Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu man normaliai būdavo, ne fontanais bet va ėmė ir nebėgo vieną kartą, ačiū dievui iš kitos šiaip ne taip išgręžė, nes nu iš kojų brrr

Atsakyti

Mano vaikui kažkada liepė eit vandens pagert ir pritūpimų padaryt, kad bėgtų :D 

Spėju, kad arba žemas spaudimas arba tirštas kraujas. Abu variantai jei ilgalaikiai, nieko gero...

Atsakyti

jei spaudimas žemas nuolat ir toks jau įprastas tai ir nieko blogo :) kaip sako mano daktarė gyvensi ilgai ir nelaimingai :) su tirštu krauju nežinau, nesu tikra kaip ten su juo yra, tiesiog hemoglobinas ir hematokritas aukštesni nei visada buvo, bet į normas tilpo

spėju dėl beangliavandenės mitybos nelabai užsilaiko tas vanduo, druskikės reikia :)

Atsakyti

Būna atvejų, kad taip nebėga, jog net venas persipjovus nenukraujuoja.

Atsakyti

Mano mamai nebega, bet ji vartoja vaistus.

Nes tada trombam tikimybe didele, kraujas tirštas ir aritmija kuri plaka ta tirštą krauja.

As privalgiau sausainiu, sūrio pyrago, einu praeisiu ratuka.

Jei nelis bus grilintos darzoves.

Turiu baklazana,,cukinija, paprika ir puevagrybiu.

Atsakyti

aš visokių paruoštukų prisiruošiau, vaikui karbonadų pamušiau, mums vištieną orkaitėj savo sultyse troškinu, dar kepsnius užmarinavau rytojui, tik jautieną teko šaldiklin kišt, nebespėsim jau artimiausiom dienom tiek suvalgyt

Atsakyti

Aš vištienos krūtinėlės gabaliukus sluoksniuotoj bemielėj tešloj tarp dviejų lakštų orkaitėj kepiau. Dar agurkėliai su grietine.  Visiem tinka. 

Atsakyti

Pas mane šiandien tinginių balandėliai.

Atsakyti

Tuno kepsnys, bulvių košė ir šviežios daržovės-salotos

Sriubos reiktų-nesugalvojau dar kokios

Atsakyti

Lazanija mano seimą patenkino :) as pati dar nepeitavau- pusryčiai kažkaip pakankamai geri buvo ir eigoj sokolado gabalėlis išgelbėjo ūpą :) migdau mažiuką ir galvoju kad batarke mano ant vos vos veikiančio režimo/ jau labai atostogu reikia nuo savo ir aukles darbo paralelių. stengiuosi terapinti skaniu maistu- cia turiu omeny normalu maistą :) ne saldėsius, pasivaiksciojimais ir spalvom. Kampukas ir jumis

Priedas  636DE69C-AFED-45FD-8F29-1D6B24FCFA3E.jpeg   195,13KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka - ir as susiėmiau :) sakiau ir karantino ir prieškarantino pliusą reik išnaikinti. Bei gi susigrąžinti netinstančias kojas. Tam reikia disciplinos su druska ir saldumynais..... ommmmm

Atsakyti

zuviuk, o kas čia bus?

Atsakyti