Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Uj negaliu...nei bėgt nei rėkt...

Man šiandien irgi pagalius į ratus darbui ksišo, kompas durniuoja, šefui neprisiskambinu. Parašiau emailą ir laukiu..eit akis užsidėt, ar pietus gamintis

Vaikui plovą išviriau, vyrui dar vištienos likę..sau tyrbūt eisiu išpjovą su pievagrybiais ir sūriu užsikepsiu

Atsakyti

Katuk, ты сегодня в ударе!

За то мёртвой схавтки нет :P​ 

Atsakyti

Pralinksminot su tom skylėm į astralą :lol:

Pavalgiau pietus ir dar kita tiek suvalgyčiau. Įdomiausia, kad ir anksčiau panašius pietus valgydavau, bet skaičiuodama žymiai daugiau valgyt noriu.

Arba išalkstu labiau, nes bendroj sumoj maisto sumažėjo. Tikiuosi, kad priprasiu.

O dar šiandien gavau naują klaviatūrą. Po tos stringančios ir pusiau be raidžių, dabar toks jausmas, kad pati rašo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 gegužės 2020 - 12:50

Kerpena, gal tau psichologiškai daugiau norisi, kai žinai kad negalima  :hmm: 

Atsakyti

Kerpena, po kiek kcal sau leidi?man įtartina kad taip alkana jautiesi

Arba valgai kažką ne tą, su keto alkis neturi kamuot

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 gegužės 2020 - 12:58

man kazkaip atrodo , kad protarpinis, ir keto  sureguliuot turi alkio pojuti. kai ketoze, nebeturi jo but ... as keto nesilaikau,  nevalgymo langas dazniausiai  20 val buna. bet alkio  kaip ir nebuna.

Atsakyti

Ingriduska, nepergyvenk, aš irgi daugumos nebandžius :) Mano einamiausi Knitpro Nova. Dar turiu kelis addi. Bet jų valas man gana greit nutrūksta. Turėjau pabandymui karbonzus, bet neprilipo. Ir visai neturiu poreikio visus išbandyti. Net tuos čiaučiau :D

Sėdim be elektros ir vandens. Ir be mašinų per žioplą galvą (vartai automatiniai, reikėjo prieš atjungiant elektrą atidaryt) :B​ 

neturit raktelio, kur automatinius vartus atblokuoja? daugiabucio kieme budavo elektrai dingus taip. tai buvo raktas ;)

Atsakyti

ingriga, matyt. Daugiau galvoju, matau, kaip jau tos normos pildosi ir jau niekas tuoj nebetilps ir organizmas priešinasi.

Kita teorija, kad man nepavyksta numesti daugiau kaip 11 kg. Trik kartus mečiau svorį ir visus kartus nepavyko daugiau numest. Ir kiekviena kartą mesdavau jau nuo didesnio skaičiaus.  Tai dabar jei skaičiuoti nuo praeitos vasaros, tai kaip tik apie 11 esu numetus.

qqte, man programa paskaičiavo 1330 kalorijų, kai įvedžiau parametrus. Ten ketoavokado puslapy buvo nurodyta, kur aprašinėjo, kaip skaičiuoti. Tai kažkur taip ir taikau, nors kai kurias dienas viršijau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 gegužės 2020 - 13:35

Nu kažkokį bloką čia galvoj jau užsidėjai..

Atsakyti

Aj, va! 

Man šitie fajni!!!

https://www.siuludam...i-su-valu-80cm/

Atsakyti

qqte , man programa paskaičiavo 1330 kalorijų, kai įvedžiau parametrus. Ten ketoavokado puslapy buvo nurodyta, kur aprašinėjo, kaip skaičiuoti. Tai kažkur taip ir taikau, nors kai kurias dienas viršijau.
Mažai labai, aš valgau 1500-1700 ir man dar krenta,ūgis mūsų panašus. Tikrai nežaisk su mažu kaloringumu. Ypač jei jautiesi kad maža. Paprašyk kad paskaičiuotų grupėj nes programa yra programa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 gegužės 2020 - 13:56

O dar šiandien gavau naują klaviatūrą. Po tos stringančios ir pusiau be raidžių, dabar toks jausmas, kad pati rašo.

:bigsmile:  ir aš tokios noriu, tik reikia kad angliškai rašytų :lol:

Atsakyti