Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokias čia rankoves aptarinėjat?

Atsakyti

Kerpena nu reikia zoomuose dalyvaut :) o šiaip kažkada parodysiu tik nežinau kada

Atsakyti

Aišku. ;)

Bet kad nei mezginio, nei vyno ir šiaip į vifu susitraukusi, nelabai ką pasakyt turiu.

Atsakyti

Kerpena, mūsų buvo "trys ekraniukai", tai man atrodo, kai kas net spėjo tarp saulėsmeilės suknių, mano fotkių ir niumos biusto beigi kikenimo insiterpt.

Buvo žeurej miela pamatyt ingrigą ir vinčį, ir užsieninį katuką   :wub: 

Miškų undinė ingriduska ohoho kiek pasistūmėjo su mezginiu!

Šilingės rankovių estafetę perėmė qqtė. Nu žiauraus grožio suknia, net su įsivaizduojamu diržu.

Kacumota kokius 1.5 karto buvo injungus savo šviesų veidą ir dar šviesesnį balsą  :wub: 

Vincis tai partizanu jungės, bet buvo greit išrišta. O ir jungės tik kaip radijas, ir dar kopūstuose. Niuma, žuveliuk, saugokitės - iš esmės gyvenat vienam mieste su gandru.

Mažiai gavo atskirą kanalą, beje!

Draugystė yra jėgA.

Beje, mezgiau šilkalpakę su linu.

Atsakyti

Qqte, va tau atsakymas dėl suknios.

Priedas  Screenshot_20200410_063332.jpg   570,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nuo ryto: mama, o šiandien jau rytoj? Sakei, rytoj Rasai skambinsim...

Žodžiu, bendraujanti siela.... ir į ką jis toks... pirštai nerodysiu  :B 

Zuviuko išganinga mintis pasiteisino duot dviem piliečiams tiesioginį ryšį, nes bandė užvaldyt etery. Grobuonys maži :D 

Atsakyti

Labas rytas,

Vis dar neprisitaikau prie naujo laiko. Rytais taip sunkiai keliuosi, vos ne tiesiai iš lovos einu prie kompo į darbą.  O vakarais atsigulus neužmiegu, apninka mintys, pradedu planuot darbus, arba prabunda sąžinė apie tai, ko nepadarau...

Nebeprisimenu, kuri užrodėt sūrio desertą https://www.lrt.lt/n...beata-nicholson

Gal darėt? Kažin ar išeitų ne iš sūrio, o iš varškės. Netikėtai gavau iš kaimo galybė naminės varškės. Sesuo važiavo į kaimą, o ten kadangi irgi sėdi karantine, tai pieno į miestą nenuvežą savo klientams, tai prigaminusios vaškės pridėjo. O mano šeima nelabai tos varškės mėgėjai, praktiškai tik vieną vaškėtį valgo.  Tai galvoju gal Velykoms tokį pagaminti. Peržvelgiau video, tai  dar nesupratau iki kiek ten reikia kaitint,  kaip suprasti, kada jau gerai.

Liniukos parodyta suknia - galvojau, kad ten iš tiesų qqte, kai tik pamačiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 balandžio 2020 - 07:41

Qqte, va tau atsakymas dėl suknios.

tai bėda tame kad šitos skiriasi realiai ilgis plotis ir kritimas, su diržu matavausi taip storokos tos klostės

Kerpena

ta žalia? Nu tai aš aš ten iš tiesų :) gerai galvojai

tik suknia pernykštė, iš lino su šilku

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 balandžio 2020 - 07:48

Kerpen, tai čia gi ir yra Qqtė :D​ 

Atsakyti

Dėl kėlimosi, tai VISAS PASAULIS vakaroja ilgiau ir praktiškai aCikelia į darbą ;)

Labukai

Šiandien kėliausi apie pusę aštuonių. Iki biuro laiko marios ;)

Atsakyti

desertą užrodė Ingriduška ir kaip supratau jinai iš varškės ir daro :)

Atsakyti

Dėl kėlimosi, tai VISAS PASAULIS vakaroja ilgiau ir praktiškai aCikelia į darbą ;)

Jau už visą pasaulį atsakinėji :hmm: krūūūtai  :lol: 

Atsakyti