Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

toks klausimas  :D 

o jeigu nenukelinėji  :hmm: 

Atsakyti

Aišku, nebloga mintis išbandyti.

Bet man dažniausiai reikia čia ir dabar, nėr kada laukti, kol gausiu pabandyt

O dar tokia mintis, ingriduska, tau numeriai(storis) nesvarbu?? Nes kai kurių firmų sunkiau gauti tam tikrus nr. Ir dažniausiai turime savo einamuosius, mėgstamus. Lace pvz plonais mėgsta, man patogiausi vidutniokai.

Nors teisingai mezgant reiktų net vienam mezginy numerius keisti....

Atsakyti

toks klausimas  :D

o jeigu nenukelinėji  :hmm:

jei išmezgi kraštines tada iš 4 eilučių 3 akys

Atsakyti

Ingriga, nu...

Visuose mezginiuose darau skirtingai. Nu nes tai tankis ne toks, tai raštas koks. Paskutiniam švis nepridėjinėjau papildomų (nukeltos). Prieš tai kas penktą dėjau (irgi nukeltos)

Čia aš rankoves nuo viršaus mezgu, prirenku iš šoninių.

Spėju su užsegimo juosta būtų dar kitaip...

Atsakyti

Ačiū  :oro_buckis: 

Atsakyti

Dabar mezgu su 2 1/2mm

Manau mano mezgimu nuo 2su puse iki 3su puse reikia. As laisvamezge.

Grįšiu į miestą ir eisiu pirkti.

Ar fizinėse pardese yra kur pasiganyti

Atsakyti

Manote, kad pas sektantes galima rast visų įmanomų rūšių?

žinok, esu praktiškai tikra, kad per visas tikrai rastume  :B jau vien mano kolekcija uždengia didžiąją dalį  :mirksiukas: Lengviau būtų išvardinti, ko neturiu - tikrai neturiu Zingų, Royalių, Prymo jokio. Visa kita yra  :ax: Tikiu, kad pasaulyje yra ir dar kokių mums nežinomų brandų, bet juk ne spie tai čia 

Atsakyti

žinok, esu praktiškai tikra, kad per visas tikrai rastume  :B jau vien mano kolekcija uždengia didžiąją dalį  :mirksiukas: Lengviau būtų išvardinti, ko neturiu - tikrai neturiu Zingų, Royalių, Prymo jokio. Visa kita yra  :ax: Tikiu, kad pasaulyje yra ir dar kokių mums nežinomų brandų, bet juk ne spie tai čia 

Va, Royal ir aš neturiu :rolleyes: bet aš nemėgstu medinių virbalų  :D 

Atsakyti

Ingriduk tikrai nepulk pirkti, galiu atsiusti pasibandymui keleta  :mirksiukas: 

Atsakyti

Man medinukai patiko tik kad brangiai ganasi  :lol: 

Atsakyti

Aš manau, kad visų įmanomų mes net nežinom

Ingriduskai nelabai galiu ką pasiūlyt pasimatavimui. Nes 1.esu retas paukštis ant LT 2. Turiu tik kubikus iš normalių :D 

Vsio-dabar jau užsimaniau kokių ten. Čiagū :D ar hayja :D 

Meluoju, turiu karboninius kojininius. Man jie labai getai rankovėns ir kojinėms. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ačiū 

Vistiek gerai kad paklaisiai

Eisiu pirkt

Ingriga dekoju uz gera dūšią, bet ką čia siuntinėsimes.

Dabar su Addi meginiuku panegsiu,,o tada jau eisiu

Atsakyti