Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, sveika sugrįžusi

Na ką, sterlė suvalgyta. Na, nieko tokia, nors tikėjausi kažko ypatingesnio.

Gaminau kažkokį tai desertą, ni ryvba ni miaso :D  t.y. Tipo vegan. Ragausiu biškį vėliau, stengsta. Patiko visai karamelė.

https://www.everylas...heesecake-cups/

Atsakyti

O kai norėčiau kokios sūrios karamelės..kažin įmanoma ją su saldikliu pagamint ar nesutirštės

Atsakyti

Qqciuk bandysim

Karta dariau, nesigavo, bet gal reik nenuleisti rankų.

Priekis baigtas, išskalbtas.

Kumščiai reikalingi ir burtai.

Skersas normaliai iki skalbimo buvo.

Patiesiau, ištampiau laukiu.

Desertą gaminau irgi

Rytojui

Radikalas viska pasuka, atsukti nemoku

cbdb5086765a.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Ingriduska, skaniai atrodo. :essen:

Ir kieno tu tą priekį numezgei, - negi to mikso, kur mochera su medvilne, ar kuo ten?

Pramiegojau šiandien. Atsikėliau jau po 8. Jau iš vis  - ir taip per karantiną gerai išsimiegojus, o vis man negana.

Bet žinokit svoris pajudėjo per šią skaičiavimų savaitę. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 gegužės 2020 - 08:15

Kerpena su tuom ir sveikinu!!! Va tau ir motyvacija, tolesniam skaičiavimui. 

Atsakyti

Kerpena valioooooo svoris pajudėjo sviris pajudėjo,,tralialiaaaa, valio valio valio valio🤩🤩🤩🤩

Taip, taip  numezgiau prieki to sužendinto mikso. Lygiom akim. 

Medvilnė ir Liniuko mochera, ji ją ledine vadino.

Gavosi skersas, bet išplautas grįžo lyg į protą.

Atsakyti

labas rytas

Kerpena, kaip smagu :yahoo:

Ingriduška, nu tu ir spartuolė :blink:

Atsakyti

Hi, 

O kodėl jums karamelė nesigavo?

Nesu specas, bet esmė ten išgarinti skystį, tai vat ir verdi, kol išgaruoja. Nėra ji tąsi, reik kad pastengtų šaldytuve, bet šiaip tiršta ir saldi :D  kai pradėjau virti tai skystimukas buvo, jau galvojau bus pravalas.

MB nepatiko. Man ok, bet daug suvalgyt neišeina, labai sotu. Tai tuos du nedidukus indukus savaitę valgysiu :rolleyes: 

O dabar esminis klausimas :D  kur Liniuka to raudonojo megztuko brolius žiūrėjo? Jei R. Tai kaip jis ten vadinasi? Nerandu nei Abaratsa nei Avantiūra, visokiais raidžių rinkiniais

Šiaip aš jo noriu rrryškaus, dėl raudonos spalvos nesu tikra, bet patiktų, reik žiūrėt siūlą. Dėl fasono, šiek tiek gal šį bei tą pritraukčiau prie savęs, bet iš esmės jis yr panašios konstrukcijos į Natsumi, o tas man patiko. Tai va, noriu pažiūrėt brolius, kas ten juose blogo.

Atsakyti

O dabar esminis klausimas :D  kur Liniuka to raudonojo megztuko brolius žiūrėjo? Jei R. Tai kaip jis ten vadinasi? Nerandu nei Abaratsa nei Avantiūra, visokiais raidžių rinkiniais

Turbūt Instagram'e :ax:

Atsakyti

Katuk, cukrus ir uogienes ir karameles padaro

Kai dedi stevia netirsteja, skyscio mazeja vet netirsteja, dabar galvoju reik krakmoli ideti

Atsakyti

Katuk, čia

https://www.instagra...барацца/

Atsakyti

Aaaaa, 

Nu pencinykė, nesugalvojau :D​ 

Atsakyti