ten jų babaaa, aš visus pajamiau, nu bet kol kas neardau, paliksiu pasimieruot
Aš antra eilėje
Labos
Diskutuojat net dūmai rūksta!!!! Aš noriu pasveikint ne tik su Europos diena, bet ir buhalterių
. Žinau kad mūsų tarpe yr tokių nemažai. Noriu palinkėt gero balanso ne tik skaičiuose bet ir gyvenime. Man asmeniškai nerti dalykai irgi nelabai. Ant kitų kai kas gražu, bet pati savęs su nertu drabužiu nelabai įsivaizduoju. Bet ši moteris tai daro įspūdingai ir aš kas kart negaliu patikėt kad tai įmanoma nunert
.
52D3CB32-2673-4A00-85AD-B51E1F017DB4.png 1,01MB
0 Parsiųsta kartų
2AD1014D-F60C-4FE7-9B9E-3972F4F26144.png 1,12MB
0 Parsiųsta kartų
FC7B75BF-A6C7-4A7D-B207-5412EA5EA12F.png 817,3KB
0 Parsiųsta kartų
1332DE6E-FFDD-44CD-B169-5AB2072D08A5.png 1,41MB
0 Parsiųsta kartų
Laba diena
Nitė šiandien kokia smagiai iškalbinga
daugeliu atveju sutinku su tavo mintim, ypač apie mezginių (ne)grožį.
Ir dėl praktiškų daiktų
Nors gal nesu tokia radikali - turiu porą aukštakulnių, bet kuo toliau, tuo rečiau prisiverčiu juos apsiauti.
Man turbūt vieninteliai tikrai reikalingi gražūs, bet nepraktikški dalykai - papuošalai.
Turiu jų tikrai daug ir, kaip rimta šarka, vis neatsispiriu naujiems.
Atsikračiau sena skola - pernai praleidome Aušros encefalito palaikomąjį skiepą, tai užsiregistravau poliklinikoje ir pasiskiepijome pagaliau.
Po mėnesio reiks antikūnių kraujo tyrimą pasidaryti ir sužinoti, ar užteks to veino skiepo. Kainos skirtumas maloniai nustebino - Enemike kainuo 36 eur, poliklinikoje 19 eur sumokėjau.
ir dar nuotaiką pakėlė Midara - pavyko be čekio pasikeisti baltą šilkmocherį.
Laba diena
Nitė šiandien kokia smagiai iškalbinga
daugeliu atveju sutinku su tavo mintim, ypač apie mezginių (ne)grožį.
Ir dėl praktiškų daiktų
Nors gal nesu tokia radikali - turiu porą aukštakulnių, bet kuo toliau, tuo rečiau prisiverčiu juos apsiauti.
Man turbūt vieninteliai tikrai reikalingi gražūs, bet nepraktikški dalykai - papuošalai.
Turiu jų tikrai daug ir, kaip rimta šarka, vis neatsispiriu naujiems.
Papuošalai ir aukščiau išvardinti dalykai visai ne tas pats
Aš daržniausiai papuošalus nešioju ir man jie nekelia jokių nepatogumų. O būna tokių, kurie visur kliūna - tai jie guli tolimiausiam kampe arba kartais randa naują šeimininkę
Pagarba Midarai ![]()