tai padarysiu rankoves,tada deliosiu.
received_675998026564068.jpeg 86,58KB
0 Parsiųsta kartų Dar yra zaliai dryzuotas tipo prailgintas reglanas nu bet....nezinau ar man patinka kur jis baigiasi.taigi arba truksta rankoviu arba ardymo. Tada juodas tipo kardiganas kazkoks sesei,kuri man sunkoka megzt kai galva skauda arba vakaras. Bet dabar turesiu laiko,tai ka nors sugalvosiu.Nes vakar atleido is darbo...
Kacumota, va taip pliusų ir tenka ieškot: megsi juodą, nes 1) šviesu; 2) laiko padaugėjo. 3) kvėpuok
Užsikabinau išskalbtas dienines užuolaidas. Bandau apsispręst- ar nervina, kad nelyginau, ar ne....