Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O pas mus :bigsmile: pasirodo šiandien parduotuves atidarė. Nu tas visokias pramonines. 

Vakar siūlų norėjau. Šiandien jau nebe. Ai, palauksiu kol vėl norėsiu :rolleyes:  nes įtariu, kad ne viskas taip staiga vyks sklandžiai

Atsakyti

Lace, gal bruoliui duok megzt. :)

Tai kad bruoliu mezgant nelieka proceso malonumo.  :oh:  aš kažkaip gerus siūlus gailiu mašina megzt.  :unsure: o kai pas mane bibliotekoje didžioji dalis tokių...  :B 

Atsakyti

Lace o ką pirkai, kokia sudėtis?

aš laukiu iš Wooly irgi babinukės dar, bet bijau kad reiks prie jos ieškot moheros dar :)

Atsakyti

Tamsiai mėlyno šilko ir La Perla porą mėlynumų (35 % super fine kid mochair, 35% extra fine merino wool, 30% silk)  :rolleyes: 

Atsakyti

Sakot sninga... O aš basankių pirkau, nekukliai - dvi poras ir dar pusiau nepraktiškai t. y. aukštakulnių. Bet turėtų būt ne iš tų žudikių. Po namus patogios, o kaip ten gatvėje bus neaišku. 

Atsakyti

Labas rytas,

Rokiškio rajone žiema grįžo su trenksmu. Žiemą tiek sniego nebuvo. Vyro sesė atsiuntė nuotraukas.

Tai, Olaiva, ar grįžo noras ? :D

ne  :hmm:​ 

Atsakyti

Smalsute, aš panašiai kaip Ilzė viriau - užmerkiau parai, vandenį nupyliau, užpyliau nauju, išspaudžiau citriną ir porą apelsinų įpjausčiau, paviriau viską 20 min, atvėsinau, nukošiau. Tasa dėjau cukrų ir viriau valandą.  :rolleyes: Pažaidžiau ir tiek, ką su juo darysiu - dar nežinau.  :D Arbatą geriu su trupinėliu stevijos, vaikams nelabai patiko.  :) Gal kam padovanosiu  :B

Mano pienių sirupas jau irgi stiklainiukuose. :) Šiuolaikiniam visko ragavusiam skoniui – ne stebuklas, bet šiaip suprantu, kodėl anksčiau tai buvo laikoma šiuo tuo ypatinga, desertas praktiškai iš nieko. Neblogas ir tas prieskonis – sakyčiau primena kažkokią žolelių arbatą. Gal verdant iš skysčio, kuriame mirkyta, arba mirkius su žaliomis dalimis, būtų kartoka, bet dabar tai saldžiai saldu.

Atsakyti

Paskaičiau ir nusipirkau latviško šaltalankių sirupo.

O cukraus dirupus neįdomiau iš kokių čiobrelių ar liepžiedžių virti?

Galvoju, ka megzt.

Atsakyti

O aš galvoju: daug ardyt ar biškiuko užteks  :hmm:​ 

Atsakyti

O aš galvoju: daug ardyt ar biškiuko užteks  :hmm:​ 

Aš išardžiau daug. Nuo pilno ilgio apačios iki pažastų. Mezgu iš naujo.

Atsakyti

Aš jau numezgiau ką aną kart išardžiau ir dar biškį. Tikiuosi daugiau nereiks nes jau tik tiesiai žemyn ir rankovės beliko

Atsakyti

Baigiau šnd nugarą su savo kūriba. Bo nes siūlas tai dvigubai plonesnis, nei originalas

Priedas  received_262717631481675.jpeg   419,34KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_549493112657392.jpeg   53,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti