Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk aš vakar makiažo pamokoje dalyvavau, užsitesė, tai per du vaizdus niekaip  :D 

Atsakyti

Kaip faina, ką naujo ir įdomaus sužinojai?

Atsakyti

Kalbėjo apie dieninį makiažą, modeliavimą. Naujo daug, nes visai tuo modeliavimu nebuvau domėjusi  :ax: Dabar reik priemonių, kad išbandyti 

Atsakyti

Katuk nu tai primatuok prie kokio turimo megztinio

o ten kuri dalis buvo?nugara?tu lyg kardiganą mezgi ane?

o man truputis abejonių kaip savo pomidoro apačią užbaigt, stulpelių ir ripsų nenoriu jokių, dvigubam krašteliui siūlas per storas

kad raitosi tai baika, gali kažkiek, bet jei iki triusikų užsiraitos tai jau ne itin smagu :)

Atsakyti

Gadget, ar galėjau aš šitą skarą neriamą matyti prieš keletą metų Baltrušaičio g. :hmm:​ 

Atsakyti

Nugara.

Matuoju, bet patempiu ir gerai :D gal reik netempus matuot.

Dar sugalvojau kad gal galima papildomas atskiras juostas šonuoss numegzt :D  visko prigalvot galima, kad tik neardyt

Kur jūs ten Baltrušaičio g meetus darėt :blink:​ 

Atsakyti

nu patempus negerai matuot, nebent nori kad visas strategines vietas aptemptų :) o kur bent 10 cm laisvė?

nu žodžiu nežinau pagal savo skonį daryk ale aš ardyčiau.Bet aš ne rodiklis aišku

Atsakyti

Katukai, šonuose išmegzt papildomas juostas- variantas. Ten kur ale rankovių išėmimas turetų būti.

Atsakyti

Gadget, ar galėjau aš šitą skarą neriamą matyti prieš keletą metų Baltrušaičio g. :hmm:​ 

Net pagūglinau. Niu, kad gal ne. InMedica ten yyyy, bet aš ne klientė.

O nėriau prieš porą metų, ir irgi visur vežiojau.

Atsakyti

Net pagūglinau. Niu, kad gal ne. InMedica ten yyyy, bet aš ne klientė.

O nėriau prieš porą metų, ir irgi visur vežiojau.

Kažkada buvom susitikę prie maxės daiktų perdavimo klausimu :D Ir rodei tą skarą procese  :D​ 

Atsakyti

Gali būti buvę nutikę  :wub: 

Kas pietums?

Pas mane - antra jautienos šmoto serija. Trioškenu su cukinija beigi pievagrybiais.

Atsakyti

Pas mane vakarykštė trijų rūšių šoninė :D​ 

Atsakyti