Šiandien taip beviltiškai tamsu, tarsi būtų pats viduržiemis.
ir veidas nudžiuvo, kaip viduržiemy,
Labas rytas,
Vėjas ir pas mus baisus ūžauja.
Ir nuotaika kažkokia susierzinus ūžauja. Bet ne dėl karantino, pati klaidą padarius esu dar prieš pora mėn.. Siunčiant klientui kainą nepasitikrinau ir vietoj 6, nusiunčiau 3 prieky sumos
Tik šiandien pastebėjau. Tai dabar reik išsrėbt kažkaip šitą reikalą ![]()
Kaip nervina, kai pati sau prisidarau bėdos dėl žioplumo
Vakar gaminau Lace košę. Nu liuks reikalas, visiems patiko. Nors nesuprato, kas ten kaip dėta
Trauksim į dažniau gaminamų sąrašą. O geriausia tai, kad užsistovėjusias kruopas pagaliau sunaudojau ![]()
Aš vaikštau iš kampo į kampą ir neapsisprendžiu, ar šnd, ar rytoj į Palangą važiuot. Interneto priedėlį vietoj sutarimo, kad atveš šiandien, tai pristatys tik rytoj. O planavau tai šnd pajudėt.
Galiu ir be jo važiuot, bet Gyčiui ir ryt, ir pirmadienį Zoominės pamokos. Gal užteks telefoninio interneto abiem
Oj koks vejas, švilpia aplink trobikę, atrodo nuneš.
Užtat viduj gerai.
Niuma vaziuok siandien,,jei yra poreikis prasivedinti.
As taip ilgiuosi juros, nu taip ilgiuosi.
Jau butume 3 kart nulekę.
Mezgu palaidine,,is galvine.
Nei si nei ta.
Bet ka.
Nei as,mezgeja kokia, va narplineju, o jei gausis kaip bus faina.
Ristinos zydri su mano roziniais.
Dryziukas.
Tik nemoku ir nezinau kaip su rankovem.
But gerai 3/4, bet mintis dryžuoti gąsdina, viespalves gal netiks, dar apie nuleistas pamastau, bet tada platinti reiktu kazkaip kad butu mesos ir uzsileistu ant ranku nuo peciu.
Nu bet jei gausis tai bus laimes
Sumąsčiau- važiuosiu šnd, o priedėlį vyras atsiųs per autobusų siuntas. Juk jau vėl važinėja tarpmiestiniai.
Priruošiau vyrams faršo kaip padažo, kai norės- išeivis makaronų.
Su Gyčio pakuojamės daiktus.
Ingriduška, gali tikti ir vienspalvės. Arba padryžavimą daryk tik apačioje rankovės.
Nulaidymai nėra sunkūs. Paieškosiu, atsiųsti per msn su skaičiais.