Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man rodos savatgalį šį su dukrom kalbėjom, žolę pjovė, džiaugėsi ir rodė obelų žiedus. Tada sakiau, kad būt gaila jei nušaltų. Tai net pasipiktino-mama, kokios šalnos! Taigi šilta!

Nė savaitė nepraėjo :D​ 

Atsakyti

Šiaip, niekas neturėtų nušalt, net gėlių nesusinešiau. Šalčio juk nėra, o nuo sniego tik drėgmė. Buvau apžiųrėt, viskas laikosi kol kas gerai.

Tik vat medžiai tai gali lūžt :unsure:  Jau šakos nulinkusios nuo sunkaus sniego ant lapų. Gal reik eit nupurtyt :hmm:

Tikrai neturėtų nušalti? :hm: Mane vaizdas už lango liūdina. Šiaip sniegas gražu, beveik visada juo džiaugiuosi, bet kai tas baltas patalas užkloja jau gerokai sudygusį daržiuką, tai kaip čia pasakius... :sad:  Užvakar fotografavau dukrą trumpomis rankovėmis, su šortukais prie žiedais apsipylusios obels – nors imk ir padaryk dabar nuotrauką palyginimui...

Atsakyti

Šiandien apsidžiaugiau, kad dar žiemos rūbų nepertvarkiau. Sesė DARĖ TAI savaitgalį. Tyliai kikenu ir neminiu.

Ir nieko čia juokingo :bebe: (pavaikščiosiu su išskalbta kepure :flirt2:).

Atsakyti

Nu tai švari kepurė geraaai. 

Bet šiltus rūbus reik traukt  (toms, kurios spėjo sudėliot).

Petražolės ir porai išgyvens. Kiti reikalai dar ant palangių.

Atsakyti

Pf, aš net neišpakavusi buvau žieminių rūbų :D​ 

Atsakyti

Tai kad jau saulė šviečia. Nugarą pro langą šildo.

Bet va pažiūrėjau, kad kitai nakčiai -1. Reiks matyt, ir man gėles susitempt :hmm:

Atsakyti

Kaune kolegos guodėsi, kad šakos nulūžę nuo sniego. Tujų šakas atkasinėjo, kad pakiltų nuo žemės. 

Atsakyti

Šiaip jeigu šąla ir sniegas, tai nėr blogai, nes sniegas kaip kokia kepurė apsaugo augalus nuo šalčio.  Blogai kad jis sunkus ir neatlaiko to svorio. 

Atsakyti

Antra diena sveriu ir skaičiuoju maistą. :unsure:

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Vaiva tapukus jau iki skylių sunešiojo.  :oh: Bandau naujus meistrauti, bet veliamo siūlo neturiu, tai mezgu iš storos pusvilnės, bus nevelti.  :mirksiukas: Bet tai mano šilkas su mochera mane šaukia  :oh: 

Vakar žvėrius nuo lenciūgo nutrūko  :frusty:  siūlų gražaus mėlynumo pas wooly prisipirko  :ax:  o megs kas?  :hmm: 

Atsakyti

Lace, gal bruoliui duok megzt.:)

Savaitė, kaip turiu naują klavaitūrą, o jau dalis raidžių nusitrynė. :blink:

Atsakyti

mano žvėris balansuoja ant ribos :) aš jam baksnoju į sąskaitą ir sakau kad apseis

o be to atsirado naujas augintinis-kosmetikos drakius. Nu tai pešasi abu dabar

Atsakyti