Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, gerai kad paštininkė prižadino. 

Klausimas iš mezgimo temos. Noriu savo pūkeliui siauros apačios, kad apkristu. Nusiaurint kad tip top pagal klubus būtų  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas, gerai kad paštininkė prižadino. 

Klausimas iš mezgimo temos. Noriu savo pūkeliui siauros apačios, kad apkristu. Nusiaurint kad tip top pagal klubus būtų  :hmm:

aš tai nelabai iš tos foto supratau, kas ten pas tave per modelis turėtų būti.  :unsure: Sunku ką ir patarti..

Atsakyti

Kažkas tokio tipo  :ax:

Tik norėčiau kad pakėlus rankas nesimatytu pilvas, tai reikia ilgesnio. Tačiau ilgo nenoriu, tai įsivaizduoju apkritusi 

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 25 gegužės 2020 - 09:13

Labas rytas,

Savaitgaliavot gražiai.

Vakar tikrai oras lietingas, vairuot nemalonu, vaikscioti nemalonu,,bet rapsai tijrai grožių grožis.

Bajoraite ir as matyt buvau, mane irgi traukia Dvarai, pilaitės ir istorijos.

Pradejau rankoves,lyg isskalbtas paprotingejo.

Vis dar mistika spintoje oras ir rubai nerabda sutarimo

Atsakyti

Tai čia didžioji dalis jeigu ne visos bajoraitės/grafaitės susirinko, dvarai patinka, rankdarbiais užsiiminėja  :D  Aš iš dvaro nenoriu išvažiuoti, kai nuvažiuoju, man ten tokia tinkama aura  :B 

Atsakyti

Labas rytas,

Kerpena, paprastas mazgas surištas.

Gal labai kietai mezgu, kad pirštuspaskaudo :hmm:  Ir jei planuoji mazgą daryt, tai kietai nereikia, nes paskui tas mazgas stovintis toks būna.

Kažkada Restar buvo atsinešus į kaSiulus gautą žgutą, tai toks kietai sunertas buvo. Net nustebau, kad mano toks laisvas palyginus. nebuvau iki tol čiupinėjus svetimų :D

Aš tai bajoraite nebuvau :D nėr kad mane dvarai trauktų, nors aplankyt faina, o apsistot kokiai savaitei dar fainiau būtų :)

Atsakyti

O kurių netraukia dvarai, gražūs parkai ir istorijos :) Nesvarbu, kad turbūt dauguma šiandien nebūtume dvarininkaitėmis, o tik dirbtume jiems sunkiai :) 

Prie mano kaimo kadaise irgi buvo gražus Montvilos dvaras. Bet tarybiniais laikais ten įsikūrė kolūkis ir viską sunaikino. Dvaro pastatuose įrengė sandėlius ir fermas, pagalbiniuose pastatuose apgyvendino vietinius alkoholikus ir labai greitai nieko neliko :unsure:  Vienintelė dar išlikusi dabar graži vieta ten - senų alyvų sodas ir tiltelis per upelį. O visa kita tik griuvėsiai ir bomžynas  :B Jau ką sugebėjo sovietinė valdžia, tai sunaikinti paveldą :B​ 

Atsakyti

Kažkada Restar buvo atsinešus į kaSiulus gautą žgutą, tai toks kietai sunertas buvo. Net nustebau, kad mano toks laisvas palyginus. nebuvau iki tol čiupinėjus svetimų :D

Dar žguto minkštumas nuo siūlo storio priklauso, iš plono siūlo būna lankstesnis :)

Atsakyti

Kažkas tokio tipo  :ax:

Tik norėčiau kad pakėlus rankas nesimatytu pilvas, tai reikia ilgesnio. Tačiau ilgo nenoriu, tai įsivaizduoju apkritusi 

tai turbūt siaurinčiau iki +/- klubų pločio

Atsakyti

Liniuk, o Kelmes dvaras per stebukla liko.

Viskas kaip pas jus,,sandeliai, tik paciam Dvate mokykla dar buvo, paskui kokukio kontora.

Bet nesugebejo visko isnaikinti.

Liko tikrai dar daug grozio

Arklides

Parkas

Dvaras

Ivaziavimo namukas

Kluonas

Ir muziejus dabar yra.

Grazi vieta jei busite Kelmej

Dar grazus dvaras yra Šalčininkuose

Atsakyti

Manau labai daug priklausė nuo konkretaus pirmininko, ar mokyklos direktoriaus. Nors jeigu reikalauja dvare padaryti kiaulidę, tai nelabai ką ir išsaugosi  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 25 gegužės 2020 - 10:16

Šalčininkuos :hmm: Gal Jašiūnuose? Ten tikrai labai gražus, atrestauruotas ir visai netoli Vilniaus. O dar šiek tiek pavažiavus yra Pavlovos respublikos griuvėsiai. Irgi įspūdinga vieta su neįtikėtina istorija :wub:​ 

Atsakyti