Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu... o gal Kalėdoms geriau baltos :D  prie žalios ir raudonos

Liniuka dar pernai berods kepurėms siūlų prisipirko. Sumezgė?

Atsakyti

Atsiprenuneravau nuo vienos siūlų grupės.

Atsakyti

Pilka ir juoda visada praverčia:).

Liniuka primezgė daug kepurių.

Atsakyti

Pirkau tik vienus :)​ Kitus likučius naudojau. O tie pirkti tai labai faini su angora, tik spalva žalsva ne kiekvienam prie širdies. Dar liko porai kepurių.

Atsakyti

Liniuka, kokia tu supersaunuole!

Atsakyti

Sveikos, vakar megztelėjau megztinio nugaros iki rankovių sujungimo. Reiks net nuardyt. Įsismaginau tiek, kad, jaučiu, iššokau iš reikiamo tankumo ar išvis nereikės visko ardyt... Reikia perverti virbalus ir primatuot prie kokio tinkamo megztinio.

Gal visgi pasidarom sąrašiuką swapui+pirčiai, fiksuojam datą, kad galėtume tas kepures megzt/velt ar kitaip sukombinuot?

Atsakyti
Liniuka, gal standartinėj vietoj užklausk, ar lapkričio savaitgaliai laisvi?, lyg 19ta daugumos norais buvo smile.gif Ir kokia kaina dabartinė.
Atsakyti

Parvykau :karsta:  kodėl nėr "šalta" smailiko :D 

Vakar važiuodama tą patį galvojau, kad reik sąrašiuko.

Tai jei gerai pamenu, 

1.Gadget

2.Niuma

3.Katuks

...

Lapkričio 19

Gal pavyks man reabilitacijas priderint tuo metu :rolleyes: 

Atsakyti

Pirtis kartu su kepuriniu swapu ir pozavimu kubile :)

1.Gadget

2.Niuma

3.Katuks

4.Restar

...

Lapkričio 19

Atsakyti

Pirtis jau pagal apibrėžimą reabilitacija!

Atsakyti

:ninja: Apsipledukinęs smailas

O toks tik kompo klaviatūra pasideda

Priedas  Screenshot_2022-09-20-12-44-36-95_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   222,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pas mane kažkoks emocinis pirkimas :oh:  žinot, būna emocinis valgymas, tai pas mane vat nenumaldomas noras pirkti. Bele ką.

kol kas valdausi,  bet reikia rast kažką tikrai reikalingo, kad numaldyt šitas emocijas.

Ryt grįžta uošviai :B  po 3jų mėn. Nepasakyčiau, kad jaudinuos ar nervinuos, bet va pagal tą pirkių norą, sakyčiau, kad vis tik yra to neramumo. Dar prisideda spuogo pjovimo neramumai, baldų užsakymo, energetinės prognozės ir visas kitas buitekas  :D​ 

Atsakyti