Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos!

Pirma šalto dušo diena. Patiko! Antra diena, manau, nutiks!

Atsakyti

Gadget, kaip miela girdėt! 

Atsakyti

Katuk, turiu tą vaflinį. Dabar galvoju, ar siųst per messengerį 1 nakties, ar ne :)

Atsakyti

Ooooi! Man GALIMA šeštą ryto vaflinuką atsiųsti ;)

Atsakyti

Labas rytas. Norėčiau ir aš paskaityti tą vaflinį, buvau varvinus seilę, ta dizainerė man labai imponuoja, aš ir kitą jos buvau nusižiūrėjus pernai, va šitą: https://www.ravelry....brary/network-4, beveik iki kaip šikt :). Nes vis ištinka krizė, kai ateina pavasaris, kad nėra kuo apsirengt, reikia kokių medvilninių megztinių turėt... Tik dažnai nelabai spėju apsisukt su jais :). Ir, aišku, neturiu siūlų :). Gryną medvilnę tai sunku megzt, reikėtų kokių miksuotų sudėčių.

Aš kažko su skylutėm norėčiau - to ano, arba tokio gal: https://www.ravelry..../mesh-sweater-4 .

Atsakyti

Pasidariau šiandien išeiginę, gal reik važiuot po pardes paslampinėt, batų reikėtų, rankinės. Po pietų nagai ir plaukai.

Bet kažko gerklę skaudena ir sprandas sutrauktas. Reikėtų masažų kurso, bet taip tingiu....

Atsirinkinėju darbuotojus ir tokiose dvejonėse esu... Vienas vyrukas visai neblogas pasirodė, toks atsipūtęs, lengvai bendraujantis. Gal ir imčiau. Bet jis būtų vienas tarp 9 moteriškių. Kažin kiek ilgai išbūtų tokiam santykyje... Kol kas parirtis sako, kad neilgai.

Atsakyti

Liniuka, mes turim vieną vaikinuką kabinete su 8 moteriškėm. Bet kolektyve tai ne vienas, tai gal dėl to jau +5 metus dirba. Bandė pabėgt, bet su mumis geriau -grįžo.

Jurgitak, tu auksas! Ačiū ačiū!

Man galima rašyt ir naktim, yra uždėtas netrukdymo režimas :rolleyes:  vistiek perskaitysiu tik ryte. 

Vakar dar nesėkmingai bandžiau paypalą pasikeist į savo, deja deja, rėkia, kad jau turi ir būk laiminga :D  o vyrs užsiėmęs, ne iki mano mezginių...

Restars, dėl "vafliuko" teks telegramą įsigyt :D 

Atsakyti

rasiau rasiau ir dingo  :D 

Labas rytas  :4u: as pavasariui dabar mezgu camisole no3 is sandnes garn duo (ten 55% merino ir 45% medvilnes) bet nezinau man tie medvilnes miksai mezginiuose kazkaip nelabai  :rolleyes: darbinis procesas mano, pamezgu rytais kai turiu laiko ir per pietus, bet kaip nesibaigia ji taip nesibaigia. 

Dar noriu camisoleno7 is babinos merino megzt, bet pabijau - juvelyrika ten su 3nr virbalais ir plonu siulu butu  :rolleyes: bet grazu pavasari po svarku prie dzinsu ar klasikiniu kelniu butu  :rolleyes: 

Atsakyti

O tai tik toks "telegraminis" aprašymo formatas? Abejoju :). Kol kas pavyksta atsilaikyt, turiu stiprią nuostatą ten neiti, net nesmalsu kaip ten kas. Galvoju, kad su aprašymais tai ir geri draugai gali kartais padėt :). Arba geriau nusipirksiu. Nors pradžiai nroėjau paskaityt.

Atsakyti

Linkėjimai iš Sardinijos! Viena iš svajonių išsipildė - pamačiau audringą jūrą. Kokias dvi valandas aš ja grožėjausi, kol saulė nusileido. Kaip dabar reikės gyvent be svajonės? :)

Atsakyti

Ta Sardinija visoms be svajonių burnas užčiaupė :)

Nėra žodžių ir man. Trumpai nugarą ištiesiau tarp darbų. Maistai, tvarkos darymas, na, ir reikia susikaupt staltiesės apsiuvimui, jau iškirpta ryte ( vyro).

Atsakyti

10 val ryto apsilankyt parduotuvėj- per vėlu. Ir ne viską gavau, ir eilėse pastovėjau. 5 parduotuvės aplankytos- 2 maisto, 3 - ne :) Emilio spinta papildyta ir rūbais, ir kedais (svarbiausia, kad batai tiko, nes žieminiais prie +19 nesinori išleist į lauką).. Velykų planai susijaukė nuo pirminio varianto, bet kaip bus- taip tiks. Pietus padariau. Paskui dar žuvį iškepsiu ir margučius su Emiliu nusidažysim. Patalynė skalbiasi. 

Atsakyti