Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos

Ten tam krašte yr ir daugiau dvarų. Ir nors turiu ten artimą giminę, nesu buvus nė vienam :D 

Aš gal ne dvarininkaitė, gal greičiau kokia grafienė buvau :D 

Sėdžiu kirpykloje :rolleyes: 

Kada ir kur ryt tas dėdė Aidas su siūlais?

Ir ką tik aptarėm virbalus, vakar vakare žiūriu, kad gi mano kūbikų valas įlūžo, vis laikosi, tuoj truks! Reikia virbalų! Ir pagal googlą nieks neturi metalo kubikų 2.5 nr :cry2: kasiūlai Kaune turi, bet kaip jie brangiai siunčia....

Ir gal žinot, ar kubikų dydis atitinka apvalių? Man rodos kad kažkaiptais ne. Pirkčiau kitokius, bet gi reik atitaikyt, kad mezginys neišsiderintų

Atsakyti

Kiek atsimenu iš kalbų, tai dydis neatitinka.

Atsakyti

Katuk o Vilniaus parduotuvė jau užsidarė  :hmm: nes į parduotuvę tai nemokamas pristatymas būdavo  :hmm: 

Atsakyti

Ir gal žinot, ar kubikų dydis atitinka apvalių? Man rodos kad kažkaiptais ne. Pirkčiau kitokius, bet gi reik atitaikyt, kad mezginys neišsiderintų

Skritulio kvadratūra  :lol:  aš šiandien perskaičiau "anekdotą" trečiokų baigiamajame teste, tai niekaip nenustoju žvingaut  :lol: 

O čia rimta analizė kubinių (šiaip jau kvadratinių :mirksiukas: ) virbalų:

https://mimicodd.com...pro-cubics.html

Atsakyti

Dėdė Aidas nenuspėjamas tipas  :oh: užklausiau asmeniškai, tai pasakė, kad rytoj ne, gal trečiadienį bus.  :oh: Tokios vat tos žinios.  :ax: 

Katuk, aš kubikus turbūt turiu tokius ir galėčiau tau už kokį simbolinį puodelį kavos perleisti  :mirksiukas: kažkaip nesusiklostė mano santykiai su Knitpro virbalais, neprisimenu kad buvau išsitraukusi.

o del kubikų atitikties paprastiems tai sakyčiau labai individuluss dalykas. Grynai matematiškai lyginant apskritimo ir kavadro perimetrus, jei apskritimo skersmuo lygus kvadrato įstrižainei, tai kvadrato perimetras mažesnis. Teoriškai ir kilpa, mezgant to paties numerio kubikais turėtų būti mažesnė. Bet jei mezgėja nemezga labai tampriai, greičiausiai skirtumo nelabai ir pasijus.  :mirksiukas: 

Atsakyti

Dėdė Aidas nenuspėjamas tipas  :oh: užklausiau asmeniškai, tai pasakė, kad rytoj ne, gal trečiadienį bus.  :oh: Tokios vat tos žinios.  :ax: 

Jei trečiadienį, tai tau gali tekt priglaust mano "užsakymą". Galiu negalėt, priklausomai nuo laiko :mirksiukas: Aišku, jei išvis atvažiuos tas Aidas ir atveš konkrečius siūlus  :lol: 

Atsakyti

Jei trečiadienį, tai tau gali tekt priglaust mano "užsakymą". Galiu negalėt, priklausomai nuo laiko :mirksiukas: Aišku, jei išvis atvažiuos tas Aidas ir atveš konkrečius siūlus  :lol: 

be problemų  :D pirkti siūlus už svetimus pinigus - kas gali būti geriau  :P  :D 

Atsakyti

be problemų  :D pirkti siūlus už svetimus pinigus - kas gali būti geriau  :P  :D

dykai imt :P

Ir be to, teks savus mokėt, paskui apsimainysim :D

Atsakyti

Lace-jei turi ir nenaudoji, mielai paimčiau :rolleyes:  ir kavos sustikčiau. Jei nebijot visur besivalkiojančios užsienietės. Gal jei tas dėdė bus ryt poryt, tai ten ir susitinkam? O po to ar prieš tai ir kavos?

Dėl dydžio atitikmenų tai taip ir galvojau, bet norėjau tyrimais paremto atsakymo :D 

Na va , jau graži :rolleyes:  ir mašiną tuoj permausiu.

Ai apie kasiulus. Dar šią savaitę dirba, bet kažin ar prekes iš Kauno veža, gal atvirkščiai :D  nes rodo, kad Kaune 1 vnt reikiamos prekės.

Atsakyti

Liniuk reik turne kartu kad istorija butu

Visos Dvaro nuor ir nepagalvoja kad dvare buvo i tarnų. I anų gerokai daugiau nei puonų.

Vat grafaitės, bajoraitės, dvarininkės čia visas nuor būti, o tarnaitėm nei viena😂😂😂

Atsakyti

Liniuka tu iš Wooly užsisakinėjai kanapę, gryną ar su šilku?

Atsakyti

Su šilku;)

Atsakyti