Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, jau esi jį gaminus? Sunku? Nepatyrusioms kepėjoms išeitų?

Tas žalias kas čia toks?

Atsakyti

Aš sąžiningsi prašisu vyro, kad apkirptų. Nepasirašė su žitklėm. Su mašinėle- pati neleidau. Žinau, ksip būna aplink ausis- ups, užgriebė per daug.. teko pačiai. Nu ne visą galvą juk. Tik ten, kur matau :) ir kur pačią labiau siai erzina. Aš visada sakau- plaukai, ne ranka ataugs.

O dovanos šnd dar nesibaigė, pasirodo. Gavau iš Vagos vaikams knygas:

Priedas  received_216022872985274.jpeg   112,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ne tai kad ant eksperimentų patraukė, bet klausimas kepėjoms

Jeigu kokosų pieną/ kremą suplakt su cukraus pudra, bus normalus pertepimas tortui? Ta prasme neskystas?

Atsakyti

Niuma o tuos vaikus vaikis ką tik perskaitė. Dabar prašo kitų dalių.

Atsakyti

Su cukraus pudra neplakiau, su stevija skystas net jei tik ta dalis kietoji, mane gelbeja siken tofu, kai reikia kremo

Atsakyti

Nu yr kokios ten ar guaro ar ksantano dervos pirkt gerai sako padeda sutirštint. Pati nebandžiau 

Atsakyti

Su cukraus pudra neplakiau, su stevija skystas net jei tik ta dalis kietoji, mane gelbeja siken tofu, kai reikia kremo

Manęs neišgelbės :D nežinau kur pirkti čia.

Prakalbot apie tortus, tai pasižiūrėjau receptą, ir galvojau, gal išsisukt be parduotuvės, bet panašu kad nepavyks. Nu arba be torto galima :D bet dažniausiai nusprendus be saldumo gyvent, vakare ypač užeina žvėriškas noras :D​  ir dažniausia net ne man

Atsakyti

Nu aš jau susišukavus, apsidryžavus, kokteiliuko įsipylus, naują prietaisą pasijungus, mezginį pajamus. Laukiu  :new_russian:  :B 

Atsakyti

Qqte, o makiažas kur???

Atsakyti

Qqte, 10+ pirmūnė!!!

Atsakyti

Čia taip greit gavai naują prietaisą?

Aš jau suabejojau, ar į ekraną lįst. Grįžo MB, sako ko tokia užtinus.....

O ir du vakarus viena sėdėjau, o šiandien kaip zapadlo, grįžo anksčiau nu.

Atsakyti

Nee, makijažo nebus, gausit mylėt mane natūralią  :flirt2:​ 

Atsakyti