Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Neuzteks siulu jauciu

Atsakyti

:blink: kokių dar blogų :lol: su špagom gaunasi tik geros ir vien tik geros :D ir išvis nereikia megzt blogai :B niekada :P
Nu aš kalbėjau apie gerosios pusės vaizdą. Juk kai žiūri anfas tai vaizdas būtent toks  

Jeigu paklaustų, kaip megzti lygiuoju mezgimu, sakytum kad vuena eilė gerų, viena blogų ar sakytum kad visos eilės gerrom? Ar tikslintum, kokiais virbalais? Schemos piešiamos dažniausiai taip kaip aš sakiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 gegužės 2020 - 17:19

Nu aš kalbėjau apie gerosios pusės vaizdą. Juk kai žiūri anfas tai vaizdas būtent toks

Jeigu paklaustų, kaip megzti lygiuoju mezgimu, sakytum kad vuena eilė gerų, viena blogų ar sakytum kad visąlaik gerrom? Ar tikslintum, kokiais virbalais? Schemos piešiamos dažniausiai taip kaip aš sakiau.

Jie klaustų ingriduska, sakyčiau geroj pusėj - gerom, išvirkščioj - išvirkščiom :D o bendru atveju reiktų pasitikslint kaip mezgam - ratu ar ne. Dažniausiai aš kažkaip patarinėju kaip mezginį  reikia megzt, o ne kaip jis turi atrodyt :rolleyes:

Mano pasauly schemose tik gerosios pusės eilės :huh2:  aš tiesiog nekenčiu raštų mezgamų iš abiejų pusių :D

Ir primygtinai visiems rekomenduoju nemegzti blogom akim :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 06 gegužės 2020 - 17:23

Ingdriduška, patikrink, kuris siūlas skersina. Paimk ilgoką siūlo galą ir padaryk U raidę. Kuris siūlas išlaiko gražią U raidę - neskersuoja. Kuris ima suktis - skersuoja.
Tas kur skersuoja, gal kitam kokiam reikalui palik .. :huh2:

Atsakyti

Laba :4u:

As katik perliuku baigiau maisiuka megztuka :D zadejau prieki numezgus padet ji i sona, nes nauji siulai atkeliavo  :wub: bet isispyriau sau i sedimaja ir baigiau..ir nesigailiu, nes tikrai nesiojamas daigtas gavos  :wub: isskalbiau.. istyso,  bet turetu grizt i prota  :rolleyes: 

Dabar jau ciupsiu lina :wub: ir bus turbut vel panasus modeliukas, patiko man jis  :D 

Atsakyti

Nu ka, as nedailiom akim mezgu, ripsas negražu man gaunasi.

Vėl išardžiau, vistik Qqčiuk teks vaśelinti.

Reik raštuko kokio 

Atsakyti

kuri ten planavot nusinerti? ;)

Priedas  95441324_2576251792588283_7293379051618566144_n.jpg   61,23KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ingriduska, gerai, kad išardei. Nebūtų gerai su tokiu skersavimu. Pabandyk perliuku.

Atsakyti

Nu dar yr patarimas, visokio plauko, t.y. rašto, mėginukus praskalbt. Dažnai akys palygėja ir pagražėja

Ir jau būt laikas kokį paprastą raštą išbandyt. 

Atsakyti

Jie klaustų ingriduska, sakyčiau geroj pusėj - gerom, išvirkščioj - išvirkščiom :D o bendru atveju reiktų pasitikslint kaip mezgam - ratu ar ne. Dažniausiai aš kažkaip patarinėju kaip mezginį  reikia megzt, o ne kaip jis turi atrodyt :rolleyes:

Mano pasauly schemose tik gerosios pusės eilės :huh2:  aš tiesiog nekenčiu raštų mezgamų iš abiejų pusių :D

Ir primygtinai visiems rekomenduoju nemegzti blogom akim :lol:

Plę, jaučiuosi dar žalesnė mezgime nei Ingriduska :D 

Ot nusimegztų pagal mano.paaiškinimą Ingriduska tą pat ką ir rodė, ir sakytų, kad ripsas :D 

O geriausia, kad kas nors vis primintų man, kad nemokyčiau ir nepatarinėčiau

Atsakyti

Oj katuk, taigi megzt – ne kokias super ligas gydyt  :D nu vienaip pamegs pagal tavo patarimą, paskui kitaip pagal mano, nu išardys ir tiek bėdos  :D Tik nereik eksperimentuoti ant megztinio 100 akių užsidėjus  :rolleyes: O tai pradeda, nuvaro pusę nugaros ir ojj... plę... Skersina  :huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 06 gegužės 2020 - 18:56

Katuk a ko, visai gerų patarimų kartais patari.

Tiesa Nite tai kokiom akim megzt kad jau blogom negalima?

Tiksliau tai kaip tas akis vadint?nu yra gerosios ir...?

Atsakyti