Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ten jų babaaa, aš visus pajamiau, nu bet kol kas neardau, paliksiu pasimieruot

Aš antra eilėje  :ax: 

Atsakyti

Labas

gal kas turi aprašymą megztuko mezgamo nuo rankovės? 

Ačiū

Atsakyti

Labos :4u: Diskutuojat net dūmai rūksta!!!! Aš noriu pasveikint ne tik su Europos diena, bet ir buhalterių :4u: . Žinau kad mūsų tarpe yr tokių nemažai. Noriu palinkėt gero balanso ne tik skaičiuose bet ir gyvenime. Man asmeniškai nerti dalykai irgi nelabai. Ant kitų kai kas gražu, bet pati savęs su nertu drabužiu nelabai įsivaizduoju. Bet ši moteris tai daro įspūdingai ir aš kas kart negaliu patikėt kad tai įmanoma nunert :wub: .

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 08 gegužės 2020 - 12:28

Čia tu, Nite? 

Na kokiais ten 1995 buvo gražu :D​ 

:D kas gi daugiau  :D 

95 tokiu metų laiku buvau gerokai nėščia ketvirto kurso studentė :rolleyes: bet chebra nukirpta buvo ta pati  :wub: 

Atsakyti

:D kas gi daugiau  :D 

95 tokiu metų laiku buvau gerokai nėščia ketvirto kurso studentė :rolleyes: bet chebra nukirpta buvo ta pati  :wub: 

Tai bent laikotarpį pataikiau? :D​ 

Atsakyti

Soli-sol, nu tikrai, visai nieko tie nertiniai

Atsakyti

Tai bent laikotarpį pataikiau? :D​ 

a kokio ilgio laikotarpis :lol: jei 20 metų - tai pataikei :lol:

Aš neprisimenu tiksliai, bet kažkur po 2005 ir tikrai iki 2010 :ax:

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Nitė šiandien kokia smagiai iškalbinga  :wub: daugeliu atveju sutinku su tavo mintim, ypač apie mezginių (ne)grožį.  :) Ir dėl praktiškų daiktų  :rolleyes: Nors gal nesu tokia radikali - turiu porą aukštakulnių, bet kuo toliau, tuo rečiau prisiverčiu juos apsiauti.  :B Man turbūt vieninteliai tikrai reikalingi gražūs, bet nepraktikški dalykai - papuošalai.  :wub: Turiu jų tikrai daug ir, kaip rimta šarka, vis neatsispiriu naujiems.  :rolleyes: 

Atsikračiau sena skola - pernai praleidome Aušros encefalito palaikomąjį skiepą, tai užsiregistravau poliklinikoje ir pasiskiepijome pagaliau.  :) Po mėnesio reiks antikūnių kraujo tyrimą pasidaryti ir sužinoti, ar užteks to veino skiepo. Kainos skirtumas maloniai nustebino - Enemike kainuo 36 eur, poliklinikoje 19 eur sumokėjau.  :rolleyes: 

ir dar nuotaiką pakėlė Midara - pavyko be čekio pasikeisti baltą šilkmocherį.  :victory2: 

Atsakyti

Laba diena  :4u:

Nitė šiandien kokia smagiai iškalbinga  :wub: daugeliu atveju sutinku su tavo mintim, ypač apie mezginių (ne)grožį.  :) Ir dėl praktiškų daiktų  :rolleyes: Nors gal nesu tokia radikali - turiu porą aukštakulnių, bet kuo toliau, tuo rečiau prisiverčiu juos apsiauti.  :B Man turbūt vieninteliai tikrai reikalingi gražūs, bet nepraktikški dalykai - papuošalai.  :wub: Turiu jų tikrai daug ir, kaip rimta šarka, vis neatsispiriu naujiems.  :rolleyes:

Papuošalai ir aukščiau išvardinti dalykai visai ne tas pats  :rolleyes: Aš daržniausiai papuošalus nešioju ir man jie nekelia jokių nepatogumų. O būna tokių, kurie visur kliūna - tai jie guli tolimiausiam kampe arba kartais randa naują šeimininkę :rolleyes:  

Pagarba Midarai :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 08 gegužės 2020 - 13:18

a kokio ilgio laikotarpis :lol: jei 20 metų - tai pataikei :lol:

Aš neprisimenu tiksliai, bet kažkur po 2005 ir tikrai iki 2010 :ax:

Nepataikiau :D 

Lace, nu va kaip faina. Visame kame.

Atsakyti

Nepataikiau :D

Ech, katuk, nu kaip tu čia šiandien :D tai pavyzdžių rodyt nenori, tai laikmečio nepataikai  :lol: 

O aš atrodo pataikiau  :ax:  mezgu toliau  :bigsmile:

Atsakyti

Na bet kažkaip visai nenusiminiau :D​ 

Atsakyti