Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingridushka barbara antras sezonas pirma serija.

Geras serialas su keliais sezonais😁

Sėkmės darbuose, naujuose namuose ir naujam sezone😁

Atsakyti

Aha, tikrai, pertraukos tarp sezonų nėr :D Iškart nauja :) Su kuo ir sveikinu :4u:  Sėkmės!!! :bis

Atsakyti

Aha, netikėta antro sezono pradžia, Ingriduk :). O tai rimtai pusė etato neįmanoma? Nes jeigu iki šiol tvarkėsi visai be administratorės, tai negi neužtektų pusdienio darbo? Bet greitai tu nėrei į įvykių sūkurį, svarbu, kad visai patinka.

Vaikus suvedžiojau dantų tikrint, laimei, tik mažei reiks truputį pataisyt. O visiems tiesiog geriau valyt ir dantų siūlą naudot, kažkaip vaikams neliepiu to daryt...

Pasiėmiau iš bibliotekos rekomenduotą knygą apie savivertę  :B .

Naujas mokyklų sezonas tai žiauriai neįdomus (man) ir jau iškart įtemptas...  Menininkės tvarkaraštis toks, kad oi.... ji daugiau mokysis, negu aš dirbsiu... Ale gastroliuos po visą mokyklą. Vyrukas mokysis beveik tik 1 klasėje, pamokų nemažai sudvigubinta. Dar užrašiau į futbolą (baisiai norėjo), tai irgi po mokyklos 3 dienas grįš visai vėlai. Reikės prižiūrėt, kad neišsektų, pridėt maistų ar pinigų daugiau duot.

Atsakyti

Mes jau baseino atsisakėm :B Dėl pavėlintų pamokų nebespės į treniruotę. Vėl stojom į eilę kitam laikui. O labiausiai nervina, kad man teks pradėti dirbt nuo 9 :B 

Į Ingriduskos pokyčių temą labai patiko kažkur (ar tik ne pas Limit) nužiūrėta mintis: Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.

Atsakyti

Mes su Gyčiu buvom naujoj mokykloje. Susipažinome su auklėtoja- man visai patiko, tokia pozityvi pasirodė. Dar pusę dienos pralaksčiau, valgyt dariau. Abu su Emiliu numigom :) galėsiu virbalus į rankas pasiimti.

Ryt praktiškai laisva būsiu- Vilius su klase standartiškai į Botanikos sodą; Gytis nueis pats; Emilis- namie (naktį kosėti pradėjo, dabar tik sloga liko, bet įtariu, šią savaitę teks pasilaikyti namuose).

Atsakyti

Ingriduska, nu tu čia pavarei....  :blink: Jau tas serialas darosi įtempto siužeto.. :D 

Ar prisimeni save pavasarį? užsiiizoliavusią giliam miške, ir panikoje, kad stop, gyvenimas sustojo, ir tuojtuoj baigsis... :) 

O va, prašom, naujakurystė pajūryje, po mėnesio -naujakurystė Kijeve po polnoj- namai, darbas, viskas, kaip turi būt ...su tuom ir sveikinu   :4u:  

Atsakyti

O aš ... sugebėjau būdama namie nenueit į nuotolinį tėvų susirinkimą...  Pasirodo, man lengviau viską metus strimagalviais nulėkt į gyvą mokykloj. O tik  atėjo kaimynė, atsitraukiau nuo kompo, palialiakinom, vakarieniavau ir tada - ups....  Toks bjaurus jausmas, nes aš gi mėgstu visur dalyvaut, viską žinot. Ir juokinga truputį :). Teks pripažint savo nevisagalybę dar neprasidėjus rugsėjui :D.

Bandysiu eiti kept to slyvų pyrago :). Tikrai esu kepus, bet visiškai neatsimenu skonio. Bus ryt a la šventei.

Atsakyti

Atidirbau nuo 9 iki 20

Taip cia chebryte varo

Ryt vel 18 susitikimas

Vilmak kaip taikliai ti cia.

Bet ko gero cia vyro nuopelnas, jis toks avantiuristas

Atsakyti

Laba :4u:

Mezgu, letai, bet niekur neskubu :D  o ir laiko dar neperdaugiausiai yra.

Sulakstem laimyngai i LT, buvo labai smagu susimatyt su pusseserem ir pusbroliais (kai kuriu buvau nemacius 7 metus, keletas jau istekejo/vede, vaiku susilauke ) Aplankaiu visus numatytus daktariukus, titano varzta i burna isigreziau, plaukus nusireziau trumpai ir atostogos baiges :D na jau pries pora savaiciu jos baiges, tik dabar prisikaupiau parasyt  :D Nes katik seimyna suvartojo Liniukos uzrodyta slyvu pyraga - nerealus, aciu uz pasidalinima  :wub: 

Ingriduk , smagu skaityt, kad tavo gyvenimo serialas nemonotoniskas :wub:

Maciau Kerpenos suknele - omaigad... diddarbis..nezinociau nei nuo kur pradet, nei kur pabaigt :blink: :wub:

Atsakyti

Mano slyvų pyragas neseniai pašautas :). Tikiuosi, pavyks. Nes galva tokia sunki, taip nieko nesinori, jokios rytdienos...

Ar jūsų vaikai neš mokytojoms gėlių? Nes viena mama man specialiai dėl to paskambino, nes, tipo, FB sklando šnekos, kad nenešti dėl coronos... Nu aš nei tokių gandų nemačiau ir man visai dzin, kad sukčiau dėl to galvą - nusineš po gėlytę visi, patys išrinko. Jeigu jau dėl coronos negalima, galės išmesti mokytojos į šiukšlinę  :B .

Atsakyti

Aš kaip tik  savo vienintelės moksleivės paklausiau, ar norės nešti gėlių, tai pasakė, kad auklėtoja sakius nenešti. Nežinau dėl kokių priežasčių, o gandų negirdėjau.

Atsakyti

Mano tik Rusnė neš. Gandų jokių negirdėjau. 
Simas neneš, nes auklėtojas vyras. 

Atsakyti