Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mane tas pats. Žirniene su šonkauliais jam Šnicelis su švieziu darzoviu salitomis man Man desertas dar buvo Chia kokosu piene su dz.slyvom, pistaciju riesutu sviestu, bananu, silauogemis , pyrago trupiniukais.

4f0de96b3e66.jpg

Qqciuk va tokio daikto kokio nors noreciau

af3b46190d4e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 03 balandžio 2020 - 11:27

Tas receptas nemokamas, ingriduska.

Atsakyti

Žinau, mačiau, Niuma įkėle

Qqciuks klause kokių siūlų ir kam

Tai va vizualizavau

Gražu būtų chaki į žalumą toks balachonas ir pieštukinis juodas sejuonas, arba klasikines juodos kelnes

Atsakyti

Gražu fotkėj,nepatogu gyvenime.

Atsakyti

Yra pas mus buhalterių  :hmm: Ar už pirmas 2 nedarbingumo dienas darbdavys moka 100%  :hmm: 

Atsakyti

Pas mane šiandien virtinukų su bulvėm iššūkis :rolleyes:

Priedas  6FC69380-ACD7-4A30-8599-AE983BF60426.jpeg   378,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ingriga, ne buhalterė aš, bet žinau, kad nuo 80 proc. (аrba 62,06 - popierinio atlyginimo)  iki 100 proc. darbuotojo vidutinio darbo užmokesčio.

Atsakyti

Labos :4u: 

Ingrig, nuo darbovietes priklauso, koks susitarimas imoneje. Pas mus visad buvo ir yra 100 proc. , paga istaymo raide gali nuo 80 iki 100 proc. moketi. 

Atsakyti

Tai pats darbdavys nusprendžia kiek mokėti? Pas mus pasirodo pagal naują kodeksą 62,..%  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 03 balandžio 2020 - 12:05

Šiandien ruošiausi į lauką išlysti po 2 sav. bet kai pažiūri pro langą noras praeina  :rolleyes: 

Atsakyti

Tai pats darbdavys nusprendžia kiek mokėti? Pas mus pasirodo pagal naują kodeksą 62,..%  :hmm:

tai čia dėl tų mokesčių perskaičiavimo, ankstesni 80 atitinka dabartinius 62 kažkaip taip

ingridėl ir man tas balachonas širdin krito

dėl patogumo tai kaip kam, man pvz pieštukinis sijonas daug nepatogiau :)

pietums mums su vyru pievagrybiais ir mocarela užkepta vištiena

vaikiui naminiai mėsainiai

Atsakyti

Ingriga, taip, 62... ant popieriaus atitinka 80 i  rankas- tas pats, kas ir su biuleteniu mokejimu.

Atsakyti