Sveikos ![]()
Pagrindinius pirmadienio drabus nudirbau, atslinkau ir iki jūsų ![]()
Po savaitgalio skauda strėnas ir pakinklius - gi savo mini daržą sodyboje kasiau, paskui grįžusi namo dar sugalvojau, kad noriu kieme šparaginių pupelių pasisodinti, tai vėl kasiau, velėna plėšiau...
Gerai, kad man tokie įkvėpimai nedažnai užplaukia ![]()
Šeštadienį atbuvom krikštavaikių komuniją. Vis tik nusprendėm kiekvienam po vokelį įteikti. Bet kad nebūtų taip banaliai pragmatiška, tai dar padovanojom medelį - kažkokią skiepytą vyšnią/trešnę. Šventės neoficiali dalis vyko sodyboje, tai ir tas medelis ten labai į temą gavosi...
kažkaip nusistebėjau, kad šį kartą mergaičių suknelės tokios santūrios buvo, su tortinėm nuotakų sukniom vos viena kita. ![]()
Gražių mezginių sektoje užderėjo
Ristinos vyrai super papuošti
Olaivos megztukas, o ypač tos laumiškos nuotraukos labai labai
Jau net neįdomu, nėra prie ko prikibti. Tai net palengvėjo, Luknės suknelę apžiūrėjus - kibčiau prie liemens aukščio (vadinasi ir ta Olaiva paprasta mirtingoji)
Bet tai čia tą turbūt tik išpindėjusios sektantės pastebėti galim, o šiaip tai vaizdelis labai skoningas ir puošnus ![]()
Limit foto tarp dangaus ir žemės jau FB apžiūrėjau ir pasidžiaugiau. ![]()
Aš irgi truputį mezgiau savaitgalį - mano dryžo megztuko kūnas jau po truputį artėja link pabaigos. Tada dar rankovės laukia. Buvau užsimetusi pamatuoti, kas gaunasi - kol kas vaizdelis visai džiugina, atrodo, kad dydį būsiu pataikiusi. ![]()
Liniuka, Lanade failiukas man tinka, galiu užsakyti, tik nenoriu šį kartą apsiimti parceliavimus ir siuntimus daryti. Gal galiu tavo adresu užsakinėti? Arba gal yra kokia kita savanorė?