Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

a647ddb62908.jpg Pabėgau nuo vieno pas kitą :D

Atsakyti

Oras š.

Oj koks vejas, švilpia aplink trobikę, atrodo nuneš.

Oru tai aš beveik džiaugiuosi – neskauda širdies dėl visokių lauko darbų, yra pateisinama priežastis, taip sakant. Netikėtai susipratau, kad buvau kiek perdaug palikusi nuotolinį mokymąsi savieigai (naiviai tikėjausi, kad namie likusi trijulė nepražus): sūnus atrodo susitvarko, bet su dukra šiandien visą dieną spragas lopom: tai kas nors laiku nenusiųsta, tai išsiskiria nuomonės, ar apskritai reikėjo atlikti, dar per kelis kompiuterius viskas išmėtyta, nes viename tas neveikia, aname anas, taigi tenka dviejų savaičių dienyno įrašus iš naujo pereidinėti. Labiausiai į neviltį varo, kad atrodo tik man vienai to ir turi reikėti, dukra kiekvieną minutę stengiasi nusimuilinti. Šiaip tai nieko naujo – tiesiog toks vaikas, nuo pirmos klasės taip ir gyvenam, bet kai nereikia eiti į mokyklą, tiesiogiai atsiskaitinėti, kai ko nors neatlikus nepatogumo prieš mokytoją ir klasiokus įmanoma tiesiog išvengti (pvz. suvaidinus, kad mikrofonas kažkodėl neveikia), tai su motyvacija dar prasčiau nei įprastai.

Atsakyti

O šiandien susitikimas bus  :hmm:​ 

Atsakyti

Nu va rodau liemene

Tokia nei e0f31c15b9fe.jpg[/URL]

Atsakyti

f07427f74b66.jpg

Atsakyti

a2e93d2ecc42.jpg

Atsakyti

4e89535dce2c.jpg

Atsakyti

Tai kas tau jai negerai?viskas gi gražu

Atsakyti

Uzpakalis riečiasi.

Gal prasinesios, gal skalbimas pamacys

Dar neskalbta

Atsakyti

Ingriduska, tai kad tikrai viskas gerai. Nu jei jau labai ieškot sliekų, tai gal prieky mažoka mėsos. Bet nešiot gali.

Aš prie zoomo nesijungsiu. Pas mane ir kompas, ir telefonas darbiniai, tai negaliu nepatikimų programų naudot. Skaitėt turbūt apie zoomą?

Atsakyti

As sisndien gimtadienyje🎂🍾

Irgi nezoominsiu

Atsakyti

Liniuka nea neskaičiau. Kur skaityt?

Atsakyti