Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Hm iš vaizdelio mab Ingriduškos riešutai atrodo mirkyti

Atsakyti

Kerpena o kaip pats skonis?kokį saldiklį dėjai?

Skonis nieko, bet aš tikėjau kažko labiau nepaprasto.

Ingriduška, o kaip tu žinai kiek kaitinti. Galvoju gal perkaitinau. Prisimenu kaime bandžiaus saldų sūrį daryt, tai irgi toks kažkoks sausas gavos. O teta kitą artą pati ėmėsi ir ji citrinos rūgštį bėrė mažiau įkaitinus, tai gavos labai geras.  Nes kaitinant iš pradžių tokia vientisa masė pasidarė, bet gana skysta, paskui kuo toliau , tuo tirštėjo, bet  tokia į varškę panašėjo. Tame video irgi tokia panaši buvo.

Saldiklis

ALVO-saldikliu-misinys-stevija_500-g_int

Atsakyti

Sveikos!!!!

su velykom! Skanumynus tik rodot .... snikerso mano dičkis sakė oad pageidautų :) tai sakiau kad karantino metu ištikusį gimtadienį kai švęsim po karantino tada gal kepsim :)

o dabar tai tiramisu jau išsiilgęs MB sakė tai gi ir greičiau ir tikrai visiems skanu :)

Atsakyti

Zodziu prašau dar nenurašyti to deserto. Gal tai tiesiog ne tos dienos gaminys.

Gadget cia jie nemirkyti ir tik fotosesijai, as ju nevalgiau prie pyrago,,nelabai tiko, nes Paschoje visko buvo ir riesutu irgi.

Geriau virskinasi mirkyti, bet man skaniau is visi kepinti😂

Atsakyti

Man migdolai mirkyti skaniausia,o va pekano nee, visą skonį prarado

Atsakyti

Mirkyti riešutai? Nu kažkaip feee..

Gadget...viskas bus... nu kažkaip bus. Nemėgstu švenčių, net jei jos tokios.

Nuardžiau gerą gabalą mezginio. Tikiuosi nenumesiu visai, nes ilgis bus ne toks, kokio tikėjaus. Ir viskas dėl siūlo kiekio, ėdrus tas raštas zaraza.

Atsakyti

Su Šv. Velykom visas!  :4u:

Priedas  7840CF87-78C1-4D1E-9E71-9C2CD8E8E200.jpeg   213,25KB   0 Parsiųsta kartų

ilga diena buvo, tik dabar pas jus įlindau  :unsure:

Prisikėlimo mišias žiūrėjom per TV, kažkaip keista truputį.  :unsure: Margučius sudaužėm namie ir išbraukėm į sodybą. Šventiniai pietūs ant griliau su vaizdu į pavasarį  :wub: Paskui išvažiavom su vyru po apylinkes pasibastyti, suradom apleistą koplyčią vidury miškų, smagiai pasivaikščiojom. Grįždami visai netoli namų briedę sutikom  :wub: vakarienei šilkine miežių košė ir ant žarijų keptas sūris  :rolleyes: Bandysim sodyboje nakvoti, gal nesušalsim.  :unsure: 

Priedas  6A809D1C-D6C8-48AD-BDA5-2E640EED5156.jpeg   437,3KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  CB391AB5-2CD3-4856-AF39-1DF78DF77D11.jpeg   471,23KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  8F1B0560-C4FB-4A21-8669-DF7578F12111.jpeg   483,39KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  98CFA1DB-AE47-44BB-BB96-122900328294.jpeg   350,39KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  8D388AE5-9413-4BAD-9E6B-D6A4C7694480.jpeg   372,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Supratau kad norėčiau pamainom būt įvaikinta Saulės meilės, Ingridushos ir Rasytės. Tas Rasytės grilius ir šylanti antis su vištyte jame.... nu kodėl mano vyras neišsirinko gaminančios žmonos????

Atsakyti

Žuveliuk, acipalaiduok.

Uždirbk pinigo.

Maisto visada galima nusipirkti jau pagaminto.

O va meeeeeeeeeeeeeeeeegautis kaip reikiat - tai talentas.

Atsakyti

Nors man cink būt tiesiog saulėsmeilės viešnia, pvz.

Atsakyti

Nesušalsit Lace, išbandyta daugybę kartų tokiuose namukuose nakvynė.

Mes imam miegmaišius labai pasiteisina.

Mano vyras matė 3 briedžius žvejodamas.

Aš voverę ir dvi gražiai skrendančias gulbes, gražu buvo žiūrėti  kaip šalia viena kitos skrodė dangų.

Gadgetai yra variantas ir gamina ir mėgaujasi vienodai puikiai😂

Vat gamint mėgstu ir serviruot mėgstu ir mėgautis moku.

Aš gyriau vyrą už gerai iškeptą baklažaną. Nu toks skanus, pasidariau padažą iš balzamiko, garstyčių, sojos. Vyniojau juos į sušio lapus ir tepiau vegan graikišku suriu ir cibuliuku smulkiai apibėriau nu labai buvo puikus maistas.

Višta irgi gavosi sultinga, su lauže keptom bulbėm.

Išviriau puodą raud.pupelių, pusė jau sulesė MB.

Kameroj vis dar turim mėsos, o pupelių žiūriu bus trūkumas.

Valgysim žirnius.

Ryt gal reik brokėlius kept žarijuose, bet lyg lyti planuoja.

Tai dar meniu neaiškus.

2501a370b4d1.jpg[/URL]

57175a4d2e62.jpg

Atsakyti

Lace, kokie gražūs tavo margučiai :wub: 

Labai norėčiau išmokt margint vašku. Gal kitąmet reiks pamokų susirast. Teoriškai numanau maždaug. 

Pasivaikščiojom link upės. Pora žmonių sutikom visi tvarkingai su kaukėm. 

Atsakyti