Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Zara tiesiog elastano neturi....

Konkrečiai šitie kažkokie platesni, bet sutinku-reiktų matuot.

Outletą tikrinai?

Atsakyti

ilgi džinsai skamba viliojančiai, ir modeliss visai gal mano. O koks dydis pas taave, Katuk? Jeihu ne per mažas, mielai matuočiausi. Pirkus gyvai kažkur, ar internetu?

Atsakyti

Outletą tikrinai?

 Buvau keliose, bet arba maži, arba aptemptukai.

Atsakyti

ilgi džinsai skamba viliojančiai, ir modeliss visai gal mano. O koks dydis pas taave, Katuk? Jeihu ne per mažas, mielai matuočiausi. Pirkus gyvai kažkur, ar internetu?

Pirkau Akropoly. Bet tau bus didoki, 44 dydis (kelninis). Man irgi geriau būt 42, tik nebuvo tokio.

Atsakyti

Kad man 44 dabar gal geriau nei 42...

Atsakyti

Zaroj plieno pilkumo kelnes pirkau. Laaabai patenkinta.

Lindex džinsams gyvai buvo -20 pr. savaitgalį.

Atsakyti

Restar, tai jei tik nori, galiu dar palaikyt :mirksiukas:  tik susitikt reiktų.

Atsakyti

Paskui grąžint per mane nespėsi... Man ar susitikt, ar iki Akropolio nuvažiuot lygiai taip sunku susiruošt šią savaitę būtų

Atsakyti

Nu jo, šita savaitė biškį tokia prieššventinė..

Šiaip, jie dar tokie paplatinti, tai konstatuokim, kad tau nepatiks :D​  ir bus ramu

Atsakyti

Labas rytas  :4u: vejelis mezgimo pajungtas nes noriu, kad mama spetu per velykas pasimatuot, seip tikiuosi, kad tiks, bet nezinau  :unsure: aprasyme siulo zakarda megzt su 3nr, o rankoves ir kuna su 3.5nr

 

As kadangi jau nepapuolu i ta gauge tai ir zakarda mezgu su 3.5nr, tai ir galvoju ar jis grazesnis butu su 3nr  :huh2: jei gules kaip maisas teks ardyt ir megzt su 3. 

 

Placiau pakomentuosiu po velyku kai pasimatuos  :rolleyes:

 

Dzinsu noreciau ir as, bet man netinka tie tiesus, as vis dar skinny jeans perku  :D  :rolleyes: labai noreciau laisvos grazios ilgos sukneles  :wub:

 

Ka velykom skanaus gaminsit?  :essen: reiks ketvirtadieni lekt silkes nusipirkt, ai ir balta misraine man turi but su lietuviskais agurkeliais ir zirneliais  :flirt2:  :laugh:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 26 kovo 2024 - 11:19

MsuM tokia tikra lietuvaitė  :wub: . mano dukros, pvz, silkės nėra ragavę ir net neketina, nežinau, ar kada iki to užaugs... Nors mano vaikystėje buvo pats mylimiausias patiekalas visuose baliuose.

Aš kažkaip dar konkrečiai nieko negalvojau.  Nebus pas mus kažkokios ypatingos užstalės namie, tai galvoju, ką reikės valgyti pagrindiniams patiekalams, kaip paprastai, na, ir desertai rūpi :). Ryte kiaušiniai šilti, kaip įprasta. Pietums ar vakarienei, žiūrint, kada pas anytą važiuosim - kepta višta bus, jau marinuojasi. Tikrai kokių nors žalių salotų. O baltos mišrainės arba bus, arba ne, dar nesu tikra. Nes nuo Kalėdų jau gaminom ne sykį, tai nėra kažkas tokio. Mums jos kaip pagrindinis maistas kartais būna :), ypač dvyniams po mokyklos. Desertams - tai rezgu mintį apie ką nors citrininio, nes ekologiškų citrinų papirkus, keksą,  gal panakota, na, ir gal tinginys. Kažkas bus namie, kažką reikės vežtis pas anytą ar/ir brolį. Ai, dar yra kiaulės liežuvių šaldiklyje nuo kalėdų :D, tai būtų proga išsivirt.  Bus kažko šalto alkaniems bernams užkišt, nes panos irgi nevalgo.

Seilės suikaupė, noriu valgyt :). Šiandien ištisai noriu ir nežinau, ką čia prasimanius...

Atsakyti
Silkę aš gal 30 metų būdama paragavau, kai Viliaus laukiausi. Tai ir vaikai į tą pusę nežiūri. Kaip ir į žuvį. Nebent laaaabai kartais heką iškepu.
Netikaėtai vyras grįžta šventėm. O turėjo po dviejų trijų savaičių. Mamą pasikvietus, tai kai paklausau, ką ji vardina iš patiekalų, galvoju, nu ok. serviravimo indų turiu. Keli iš jų nauji biggrin.gif Aš su Emiliu prisidažysim kiaušinių ir tortą nupirksiu. Tuom pasiruošimas ir baigtas biggrin.gif Šiaip, planuoju silkių ir salotų kelių rūšių.

Pradėjau ligoninėj reabilitaciją rytais. Gėris. Ir skauda. Sąžininga kineziterapeutė pasitaikė. Kai sukišo nagus į kaklą, kad atsileistų raumuo, tai iki kojų pirščiukų šiušpuliai. Ir šiaip... ir su manim visko darė, ir aš pati dariau. O namie pagrindinis pratimas: tarpdury, sulenktą ranką fiksuotuot ir pilmyn, nuo jos nusisukant lenktis. Tempimas pažasty stiprus. Dar elektra, magnetai, masažas.
Atsakyti