Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pirtis 

1.Gadget

2.Niuma

3.Katuks

4.Restar

5. Qqtė

...

Dėl swapo nesu tikra, man labiau be įsipareigojimų patinka :)

Atsakyti

Man tai emocinis valgymas  :B . Pirkimą labai stabdo piniginės turinys :).

Namie vėsoka, nes sėdžiu be batų, tapkės ir vilnonės kojinės nesiskaito :). O darbe tai dar būna vilnonis pledukas, namie kol kas neatsimenu, kur viskas, t.y. pledukas padėta per tą miegamojo pertvarką (kuri beje, šiaip ne taip pavyko, noris iki svajonių įgyvendinimo dar trūksta bėgelio ant lubų, užuolaidos, ale visai patenkinta, kad dukrai pagerinom gyvenimo ir miegojimo sąlygas, aš net pavydžiu - mielai pamiegočiau sau viena jos lovoje :) ).

Qqutė nutrynė apie swapą :D. Nu bet gal sutarkim visgi apie jį? Nu menkas nuostolis bus ta kepurė net jeigu nelabai vykusi ar patinkanti? Siūlyčiau nepersistengti, nepersinervinti, o pažiūrėti žaismingai į šitą. Dėl to kubilo :). Kas nelįs į jį - galės šalia pastovėt :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 rugsėjo 2022 - 13:20

Oj, tai fotkių galima visur, ir su ir be tų kepurių.

Aš tai įsivaizduoju taip, kad atsivežam po kepurę, visai nesvarbu kokią ir iš kur. Ir tada vyksta kažkas panašaus į mainus ir demonstraciją :D 

Atsakyti

Ai, tai netrauktume iš anksto kam mezgam ir visa kita? Tada galima ir ne vieną nurakalioti ir pateikti į bendrą fondą pasirinkimui, su sąlyga, kad kiek atveži, tiek išsiveži namo :). Nusipirksiu va žalio siūlo ir galėsit žaliuot kartu su mano dukra :).

Atsakyti

Priedas  bez-imeni201008-img-0448.jpg   225,18KB   4 Parsiųsta kartų

Bet kokia iš bet kur yra drąsu pasakyti veiklios fantazijos moterų grupei.

Atsakyti

Pasiskambinau pirčiai. Gera naujiena, kad lapkričio 19 d. laisva.

Bloga naujiena, kad kaina kyla į kosmosą. Be kubilo 300, su kubilu 380. Žinant kiek pabrango malkos (2x), tai dar ir godumas pramušo :D 

Gal paieškom alternatyvų?

Atsakyti

Man atrodo, kur sakiau prie Kauno 16 miegamųjų vietų, 30 sėdimųjų, su kubilu 300 buvo, bet reik klaust ir vilnietėms važiuot toliau.

Atsakyti

O gali įmest linką?

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2022-09-20-17-31-21-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   312,05KB   1 Parsiųsta kartų

Kubilo nuoma parai - 60 eur.

Atsakyti

Gadget, kur statysim😀 kubilą

Atsakyti

attachicon.gifbez-imeni201008-img-0448.jpg

Bet kokia iš bet kur yra drąsu pasakyti veiklios fantazijos moterų grupei.

Man atrodo, kai kurių moterų fantazijos kalbos niekaip neįtakoja :B​ 

Atsakyti

Atveš tą kubilą už 60, bet reiks malkų nusipirkt ir pačioms pasikūrent, dar brangiau gal išeis. Ir lyg mažesni tie mobilūs, bet galiu ir klyst.

Galim pasidairyt ir kitur, bet kažin, ar dabar kur bus pigiau. Jeigu bent 10 mūsų bus, tai pakenčiama kaina už tai, ką gaunam. Nors ir norėtųsi, kad daugiau liktų siūlams. Bet reikėtų, kad būtų daugiau užsirašiusuų dalyvauti.

Katukas užkrėtė pirkimu  :B​ . Pirkau ...batus sau internetu, bilietus į Skylės 30 mečio koncertą ir dar 50  klasės  fondui pervedžiau.

Atsakyti