Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Plę rašiau rašiau ir errorai... :oh: 

Norėjau pasakyt kad panašius batus matavaus Outlet parke, man buvo per aukšta keltis-kaip kaliošai. :D 

Pėdos gali būt probleminės dėl stuburo, man ryte labai sunku primint pilna pėda, einu sulenkus jas į vidų, šonu. Kitaip skauda. Po kelių žingsnių praeina. 

Dar gali būt visokios osteoporozės, osteochondrozės... dar gali būt, dažnas atvejis-viena koja trumpesnė....

Ir kad be šlepečių bute mano kojos yr ledo gabalai :D  kojinės nepadeda. Name grindys šiltos, tai jai galiu ir be šlepečių

Atsakyti

Mano šlepetės vilnonės, minkštos :). A la tokios: https://www.flokati....apavas/slepetes

Atsakyti

nu apžiūrėjau tokių su aukšta keltim tai tikrai baisoki :D

Atsakyti

Aš basą ilgai vaikščiojau. Dabar pasenau- šalta :D Tai ir su kojinėm, ir su šlepetėm.

Vakar ne kokia diena buvo. Megztelėjus savo iššūkio mezginio per gerą sprindį, matuojuosi na ir laisvas jis pagal mano supratimą. Bet labai keista vieta, kai neina tiksliai suprast. Valandą laiko visokias konstantas išvedinėjau- niekaip nesupratau ar teisingai skaičiuoju. Vienu momentu pagalvojau, kad motyvų skaičių per daug atsirado. Išradžiau. Nusprendžiau mažesnį dydį gamintis. Mezgu mezgu, vėl skaičiuoju, kol galiausiai supratau, kad skirtingas vietas megztinio ir kūno lyginu. Beveik galėjau neardyt. Na bet toks variantas bus labiau tinkamas.

O vakare sugebėjau išvirus ir išdalinus sriubą neišjungt puodo.... Iš kambario išėjau po valandos. Vaikai multikus žiūri, nesuuodžia, kad viskas smirdi. Puoda išmečiau  :oh: Dar ir šiandien butas nekvepia.

Atsakyti

Niuma :4u:

už ardymą ir už puodą

Atsakyti

Sveikos,

Mano šlepetėstokio tipo kaip Restar rodė tik Nikaga, laikas atnaujinti. Basai lauke sunkiai, tik ant žolytės, net pedikiurą darant sakė,kad labai plona oda  :oh: 

Atsakyti

Niuma  :4u: 

Atsakyti

Niuma :4u:  dėl puodo. Man jau senokai yr tekus tokia laimė.

O vaikystėj mama per darbus nuolat pamiršdavo. Ryte kol ruošiasi į darbą, gamindavo pietus. Dažnai pamiršdavus išbėgdavo.... tai mes vaikai grįžę po mokyklos rasdavom nuodėgulius, ačiū Die, kad ne gaisrą... vieną kart teko net remontą virtuvėj daryti, nes viskas apsinešė juoda spalva :D 

Nežinau, dėl ko, bet tas namas vistik sudegė, tik jau su kitais šeimininkais.....

O dėl ardymo tai neduosiu baliono :D  nu nes tik taip gimsta tiesa :D  beje, tokio tipo mezginį vieną išardžiau ir nebepradėjau būtent dėl tos priežasties. Kai apvalus reglanas, tai viršuj kažkaip labai platu. Bet daba galvoju, kad pamezgus apačią turėjo viskas ten į vietas sustot.

Nitė visokius ten skaičiukus pamena :hmm:  kokia auksinė  :D  proporcija kūno ir rankovių  (žasto srity) pločio. Teta Olia yr minėjus ponią Zimermann, kad kažką ji ten pribūrus. 

Man rodos aš per daug akių palikau rankovėms. Žinau, kad mano rankos platesnės nei standartas, bet vistiek. Pasimatavau vakar, tai ar dėl to, kad jos tokioj stadijoj, ar dėl akių skaičiaus, bet biškį styro sparneliais

Atsakyti

Nu kas su SM paskutiniu metu, vien  strigimas. Ir dubliai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 13 spalio 2020 - 09:50

Sveikos,

Mano šlepetėstokio tipo kaip Restar rodė tik Nikaga, laikas atnaujinti. Basai lauke sunkiai, tik ant žolytės, net pedikiurą darant sakė,kad labai plona oda  :oh:

Dėkui, Ingriga, kad priminei firmos pavadinimą, buvo užkritęs, mano irgi iš ten :). Mūsų su dukra žirafinės ♥: http://nikaga.lt/shop/apavas/tapkutes/languotos-tapkutes-2/ 

Niuma  :4u: . Ech, būna dienų lyg tyčia...Ryte atsikėlus patikrinau - vyras sultinio puodą išjungęs. Nors girdėjau per pasaulio puodus, puse ausies klausiau, kad verda sultinį gal 18 val, per naktį palieka, tai ilgi viriau, kiek įmanoma ilgiau. Hm, gal reikia kokių kibinų sumeistraut prie sultinio :hmm: , bet tai iki parduotuvės trenktis, gamint, gal dar likę šiandienai kopūstų su dešrelėm...

Šiandien užsikabinau už Beatos pareklamuotos Biok išparduotuvės, prisidėjau krepšį, nes kaip tik dantų pastos ir dušo želės visai prie pabaigos. Tai prigriebiau šį tą simboliško ir kalėdų dovanėlėms giminei.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 spalio 2020 - 09:52

Kažkaip ne pirmą kartą mezgu reglaną nuo viršaus. Tik kuomet platinimas tolygus- visai kitaip atrodo. O čia išsiplatina prieš kiauraraštį viskas. Tai toks kaip rauktas sijonas. Nors matau, kad tikrai visi išpildymai gražūs. Net ir tankis siūlo atitinka su aprašymo, nors pas mane plonesnis, bet nesukalu kašmyro, laisvumo mezginys turi. Ai, nu dabar viskas turi būti gerai :)

Tiesa, Liniukos klausima sbuvo, nemezgiau, bet tetos Olgos video klausiau (gal viena iš dviejų ar trijų :) ) ir ten buvo aptarinėjamas šitas klausimas. Ji vaizdiškai ir parodė, kad būtina daryti kaklą išėmimą megant aukštą kaklą, nes anatomiškai cilindras yra ir atsiranda akių perteklisu ir nėra kur dėtis tom akim, jeigu megzti tiesiai. Pagal skersiį pjūvį iš viršaus :) 

Atsakyti

Ai, o dėl puodo tai prieš kokią savaitę pagalvojau, kad gal jau laikas ir mažą puodą nusipirkti iš Žana arba indai.lt - ta pati parduotuvė. Aš tokį  fainą brangų esu ten pirkus prieš kokius metus ir planavau po vieną susirinkt komplektą :D Igai trunka rinkimas. Tai va ką reiškia- pasvajok :D Aplinkybės susidėjo, kad reikės pirkti tikrai. Visa laimė, kad tas nedidelis, bet kiaušiniams, košei, vaikams prieniškai sriubai vienam kartui- laibai geras reikalas.

Atsakyti