Pirtis
1.Gadget
2.Niuma
3.Katuks
4.Restar
5. Qqtė
...
Dėl swapo nesu tikra, man labiau be įsipareigojimų patinka
Man tai emocinis valgymas . Pirkimą labai stabdo piniginės turinys
.
Namie vėsoka, nes sėdžiu be batų, tapkės ir vilnonės kojinės nesiskaito . O darbe tai dar būna vilnonis pledukas, namie kol kas neatsimenu, kur viskas, t.y. pledukas padėta per tą miegamojo pertvarką (kuri beje, šiaip ne taip pavyko, noris iki svajonių įgyvendinimo dar trūksta bėgelio ant lubų, užuolaidos, ale visai patenkinta, kad dukrai pagerinom gyvenimo ir miegojimo sąlygas, aš net pavydžiu - mielai pamiegočiau sau viena jos lovoje
).
Qqutė nutrynė apie swapą . Nu bet gal sutarkim visgi apie jį? Nu menkas nuostolis bus ta kepurė net jeigu nelabai vykusi ar patinkanti? Siūlyčiau nepersistengti, nepersinervinti, o pažiūrėti žaismingai į šitą. Dėl to kubilo
. Kas nelįs į jį - galės šalia pastovėt
.
bez-imeni201008-img-0448.jpg 225,18KB
4 Parsiųsta kartų
Bet kokia iš bet kur yra drąsu pasakyti veiklios fantazijos moterų grupei.
Screenshot_2022-09-20-17-31-21-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg 312,05KB
1 Parsiųsta kartų
Kubilo nuoma parai - 60 eur.
Bet kokia iš bet kur yra drąsu pasakyti veiklios fantazijos moterų grupei.
Man atrodo, kai kurių moterų fantazijos kalbos niekaip neįtakoja
Atveš tą kubilą už 60, bet reiks malkų nusipirkt ir pačioms pasikūrent, dar brangiau gal išeis. Ir lyg mažesni tie mobilūs, bet galiu ir klyst.
Galim pasidairyt ir kitur, bet kažin, ar dabar kur bus pigiau. Jeigu bent 10 mūsų bus, tai pakenčiama kaina už tai, ką gaunam. Nors ir norėtųsi, kad daugiau liktų siūlams. Bet reikėtų, kad būtų daugiau užsirašiusuų dalyvauti.
Katukas užkrėtė pirkimu . Pirkau ...batus sau internetu, bilietus į Skylės 30 mečio koncertą ir dar 50 klasės fondui pervedžiau.