Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Galvoju, gal koralinė?

Kur šalta? Man tai visai ne.

Atsakyti

Kur kur. Mano bute.

Įsijungiau šildymą :B 

nors ir lauke vasara baigės. Šianiden tik +11 buvo, o šiuo metu ir tik 7

Atsakyti

Kaip ten vadinas, kai pakeiti vieną raidę ir gauni vis kitą žodį

Šarada?

Žaidžiam :D​ 

Atsakyti

Sveiko. Klausimyno reik. Uzpildysiu sia savaite tikrai. 

Restar- sveikinu su pirkiu!!! 

Aš tai dirrrrrbu dirbu. :) bet jau už savaitės kokios bus lengviau :) bus galima seapint pradėti :) 

man tai nuo penktadienio šaltis krėtė. Vakar jau geriau buvo, bet šiandien vėl krečia ... ruduo :)

Atsakyti

Aš gavau dvejus batus. Kieti kažkokie

Šnapso nenusipirkau. Nusipirkau šampano kita proga  kaip juokėmės su MB jei mūsų balsai į dangų nueis kaži ar gausim premijas tai kol gaunam reik atšvęst. Bet vistiek balsavom už tuos kurie už taupymą :) tiek kad šampanas batų pratampymui netinka

Šalčio noriu nes turiu šiltų siūlų, Liniukos kažkas su pūstu sijonu vis dar patinka

Nors laikmetis gal ne tas. 

Šiandien su MB daug apie feminizmą diskutavom. Pažiūros vis dar sutapo :) Abu feministai :)

Atsakyti

Koralinė :D 

Mes savaitgalį įsijungėm šildymą. Taip gerai dabar :wub: Galima basom po plyteles vaikščiot. Mano kineziterapeutas man liepė daugiau vaikščioti basomis. Sakė dabar žmonės per mažai vaikšto basi, dėl to visokių bėdų kyla.

Atsakyti

Lace, ar megzdama paskutinį Rūtos megztuką kaklą formavai kažkaip? Ar tik pečius nuleidai ir mezgei vamzdį? Turiu moheros, gal ir man nusibrūžint :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas

Liniuka o nepaminėjo kineziterapeutas kad basi po natūralią žemę turėtų vaikščiot žmonės o ne po kietas grindis? :)

Pas mus dar šilta namie dar nesinori šildymo atsukti

Atsakyti

Na būtų kiek keista, jei būtų spalio mėnesį rekomendavęs vaikščioti basomis lauke :) Šiandien visą dieną online konferencijoje. Pamegzt bus proga :D​ 

Atsakyti

Labas rytas 🌷

Lace, ar megzdama paskutinį Rūtos megztuką kaklą formavai kažkaip? Ar tik pečius nuleidai ir mezgei vamzdį? Turiu moheros, gal ir man nusibrūžint :hmm: 

Man labai negražu ta lūžtanti linija po kaklu. 😑 Kaklą visada formuoju, šitą nelabai daug - 3 2 2 1 1 1. Galiu nufotografuoti savo brėžinuką su paskaičiavimais.😉

Atsakyti

Labryt,  Taip saldžiai miegojau  :wub:, net nesupratau, ko vyras keliasi, nesigirdėjo žadintuvas. Pas mus šilta dar namie. Tai džiovyklė, tai orkaitė, tai puodai verda, 4 žmonės beveik pastoviai namie, tai patys prišildom :). O yra didelis skirtumas basom kojom ar su kojinėm namie vaikščioti?  :hm: Swapas kol kas absoliutus miškas.

Lace, aš irgi būčiau dėkinga už brėžinuką. Gal prisiruošiu dulkes nuo mašinos nusisiurbti... (Labiau nuo smegenų reik  :B). Vis pamirštu paklausti - ten tik 1 moheros siūlas, be jokio pridėjimo? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 spalio 2020 - 07:51

Labas rytas 🌷

Man labai negražu ta lūžtanti linija po kaklu. 😑 Kaklą visada formuoju, šitą nelabai daug - 3 2 2 1 1 1. Galiu nufotografuoti savo brėžinuką su paskaičiavimais.😉

Nufotkink😉 Ačiū.

Atsakyti