Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai čia tas mėginukas 50 gramų? Kokio jis didumo ir kiek tada megztiniui sueis.

Ir megztinis kam?

Prikaupiau klausimų per dieną :D 

mėginukas toks padoraus dydžio - 25 x 25 cm  :rolleyes: siūlo turiu kilogramą, viliuosi, kad viso nereikės.  :unsure: 

megztinis tai niekam - čia to mano “užsakymo” generalinė repeticija.  :rolleyes:  Vakar pas Aidą užmačiau tos virvelės babinaitę už 12 eur, tai ir čiupau, dabar savo sportinį interesą tenkinu  :B Tikrieji siūlai tik už poros savaičių gal atkeliaus.  :unsure: 

Daugiau klausimų neturi?  :D 

Atsakyti

Pasiėmiau savo šilkmocherinį mezginį - širdis dainuoja, koks nerealus malonumas megzti normalaus storio virbalais  :wub: 

Atsakyti

Nu jo...

Kai pagalvoji, repeticija už 12 eurų-juokas :D 

Kokie siūlai ir iš kur keliauja?

Negi pas mane kada nors klausimai baigias :D​ 

Atsakyti

:lietuva:  :lietuva:  :lietuva:​ medalis Lace uz didžiauddidžiausą mėgijuką! KAIP suprantu, bus numėginukyytas visas megztukas?

Atsakyti

Nu o kaaiš ašš mėginukinę suknią numezgus buvau. Pūstą

Atsakyti

Nu o kaaiš ašš mėginukinę suknią numezgus buvau. Pūstą

Kurią čia :hmm: kada?

Aš dažnai siūnu mėginukus. Pvz dukrų išleistuvines. Nu nes neaišku ar patiks, kur klaidos, siuvinį šardžius ne visada persiūt pavyks...

Atsakyti

Oi Katuk, klaustuk tu😁

man bais gražūs tie siūlai kur Nite pasitvėrė.

Nežinau kokiam kosmose gyvenu, nu bet taip atitrūkusi nuo realybės. Ryt pas mus laisvadienis, šiandie rašo draugė, nupirkau dovaną saviškiui. Klausiu, kokia proga? Nugi, ryt tėvo diena... Nu blyn ir tikrai visur pardėse, lankstinukuose ir t. t. 

tik apie tai, bet iki tol nieko nemačiau. O aš šiam vakarui partempiau gražių jautienos steikiukų, tai mb sakau mes į priekį atšvęsim, va taip specialiai del tavęs sugalvojau😁

Atšventėm ir guliu ant hamako, tingiu... 

Galiausiai draugelis atsiunčia nuotrauką su prierašu, maudymosi sezonas atidarytas. O ten kažkoks dujų balionas, vamzdžiai, lenta ir dar bala žino kas. Rasau, nieko nesuprantu. Jis, ko nesupranti? Nu blyn rimtai, kosmosas🙈

Atsakyti

Kurią čia :hmm: kada?

Aš dažnai siūnu mėginukus. Pvz dukrų išleistuvines. Nu nes neaišku ar patiks, kur klaidos, siuvinį šardžius ne visada persiūt pavyks...

Nugi garstyčių spalvos tokią. Liemuo per ilgas buvo. Paskiau Abelo atidaviau alia nežinau ar nešiojo

Atsakyti

O sau paskui bordinę iš alpakėlės vernito mezgiau

Atsakyti

Nu jo...

Kai pagalvoji, repeticija už 12 eurų-juokas :D

Kokie siūlai ir iš kur keliauja?

Negi pas mane kada nors klausimai baigias :D 

Nuogosavys.lt reikiamo kiekio geltonos (!) spalvos neturėjo, tai padariau išankstinį užsakymą, kaip tik Vokietijoje siūlų siuntinys ruošiamas.  :D siūlai - Rico Fashion Jersey, 72m/50g.  :rolleyes: 

Aš, tų siūlų beieškodama, Lietuvos siūlų rinką neblogai ištyrinėjau, perėjau per daugumą man žinomų internetinių siūlų parduotuvių - nei vienoje nieko panašaus neradau. Tai man tas Aido grobis  - kaip aklai vištai grūdas.  :wub: 

Atsakyti

Nu gražūs, pagooglinau. Stoooori :D 

Daugiau klausimų... užteks šiandien :D 

Qqte, pamenu, kad daug Abelo tavo mėginukų gavo :D​ 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20200520-193701__01.jpg   291,71KB   0 Parsiųsta kartų

Palanginis priejūrinis.

Atsakyti