Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, labai lengvas. ;)

Atsakyti

Katuk, labai lengvas. ;)

Lengvas tai lengvas, bet trigonometrija tai š..., nepataikiau :D​ 

Atsakyti

Pas mane yra visa amplitudė vaikų amžių, tai iš patirties, lengviausia su suaugusiais. Vyriausia dukra šiemet pati suorganizavo atostogas, man tik sumokėt reikėjo. Kaip gerai, kai nereikia dėl nieko sukt galvos, tik vykdyti nurodymus. :D Sunkiausia su paaugle, nes yra amžinas atsikalbinėjimas dėl visko.

Atsakyti

Lengvas tai lengvas, bet trigonometrija tai š..., nepataikiau :D​ 

Be trigonometrijos gali pragyvent, o vat aš banke pinigų neišsikeisčiau :lol: ir su tais šachmatininkais  :oh:

Aš kombinatorikos mokykloj nesimokiau :ax: ir MB irgi  :D tai kai stojant į neakivaizdinį reikėjo matiekos egzą laikyt  :oh:  buvo juoko, kai su spalvotais pieštukais ant stalo kombinacijas dėliojom, kai egzui ruošiesi  :lol: 

Atsakyti

Matai, aš banke pinigus keičiu praktiškai kartą per mėnesį :D tenka žiūrėt kas ten perka, o kas ką parduoda

Su šachmatininkais tai gerai,  kad jų mažai, formulės tai nepamenu, bet susimodeliavau ant smūgio. Va su kauliukais biškį teko pagalvot, susibalamūtinus buvau mažumą.

Bet jo, su kombinatorika,  tai man  irgi ne kažką :rolleyes: 

Atsakyti

Aš net nežiūrėsiu tos matematikos  :B.

Jurgitak, man su mažiausia lengviausia. Didelio žmogaus norų visai pildyt nenoriu  :B​. Mokytųsi - būtų kitaip, bet pats pasirinko. 

Atsakyti

Buvom šnd Verkių rūmų parke ekskursijoj su žolininku Marium Lasinsku. Nerealiai patiko :wub: 

Jei kada bus dar, reikės vėl jungtis. Gerai taip

ir įžemino, ir paskraidino :D Labai puikus žmogus pasirodė. Įkvepiantis toks. 

Visą šią savaitę ryju iki negalėjimo :oh:  :rolleyes:  :D Visi pakampių saldėsiai suėjo. Reik susiimt sustot nuo trečiadienio. Dar dvi dienas parysiu :angel2: Gal nakčiai dar kokį pyragą susimaišyt :hmm:  Ir grietinėlė šaldytuve prašosi suplakama :) 

Atsakyti

Limit-o kodėl nuo trečiadienio?

Pas mane tai pavasaris :D  kepa rabarbarų pyragas.

rabarbarus pasėjo merginos šiltnamyje gal balandį. Tai taip.išbujojo, kad neapsikenčiau ir nuskabiau. Nors galvojau, kad tik antraisiais metais jie tinkami valgymui.

Atsakyti

Limit, iš kur apie tą ekskursiją sužinojai? Buvau per radiją netyčia išgirdus, kai Bernardinų sode darė ekskursiją jis, bet tada negalėjau.

Aha, kas ten tą trečiadienį? :)

Katuk, lyg girdėjus, kad rabarbarų tik iki joninių vartot geriau, paskui tų oksalatų daug kaupia.

Nekepiau jokio pyrago jau taip seniai... Gal reiks pasigerint šeimynai rugsėjo 1 proga ir ką sumakaluot. Kažkaip įkvėpimas kepiniams dingęs. Nors iš tiesų - visai maisto gamybai. 

Atsakyti

Man dabar pats plačiausias The New York times slyvų pyragas :wub: Einu kept :D​ 

Atsakyti

Ai, termiškai apdorojus gerokai sumažėja to oksalato :blush-anim-cl: 

tai va kodėl tik antrais metais :D 

Tundra aš. 

Atsakyti

Aš vakar pyragą kepiau naujuose namuose. Šokoladinį, sodrų, sotų.

O šiandien po baseino apsipirkom dar daiktų: gėlių 2 vazonai, tada vazoniukai, kilimukas, du pledukai, žvakes, indelis namų kvapui, kiaurasamtis, rankšluoščių, vatos pagaliukų, skysto muiliuko.

Tada ruošiau vyrui maisto žmogiško, nes nu .....visa šį laiką valgė visokì šūdmaistį.

Kepiau kalakuto kulšis maiše su daug ćesnakų, kmynų, svogūnų, sviesto gabaliuku.

Kitam maiše bulvikes ir dvi kukurūzų burbuoles.

Tada dar kotletų prikepiau ir patroškinau su morkytėm, paprika.

Sriuba su frikadėlkom,,daržovėm, ryžiais, paaiškėjo kad samčio tai neturime😂.

Nu dviem dienom maisto yra.

Nes sau kynvos išviriau, turiu tofu, daržovių.

Atsakyti