Katuk, labai lengvas. ;)
Katuk, labai lengvas. ;)
Lengvas tai lengvas, bet trigonometrija tai š..., nepataikiau
Pas mane yra visa amplitudė vaikų amžių, tai iš patirties, lengviausia su suaugusiais. Vyriausia dukra šiemet pati suorganizavo atostogas, man tik sumokėt reikėjo. Kaip gerai, kai nereikia dėl nieko sukt galvos, tik vykdyti nurodymus.
Sunkiausia su paaugle, nes yra amžinas atsikalbinėjimas dėl visko.
Lengvas tai lengvas, bet trigonometrija tai š..., nepataikiau
Be trigonometrijos gali pragyvent, o vat aš banke pinigų neišsikeisčiau
ir su tais šachmatininkais
Aš kombinatorikos mokykloj nesimokiau
ir MB irgi
tai kai stojant į neakivaizdinį reikėjo matiekos egzą laikyt
buvo juoko, kai su spalvotais pieštukais ant stalo kombinacijas dėliojom, kai egzui ruošiesi
Matai, aš banke pinigus keičiu praktiškai kartą per mėnesį
tenka žiūrėt kas ten perka, o kas ką parduoda
Su šachmatininkais tai gerai, kad jų mažai, formulės tai nepamenu, bet susimodeliavau ant smūgio. Va su kauliukais biškį teko pagalvot, susibalamūtinus buvau mažumą.
Bet jo, su kombinatorika, tai man irgi ne kažką
Aš net nežiūrėsiu tos matematikos
.
Jurgitak, man su mažiausia lengviausia. Didelio žmogaus norų visai pildyt nenoriu
. Mokytųsi - būtų kitaip, bet pats pasirinko.
Buvom šnd Verkių rūmų parke ekskursijoj su žolininku Marium Lasinsku. Nerealiai patiko
Jei kada bus dar, reikės vėl jungtis. Gerai taip
ir įžemino, ir paskraidino
Labai puikus žmogus pasirodė. Įkvepiantis toks.
Visą šią savaitę ryju iki negalėjimo
Visi pakampių saldėsiai suėjo. Reik susiimt sustot nuo trečiadienio. Dar dvi dienas parysiu
Gal nakčiai dar kokį pyragą susimaišyt
Ir grietinėlė šaldytuve prašosi suplakama
Limit-o kodėl nuo trečiadienio?
Pas mane tai pavasaris
kepa rabarbarų pyragas.
rabarbarus pasėjo merginos šiltnamyje gal balandį. Tai taip.išbujojo, kad neapsikenčiau ir nuskabiau. Nors galvojau, kad tik antraisiais metais jie tinkami valgymui.
Limit, iš kur apie tą ekskursiją sužinojai? Buvau per radiją netyčia išgirdus, kai Bernardinų sode darė ekskursiją jis, bet tada negalėjau.
Aha, kas ten tą trečiadienį? ![]()
Katuk, lyg girdėjus, kad rabarbarų tik iki joninių vartot geriau, paskui tų oksalatų daug kaupia.
Nekepiau jokio pyrago jau taip seniai... Gal reiks pasigerint šeimynai rugsėjo 1 proga ir ką sumakaluot. Kažkaip įkvėpimas kepiniams dingęs. Nors iš tiesų - visai maisto gamybai.
Man dabar pats plačiausias The New York times slyvų pyragas
Einu kept
Ai, termiškai apdorojus gerokai sumažėja to oksalato
tai va kodėl tik antrais metais
Tundra aš.
Aš vakar pyragą kepiau naujuose namuose. Šokoladinį, sodrų, sotų.
O šiandien po baseino apsipirkom dar daiktų: gėlių 2 vazonai, tada vazoniukai, kilimukas, du pledukai, žvakes, indelis namų kvapui, kiaurasamtis, rankšluoščių, vatos pagaliukų, skysto muiliuko.
Tada ruošiau vyrui maisto žmogiško, nes nu .....visa šį laiką valgė visokì šūdmaistį.
Kepiau kalakuto kulšis maiše su daug ćesnakų, kmynų, svogūnų, sviesto gabaliuku.
Kitam maiše bulvikes ir dvi kukurūzų burbuoles.
Tada dar kotletų prikepiau ir patroškinau su morkytėm, paprika.
Sriuba su frikadėlkom,,daržovėm, ryžiais, paaiškėjo kad samčio tai neturime😂.
Nu dviem dienom maisto yra.
Nes sau kynvos išviriau, turiu tofu, daržovių.