Tatip, Lace margučiai išskirtiniai, labai gražūs, ypač kaip suvoki, kiek čia darbo.
Esu jaunystėje kelis kartus bandžius, bet nieko nepavyko, kažkokie per stori tie ornamentai gaudavosi, arba ne taip kaip norėjau stingo. Ai labaiir nesistengiau..
Jeigu aš neinu pas Velykas, tai Velykos ateina pas mane ![]()
received_912263432559161.jpeg 44,27KB
0 Parsiųsta kartų
Ne ne, jokių svečių. MB perėmė budintį telefoną iš kolegos.
Kažkada jaunystėj marginau su vašku. Reikia tik priemonių tinkamų ir įgūdžio. Priemonių buvo, įgūdžių nelabai ![]()
Aš su klausimu
Ar turiu deveti kauke einant padivaikscioti.
Teoriskai praeinu pro vienkiemius, praktiskai nesu sutikus zmigaus savo kely.
Bet vakar mačiau policijos automibili vienam kieme, paskui kitam.
Ir pasimetus esu, gali nubausti ar negali.
Kelias viesa vieta.
Ingruduska, tai praktiškai to policininko ir turi saugotis. T.y. jį ir sutiksi
Bet manau policininkai irgi viską supranta žmogiškai, ir galbūt tokioj vietoj tave tik pabartų.
Viena dukra pora dienų iki Velykų buvo iškviesta padirbėt. Viena diena šeštadienis. Gyvena gi rajone, teko į Vilnių važiuot. Tai turėjo raštą iš darbdavio, bet sakė policininkams nelabai buvo įdomu, kur ji ten važiuoja, sustabdė dėl akių toks vaizdas. Na arba neatrodė įtartina.
oras - keičiasi kas pusvalandį.
Tik susiruošiu pasivaikščioti- lietus...
Ingriduska, ale bet tai kokie aktyvistai tie vienkiemių gyventojai, jei policija vis pas juos kiemuose
Vyras Velykų rytą grįžinėjo iš darbo, tai net nebepriėjo policininkai, o šiandien jau nė posto nebebuvo..
Nu apejau grynai miškais,,negaliu perlipti per save miskais dengtis veida.
Sunkiau eiti misku.
Uztat prisirinkau zemuogiu lapu,,avieciu lapiuku, kaciuku, kiaulpuenių, pasidarisu vitaminini alieju ant raug.kopūstų
Labai labai prasau pagalbos.
Esu ta atsilikusi kuri nemate dar Doutono Abatijos.
Bandau siaip ir taip nu nemokamai neta.
Gal kas zinote koki keliuka iki serialo sito.