Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Acha....

Nebesinori grįžti į diskusiją aukštakulnių ir patogu- gražu. Niekur neveda.

Išsinešiau krėslą, kavą, datules idarytas migdolais sokolade, sakau va pamegsiu pries saulyte.

Ot ir staiga apsiniauke taip pilkai, kad be vilties jog išlįs saulyte.

Atsakyti

Ingriduska-diskusija nebūtinai turi kažkur nuvesti :D 

Ir mano manymu, šiandien diskusija buvo, kad kai kuriuos dalykus nešiojam grožiui, nežiūrint į patogumą. Ir kad žmonėms skirtingi dalykai gražūs ir patogūs.

Tai va, aukštakulnius aunies tikrai ne dėl patogumo.

Atsakyti

Aş apskritai esu nepraktiška.

Aš turiu krūva dalyku nes man gražu, nes norėjau, nes iki šiol negalėjau ne pasvajot apie tam tikrus fasonus.

Man tinka but moterim, su aukstakulniais net jei neitin patogu.

Atsakyti

Ingriduska-tu kaip iš kokių numirusių prisikėlus. Jau taip visus tuos metus ir gyvenai kažkokiam grabe. Netikiu. Tuo labiau, kad aš net prisimenu tave ir tikrai liekną ir gražiai apsirengusią. Nesakyk, kad taip nebuvo, nes tada galvosiu, kad mano megzta moherinė šššš visiškas.

Ir šiaip -ne svoryje esmė.

Atsakyti

Taip ir nesakau, buvo net trys etapai kai viskas mane tenkino. Puikiai juos atmenu .Deja, itin trumpi pirmas 6 men, antras 18 menesiu ir trečias 9 menesiai🤣🤣🤣. Tikiuosi dabar užsibūsiu.

Bet ir tada ir dabar buvau moteris su noru but graži labiau, nei praktiška.

As net tuo sukneles tavosios periodu nusipirkau visai nepraktišką, brangią mašiną😂😂😂😂😂😂. Tada kaip ir dabar kaifavau nuo galejimo apsivilkti, nusipirkti, nuo tinka.

Tai kur tau aš praktiška.

43 metų ir tik vos keli metai kai galejau rinktis rubus kokius noriu, sutik nedaug.

Nuo mokyklos aš stora ir patyčiuose užaugus.

Kai klasiokes svere 55 as 76, kai jos 62 aš 80kg.

Tai buvo zenklus skirtumas.

Paskui nescia 105kg,,po gimdymo praejus metams 115kg.

Paskui nuolatines dietos ir trumpas sekmes 76kg etapas, tada vel 124 ir tada Chazano etapas, sąlyginai ilgas,,pusantru metu, o tada vel 137. Ugniaus išleistuves buvo didi motyvacija, 80kg ir tavo suknia.... na o paskuo vel 119

Ech....

Kad dabar tik ta graži moteris neleistu šiknai ant smegenu atsisesti, tai sakyciau busiu sutvarkius Gyvenimo reikalä.

Atsakyti

Su svoriu kaip su sveikata.

Kai viskas gerai per daug negalvoji.

Bet kai ne, jis tampa dideliu juodu debesim, užstojanciu spalvas, saule, net jei 1000 atrodo kitaip, as stora= nelaiminga.

Bet jei nebudavo veidrodzio ir as saves galejau nematyti, tada isivaizduodavau kad esu normali.

Uztat mano bute ilgai nebuvo veidrodzio visu ugiu.

Sunku paaiskinti ir nereikia.

Tas viršsvoris nuo vaikystes uzdeda stampa visuose gyvenimo srityse, ypac savivertes

Atsakyti

Ingriduska-manau, kad neteisingai biškį galvoji. Negalėjai rengtis kuo nori-taip, bet čia ir esmė, kad visada įsivaizdavai save gazele ir atitinkamai mintyse aprengdavai. 

Turiu ne vieną padružkę virš 100 kg ir ūgiu mažesniu nei tavo. Ir aukštakulniai, ir papuošalai, rūbai pavydą keliantys tikrai. Kai ką siuvasi,kai ką perkasi, reik padirbėt, tai jo, bet kuri mes nedirbam tuo klausimu.

Ir išvis-aš norėčiau, kad baigtum save plakti už anuos laikus.kad gyventum santarvėj su savim be jokių baimių ir apgailestavinų. Jei labai nori kapstytis praeity, geriau maitink vaizduotę gerais prisiminimais. Ir geriau ne apie svorį.

O kas bus ateity-nu tai tada ir spręsi ką daryti. Tu moki susitvarkyt, anksčiau ar vėliau.dabar esi atradusi savo kelia-valio, džiaugis tuo ir eik pirmyn, nesukiok galvos atgal ir nekišk snėlin

Hau. Tai buvo Katuko žodis :D​ 

Atsakyti

Pritariu ir sau to linkiu.

Tiesa pasakius vis rečiau kapstausi, nes nebeturiu laiko tam. Gyvenu idomu ir pilna gyvenima.

Baimiu turiu, bet mokausi jas priimti ir su jomis draugauti.

Žodziu man tikrai smarkiai geriau, ar tas 40 metu protas, ar kelias ar abu kartu man suteikia daug laimingu dienu dabartyje.

Atsakyti

Nu kų prisimatavau, aš ne taip pataikiau kaip Nitė, teks paardyt iki pradžių ir staigiau platint

Atsakyti

Nu kų prisimatavau, aš ne taip pataikiau kaip Nitė, teks paardyt iki pradžių ir staigiau platint

Tai aš tik po paardymo pataikiau  :D​ 

Atsakyti

Ai užtat aš su spalva pataikiau, prisimieravau nu kai gražu, be reikalo nenorėjau tos spalvos

O norimos spalvos merino užsisakiau šiandien staigiai staigiai algą gavus :)

Atsakyti

Sveikos!!! Pagaliau poilsis nuo žongliravimo tarp darbo ir boso, naktinių pamainų ir vilties kad kita diena bus lengvesnė!

O kad įsidiskutavo moterys! Gerai kad dirbau ir ant karštųjų nepataikiau :)

Mano pončas - vienas einamiausių mezginių! 
net sukvatojau kad muziejiniams eksponatams priskiriamas :) žinoma prie to kad rengiantisstriukę jis susikelia reikėjo savaitės pripratimui, bet tik tiek :)

liniuuuuuk, reik man to raudonumo- aš jį jau sapnuoju!

Atsakyti