Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit nu čia jau pagal skonį

man po naminių tai lidliniai

Atsakyti

Maximos Linkėjimai iš kaimo. Bet aš apsižiūriu dar kaip atrodo, matyt kokia partija pakliūna

Labas

Kažkaip išseko mano pasisakymų aruodas...

Atsakyti

O man Iki skanūs.

Aš tai šiandien dirbu juodai. Milijonas laiškų, visiems visko reikia arba man profesinis noras prie ko nors pasikabinėt :D​ 

Atsakyti

Pajūry +8. Jokio sniego. Tik vėjas. Prasivaikščiojom palei jūrą. Mano krašte žmonių labai mažai. 

Limit, duše skalbiu, nes tirščių daug. Vis pralieju vandeniu, dar nepadžioviau.

Atsakyti

Limit IKI linkejimai is kaimo

Kvedaru ukio maximoj

Bwt tikrai reik apziureti.

Dabar Kvedaru labai skanus pakliuvo

Atsakyti

Karaliaučiuj +9 bet sakyčiau labai smagus oras, be debesų,vėjukas normalus.

Buvau parduotuvėj. Nu nesuprantu, panašiai ir ne karantino metu važiuodavau, bet nereikdavo nei tokių kiekių nei sumų. Ar tiesiog dar tarpuose po truputuką parsitysdavau

O dar grįžus viską pravalyt praplaut. Pusė dienos darbas.

Mezgu rankoves. Kažko turiu abejonių. Toks spyruoklinis gaunas. Ir su siūlo kiekiu napriažonkė

Dar apie Ingriduskos liemenę. Man rodos.ji biškiuką  mažoka, dėl to ir raitosi, bet iš tikro išskalbus gali pasitaisyt.

Ir Niumai  :4u:  pilinguotas bus mezginys....o gal net ir pilinguojantis :D 

Dar papasakosiu savo dukros hormonų audras... nugis prieš karantiną susirado matyt gyvenimo meilę :D  bet aplinkybės sumaišė visas kortas, negalėjo.leisti laiko kartu. Bet nu mėnuo atskirai ir kantrybė trūko, vakar susipakavo daiktus ir su tuo draugu išmovė kažkur į Dzūkiją prie ežero :blink:  miega mašinoj, prausias ežere...plę, parsiveš kokį plaučių uždegimą ir be coronos...

Atsakyti

katuk, užsigrūdins greičiau ;) jiems dviems tikrai nešalta, o kontrastiniam vandeny maudytis - imuniteto stiprinimas :)

Atsakyti

Abelo,.nu aš tikiuosi,kad užsigrūdino jau.

Nes vaikystėj, kiek kartų prie LT jūros buvom, tai įlenda į bangas ir angina iškart :D 

Nors tai griečiausia dėl didelio kontrasto, kai oras karštas,o jūra šalta.o dabar tai ar oras ar ežeras, ta pati temperatūra.

O šiaip tai man truputį net pavydu, tų jaunystės jausmų ir emocijų...

Atsakyti

Sveikos, penktadieny... Atidirbau, baigiu sutroškint troškinį ir galėsiu pritūpt ant hamako.  Visą savaitę neprisiliečiau prie mezginio, darbe reikėjo ir preitos savaitės darbus nudirbti, grįždavau nusikalus, tada alkanus žmones pamaitint, dar daržai prisidėjo, tai jau net saldu nuo minties apie mezgimą, o ir siūlus pradėjau matyti🙈 Ar kuri perkat 9 Gijose, kaip ten mocheros, merino kokybė? Taip traukia ant spalvų, kad baisu. O ir laiko gal kokiu 20 proc. daugiau nuo kito mėnesio atsiras. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 17 balandžio 2020 - 15:54

Ai Katuk, ir man pavydu tų drugelių, bet nu su savu kur ten juos prisišauksi jau viskas žinoma, viskas aišku... 

Va šį vakar sakė užkurs laužą, pavakarosim, dar į žvejybą kviečia😁

Atsakyti

Kapseika, 9 gijos yra puikios.

Ten gi Šarangės siūlų berniukai, anykštėnai.

Atsakyti

Klausimas turi ar neturi. Dabar pagalvojam kas būtų jei į pamoką prisijungtų iškrypes dėdė ir stebėtų vaikus. O dabar dar kartą pagalvojam kas kokias teises turi kai kalba eina apie vaikų saugumą internete. Apie filmavimus namų darbų nekalbu.

Tikėtina, kad iškrypęs dėdė nesugebėtų kalbėti mokytojai ir klasiokams gerai pažįstamo vaiko balsu – filmuotis tapatybės įrodymui nėra jokios būtinybės. Apskritai saugumu rūpintis reikia ne tame etape, t.y. ne kažką kelti į internetą ir tada galvoti, kaip visa tai apsaugoti, o visų pirma kelti kuo mažiau (ypatingai kas susiję su vaikais), tik tai, kas būtina, neišvengiama. Jei apsaugas sukūrė žmogus, tai lygiai taip pat žmogus jas gali ir "nulaužti" – kada ir kam pastarasis gali tai panaudoti, deja tik jo vaizduotės ir sąžinės reikalas.

Atsakyti