Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tatip, Lace margučiai išskirtiniai, labai gražūs, ypač kaip suvoki, kiek čia darbo.

Esu jaunystėje kelis kartus bandžius, bet nieko nepavyko, kažkokie per stori tie ornamentai gaudavosi, arba ne taip kaip norėjau stingo.  Ai labaiir nesistengiau..

Atsakyti

Labas rytas

Kerpena o aš įsivaizdavau kad ir tu taip gražiai moki  :D Negali būti kad tau nesigautu  :hmm: 

Man irgi labai norėtusi taup gražiai su vašku dažyt, kaip buvom vaikai su sese, tai ir vaškavom ir raižėm aišku ne taip  :ax: 

Atsakyti

Jeigu aš neinu pas Velykas, tai Velykos ateina pas mane   :bigsmile:

Priedas  received_912263432559161.jpeg   44,27KB   0 Parsiųsta kartų

Ne ne, jokių svečių. MB perėmė budintį telefoną iš kolegos.

Kažkada jaunystėj marginau su vašku. Reikia tik priemonių tinkamų ir įgūdžio. Priemonių buvo, įgūdžių nelabai :D

Atsakyti

Aš su klausimu

Ar turiu deveti kauke einant padivaikscioti.

Teoriskai praeinu pro vienkiemius, praktiskai nesu sutikus zmigaus savo kely.

Bet vakar mačiau policijos automibili vienam kieme, paskui kitam.

Ir pasimetus esu, gali nubausti ar negali.

Kelias viesa vieta.

Atsakyti

Laba, 

Ingriduska, gali. Jei yra tikimybė kontakto.  Vakar prieš einant pasivaikščiot studijavom, kas kaip. Bet nebūtinai kaukė. Gali būt skarelė, šalikas, apykaklė. Kad būtų uždengta burna ir nosis. 

Atsakyti

Ingruduska, tai praktiškai to policininko ir turi saugotis. T.y. jį ir sutiksi :D 

Bet manau policininkai irgi viską supranta žmogiškai, ir galbūt tokioj vietoj tave tik pabartų.

Viena dukra pora dienų iki Velykų buvo iškviesta padirbėt. Viena diena šeštadienis. Gyvena gi rajone, teko į Vilnių važiuot. Tai turėjo raštą iš darbdavio, bet sakė policininkams nelabai buvo įdomu, kur ji ten važiuoja, sustabdė dėl akių toks vaizdas. Na arba neatrodė įtartina.

Atsakyti

Restar, kaip tu gyveni?

Atsakyti

oras - keičiasi kas pusvalandį. 

Tik susiruošiu pasivaikščioti- lietus...

Ingriduska, ale bet tai kokie aktyvistai tie vienkiemių gyventojai, jei policija vis pas juos kiemuose   :blink: 

Vyras Velykų rytą grįžinėjo iš darbo, tai net nebepriėjo policininkai, o šiandien jau nė posto nebebuvo..

Atsakyti

mes vakar apie 24 grįžinėjom, tai pasitiko. kaip šiandien nežinau  :hmm: 

Atsakyti

Nu apejau grynai miškais,,negaliu perlipti per save miskais dengtis veida.

Sunkiau eiti misku.

Uztat prisirinkau zemuogiu lapu,,avieciu lapiuku, kaciuku, kiaulpuenių, pasidarisu vitaminini alieju ant raug.kopūstų

Labai labai prasau pagalbos.

Esu ta atsilikusi kuri nemate dar Doutono Abatijos.

Bandau siaip ir taip nu nemokamai neta.

Gal kas zinote koki keliuka iki serialo sito.

Atsakyti

O policijos mašina tikra mistika, tai vienam kieme, tai paskui kitam. Cia ne kaime, o vienkiemiuose, buvau nusprendus kad gal gyvena kol maciau vienam kieme, kai griztant pamaciau kitam kilo keistu minciu.

Atsakyti

Ingriduska, aš tai per teliką žiūrėjau

Bet va čia ne?

http://downtonabbeyserial.ru

Atsakyti