Pf, nieko ten nesimato, ir šiaip yra visai neblogų
Pf, nieko ten nesimato, ir šiaip yra visai neblogų
Nu taigi
kiekvienas mato skirtingus dalykus, man ir orignalas labai šiaip sau
Katuk, cukrus ir uogienes ir karameles padaro
Kai dedi stevia netirsteja, skyscio mazeja vet netirsteja, dabar galvoju reik krakmoli ideti
nu kodėl, aš puikiausią uogienę be jokio cukraus išverdu, va ir sekmadienį viriau iš šaldytų aviečių, uogose pektino yra, jis ir be cukraus sutirština
o karamelės receptą radau irgi, nu video jinai sutirštėja,
sviestas, grietinėlė ir saldiklis
man ta abaratsa viena rožinė graži, gražesnė už originalą, ir moterytė ten tikrai ne pakaba
o gal nuotraukos gražios
o originale nu jau per daug pakabiška, vaizdas kaip mano naktinių suknelės ![]()
Grietinele tirsteja uogos tirsteja
Bet vanduo su stevija ne.
Bandysim bandysim su kokosu, gal išgaruos ir gausis.
aa, aš tai su kokosais ir vandeniu nesiruošiu daryt, aš su grietinėle ir sviestu darysiu ![]()
vanduo su stevija tai kokia čia karamelė, ledinukai geriausiu atveju
Katukai o tu su medum,cukrum ar kokiu saldikliu saldinai?
ahoj, Ryte sporto klube buvau, kaip buvau pasiilgusi
dabar mezgu
o ryt nagus dar sutvarkys, tai bus turbo mezgimas
gaila,kad iš šilko laukinio pernykštė bliuska su per dideliu kaklu, o siūlo neliko,kad pataisyt... Šilkė ![]()
DSC_7636_medium2.jpeg 168,1KB
0 Parsiųsta kartų
Aš pagailėjau klevų sirupo
tai įdėjau pusę medaus, pusę klevų. Galėjau ir mažiau saldint
O tai negalima vandens nepilti? O tik stevijos miltukų dėt?
Šiaip man tirštėja kokosų kremas, ne kartą esu padažiukus gaminusi, tikrai sutirštėja.
Bet sakau,nebūna kaip cukrinė ta karamelė,.nėra to tąsumo.
Mano darytoje didžioji sudėties dalis būtent koksų kremas. Ne pienas, o kremas, jis riebesnis.
Olaiva, o jei kokią ploną gumutę įtaisyt? Aišku, būt gerai kad būt dviguba atnara, įvertum. bet plona gumytė nesutraukia, ir neleidžia kristi pečiams
Olaiva, bent jau nuotraukoje man gražu šitas kaklas, bet tikriausiai dėvint jauti nepatogumus, ar stipriai nusportavai apimtis?
Olaiva, bent jau nuotraukoje man gražu šitas kaklas, bet tikriausiai dėvint jauti nepatogumus, ar stipriai nusportavai apimtis?
nenusportavau, tiesiog ir nusimezgus ji man kažkaip slydo nuo peties
o nuotraukoj pataisyta,apkamšyta,judant vėl dekolte gaunasi ![]()
Olaiva, o jei kokią ploną gumutę įtaisyt? Aišku, būt gerai kad būt dviguba atnara, įvertum. bet plona gumytė nesutraukia, ir neleidžia kristi pečiams
labai retas mezginys,ar nesimatys tos gumutės,turiu tik baltą, žydros nė nemačiusi...gal nuardyt ir kažkaip dar kartą bandyt tiuninguot ...
vakar rūbus rūšiavau.nu neturiu ką apsirengt ![]()