Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas!

Restar, ak. Sėkmės merginai.

Olaiva, pabandyk oranžinę, atskiestą beveik iki biežinės. Po savo karoliukų megztuku. Standžiai su mezgei apykaklę.

Smalsute, bandyk kašmyrą su medvilne ( 5/95 santykiu), puikus mišinys.

Einu kavos į lauką - tokio ramumo rytas 😍

Atsakyti

Labas rytas, 

Šiaip jau buvo labai šaltas rytas mūsų kaime, -25 prieš 7 mašinoj rodė.

Restar, kaip tavo sublogavus mergina?

Labai patiko Liniukos jau suveltas krepšiukas  :wub: Man fainesnis nei neveltas, toks mielesnis tapo.

Smalsutės megztukas toks parduotuvinis  :D Tobulai numegztas.

Lietučio suknutės ant šeimininkės lauksiu. Smagi tokia atrodo  :wub: Mano visos megztos, deja, bet išaugtos.. Galvoju, ar pavyks kada pasitaisyt pigūrą, ar jau į archyvą atidėti :D

Savaitgalį labai smagiai Klaipėdoje praleidom. Oras buvo pasakiškas, šaltukas toks geras  :wub: Jūra nuostabi  :wub: 

Gerai, kad sesė per mažus batus šiltus atsisiuntė, tai perėmiau aš. Mano kaip tik padas atšoko neaitlaikęs šalčių turbūt  :rolleyes: Bet tik vienas. Batai mano jau 3 sezono, tai kažkaip nenustebino labai. Bet va Rusnės, tai pernai tik link pavasario per išpardavimą pirkom ir irgi atšoko padas  :unsure: Ir neturiu jokio čekio. Mano nuo užkulnio, Rusnės nuo priekio. Tai reiks į taisyklą nešt. Gal žinot kokią parekomenduoti?

Galėtų mokiniai ilgiau atostogauti :D  taip gerai be kamščių į darbą atvažiavau  :D 

Atsakyti

Aš tai avirkščiai - laukiu, kad mokiniai išeis į mokyklą :D, kai mano darbas namie, šiandien  3 meetai ir dar sūnus ateis bulvinių blynų valgyt, dar katiną pas veterinarą per pietus tempt, nes porą dienų neėdė...

Vakar pavyko suvaldyti vėmimą, pati sėdėjau ant lovos ir po guršniuką šiltos arbatos davinėjau, paskui jau pati pratęsė, nors gulti ėjo apsikabinus bliūdą dėl visa ko. Suvalgė bananą per visą dieną ir daug miegojo. Šiandien jau iš ryto su kompu lovoj - reiškia, tikrai pagerėjo. Ji liūdi, kad per atsotogas, aš tyliai džiaugiuosi, kad nepraleis pamokų bent, visgi 8 klasė.

Atsakyti

Smalsute, su dabartine siūlų pasiūla- vasarinių yra labai daug skirtingų. Ir miksų, ir grynų. Ir medvilnės, ir su linu, ir su sintetika (daline, dėl formos laikymo). Ir kamuoliukais,ir babinose :) varinatų tikrfai daug. 

Atsakyti

Ta pati medvilnė yra skirtinga, tvirtai/netvirtai susukta, tampri/netampri, nuo to ir mezginiai skirtingi gaunas. Kaip beje, ir merinas. Yra, kuris netysta, taip pat yra tokių, kuris kanda :D 

Medvilnė dažniausiai neturi savybės užpildyti akių tarpelių, tai labai matosi visokie nelygumai, išskalbus dažniausiai gan tvirtas mezginys, panešiojus/pagarinus praminkštėja.

Aš gal mieliau renkuosi kažką pamiksuoto su medvilne, bet ne meriną. Man per karšta su merinais vasarą :D​ 

Atsakyti