Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

šiandien mano gyvenimas yra gražus - galva nebeskauda, puiki nuotaika po vakarykščio siūlų pačiupinėjimo, kavaplepio su Nite, trumpo susitikimo su Restar  :wub: jau buvau labai išsiilgusi gyvų pašnekesių su suaugusiais žmonėm  :D

vakar pramezgiau "kuklų" mėginuką iš 50g siūlų  :D čia mano vakarykščias grobis - virvelinė medvilnės juostelė su įpūstu poliesterio užpildu.  :B Pagal mezgimo jausmą atrodė, kad 5-kai pats tas tiems siūlams. Kai šįryt apsičiupinėjau išdžiuvusį mėginuką, supratau, kad taip mezgant gausis neprašaunami šarvai.  :oh: Džiūsta antras mėginukas, jau su 8-kais numegztas  :ax: va iki ko plonamezgė Lace dasigyveno  :oh:

Priedas  A9E28F54-2040-4FDD-9F8F-A1A24CBA61D1.jpeg   180KB   7 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jeigu ką, tai Aido siūlų autobusėlis kitą antradienį vėl palnuoja būti Vilniuje.  :mirksiukas: Mes su Nite jau savo kalendorius pabookinom.  :ax: kviečiame ir daugiau ligonių į šitą malonumų palatą  :4u: 

Atsakyti

Jeigu ką, tai Aido siūlų autobusėlis kitą antradienį vėl palnuoja būti Vilniuje.  :mirksiukas: Mes su Nite jau savo kalendorius pabookinom.  :ax: kviečiame ir daugiau ligonių į šitą malonumų palatą  :4u:

Nu dabar jsu sudominot :bigsmile: 

Pas mane  ketvirtinis įvykis-aš važiuoju į LT. Savaitei :rolleyes: 

Tai jei MB nenuizoliuos manęs, gal visai būt smagu į tuos maišus nagus sukišt :D 

Vakar prisidėliojau wooly širdučių, bet plę pinigų pagailėjau tiesiog. Nu nes neturiu plano, o kai jo nėr, neaiškus kiekis ir pan..bet spalvos labai vilioja...

Atsakyti

Ingriduškai. Apie skersavimą.

https://www.youtube....h?v=pIyabl7OeKo

Atsakyti

Lace gražu, aš jaučiu su 8 nemokėčiau

Atsakyti

Tereza paklausysiu butinai

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

šiandien mano gyvenimas yra gražus - galva nebeskauda, puiki nuotaika po vakarykščio siūlų pačiupinėjimo, kavaplepio su Nite, trumpo susitikimo su Restar  :wub: jau buvau labai išsiilgusi gyvų pašnekesių su suaugusiais žmonėm  :D

vakar pramezgiau "kuklų" mėginuką iš 50g siūlų  :D čia mano vakarykščias grobis - virvelinė medvilnės juostelė su įpūstu poliesterio užpildu.  :B Pagal mezgimo jausmą atrodė, kad 5-kai pats tas tiems siūlams. Kai šįryt apsičiupinėjau išdžiuvusį mėginuką, supratau, kad taip mezgant gausis neprašaunami šarvai.  :oh: Džiūsta antras mėginukas, jau su 8-kais numegztas  :ax: va iki ko plonamezgė Lace dasigyveno  :oh:

attachicon.gifA9E28F54-2040-4FDD-9F8F-A1A24CBA61D1.jpeg

O kaip čia tie gerų akių iškilimai padaryti :hmm:​ 

Atsakyti

O kaip čia tie gerų akių iškilimai padaryti :hmm: 

mezgiau kaip vamzdelį, iš kiekvienos akues po dvi pririnkau ir mezgiau kas antrą akį su pratempimais

Atsakyti

Lace gražu, aš jaučiu su 8 nemokėčiau

man su 1.5 virbalais lengviau megzti.  :D čia tai rankos vargsta labai

Atsakyti

va va as kai mezgiau su sluotkociais ir pirsto storio siulais, visi galvojo, vajeeeeeeeeee kaip lengva ir greitas rezultatas.... nu nei velnio...  nera taip paprasta su sluotkociais megzt

Atsakyti

Tai čia tas mėginukas 50 gramų? Kokio jis didumo ir kiek tada megztiniui sueis.

Ir megztinis kam?

Prikaupiau klausimų per dieną :D​ 

Atsakyti