Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Siūlams atsilaikiau, tik pasinaudojau Siūlų damos blitz -30 akcija, išbandysiu Lantern moon virbalus. Ir siuvinėjimo lankelį tuo pačiu prigriebiau. Nebūta pas mus tokio niekada, išgirdau, kad mažė laukia siuvinėjimo pamokos, nes baigė pasisiūt prijuostę. Paskui bus kokią 10 val vakaro, kad rytdienai reikia siuvinėjimo lankelio...

Likom dviese su maže namie, pasitvarkiau, skaniai pavalgėm, tinginiauju prie praeitos savaitės laidos per teliką, net be mezginio.

Atsakyti

sakiau,nemezgu, bet pažiūrėti, kokie ten grožiai Kąsiūluose vis tiek įlindau...Gražu  :wub:

tik nesupratau iš pradžių, nuo kada čia dvigubai Rowan šilkmocheris tiiiiiiiek  subrangęs, kad jau iki 13eur su centais sukilusi kaina ir su ženklia nuolaida gaunasi  6.99...

Pasirodo, nors ne balandžio 1, bet situacija panaši...

Siūlų siūle tas pats šilkmocheris su 5 proc. nuolaida net mažumytį pigėlesnis-6.94...

Nežinau, kiek iš tiesų teisybės, bet paskutinį kartą, kai buvau Siūlų damoje,savininkė kalbėjo, esą to šilkmocherio kokybė suprastėjusi, gavusi naują partiją, ir kokybė  nepatiko...Ir,tikrai, Siūlų dama jo nebeturi...Bet gal čia ir kitos priežastys kokios..

 

 

Aha, turi..Kažkaip pagalvojau, kad tik likučius...Spalvos man jo gražios...bet, kai nemezgu, tai ir nereikia...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 13 balandžio 2024 - 15:58

Dar vakar Siūlų dama ir Rowan šilkmoherio turėjo. Turi: https://siuludama.lt...mezgimo-siulai/

Apžiūrėjau siūlus, bet visas asortimentas. žinomas, išstudijuotas, kai rinkausi, kad dovanos čekį išnaudočiau, tai nieks nebesudomino. Tada šilkmoherį ir pirkau. Jam ir trūksta pridėtinio. Nestebuklas. Ir spalva ekrane labai sumeluota buvo...

O Kasiūlai nežinia kodėl tokią pirminę kainą parašė - sublefavo nuolaidos dydžiu?

Atsakyti

 Gal niekas nespėjo perskaityt, kad užstrigau su mezginiu ir šaukiausi pagalbos, bet užteko parašyt - ir susigaudžiau :). tai ištryniau, nes nebeaktualu :). Mesgu Nualą. Gal kas nors gausis, nors tankumas mano kitas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 balandžio 2024 - 23:46

Restar, aš Nualą mezgiau siauresnę. Čia šiaip :D  jei nenorėtum maxi pločio. Ir dvigubas juostas, nes norėjau daugiau rašto. Mano tankumas irgi netiko.

Spėju, strigai juostose :D ten taip įdomiai parašyta, bet įsiskaičius viskas aišku.

ai, ir dar po kelių metų :D  pataisiau kaklą, man buvo per daug išbliautas. Dar reiktų gal ir apačią patvarkyt, raitosi.

Bet šiaip šis mezginys mano vienas mėgstamiausių. Tas retas atvejis, kai pavyksta tinkamus siūlus įsigyt :rolleyes: 

O tų siūlų dar turiu :ax:​ 

Atsakyti

Susiradau ir tavo, ir Qqutės Nualas, net temoj per search pasiskaitinėjau. Pačias juostas greit numezgiau, strigau ant sujungimo nugaroj. Išvis nesupratau, kurioj vietoj kaklas, o kurioj pečiai turi būt, tada peržiūrėjau vaizdelius. Na, ir porą sakinių praleidus, pasidarė aiškiau :)

Vasarai patinka tokie laisvi, nors originalas ir man per didelis atrodo. Bet dviejų juostų nenoriu, galvoju ir tai padės, kad kaklas nebūtų perdaug išbliautas, ir virbalai 3,75.

Atsakyti

Intensyvi ir faina diena :)  Tas jausmas, kai kiti už tave viską suplanuoja, bet spėji visur sudalyvaut ir gerai jautiesi.

Emilis pabuvo su klasioku, kol aš pasibuvau su drauge baseine, o paskui- su to klasioko tėvais pasivakarojom ilgai ir smagiai. Malonumas ir vaikams, ir man. Absoliutaus poilsio diena :) 

Atsakyti

Aš pirkau (ir naujų medžiagų bei kitų pribumbasų siuvimui), gaminau, ištempiau 2 šeimos narius pasivaikščioti (išėjo ilgiausias įmanomas žygis Belmonte), sutikom prezidentą su šeima ir apsauginiais ( juokinga, kad striukės rankovės per trumpos kaip ir mano dvimetrinio), nufotkinau kojines naujas, gėlyčių prisiskyniau. Na, ir megztelėjau. Drops Belle visai maloniai mezgasi. Viliuosi, kad ir nešiosis smagiai.

Noras buvo siūt, bet nusprendžiau pirma žirkles pasigaląst - audinių parduotuvėje pasiklausiau, sužinojau 2 naujas vietas. Na, ir vis tiek dar gali tekt iki Danesos palėkt šio to. Drąsinuosi net mezginiams krepšelį pasisiūt :). Gal ir įsidrąsinsiu :). MsuM mane įkvėpus :). Iš tiesų youtube neblogas mokytojas, nors ir labiau patiktų mokytis senoviškai - gyvai kam nors parodžius. Bet taip daug pigiau ir greičiau.

Atsakyti

Labos, jau kelintą dieną pagalvoju, kad noriu megzti skarą... Šiuo metu ant virbalų Dundagos naikinimo pledukas, bet kai daiktas apie nieką, tai nėr paskatos, norisi tos vizijos, kas bus, kai bus... Pleduko nemesiu, bus ir toliau kuom rankas užimti, kai nesinori galvoti, sekti schema ir pan. O skarą jau nepamenu kada bemezgus, reiktų peržiūrėt kokių siūlų turiu,gal pavyks apmažint sukauptus turtus. 

Atsakyti

Aš net pamiršau, kad dukros šalikas pradėtas, kai užsikabliavau su Nuala :). Nors nuo vasarinio siūlo kartais reikia poilsio rankoms, ypač, kai baigsis įdomumai ir teks tik vienodai varyt žemyn. Ech, ir dar visokių norų daug turiu. 

Atsakyti

Kaip faina skaityt kiek norų pas Restar :wub: Tik sodų sezonui prasidėjus laiko bus sunku rast. 

Bet kai yra noro, tai atsiras ir galimybių.

Atsakyti

Aha, kaip kažkada alpau, kaip reikėjo man sodo, tai dabar tyliai kartais sau pagalvoju - galėtų jo ir nebūti, niekas netrukdytų megzt :). Nors, taip galvoju, tik kol nenuvažiuoju, nuvažiavus - nenoriu grįžt. Šiemet tik 1 kartą dar ir tebuvau  :B . Vyras taisė wc, jo brolis sakė, kad man lysves sukasė. Ko ir norėt :). Nėra ten pas mane nieko idealaus - darau, ką noriu, ko nenoriu, tai ir nedarau, tai realiai perdaug nenuvargina. Tik kai derlius prasideda, daugiau darbo reikia. O daržo mažai - sukišti viską nesunku, tas pats ir su ravėjimu. Pomidorus aš tik užauginu, pasodinu šiltnamyje, o paskui skinu - visokiais ten raišiojimais užsiima vyras, pažastelės tuo pačiu išskainioja. Aš tik kartais prasinešu pamažindama apatinių lapų. Ai, nervus atima kova sukenkėjais - sraigėm ir kurkliais  :B .

O norėjau sodo labiausiai dėl vaikų - ten su jais buvo labai smagu, daug lengviau nei namie. Dabar jau nei vienas iš vaikų nebenori į sodą. Dičkiai turi savų planų pastoviai, na, tik mažę dar kol kas priverčiam važiuoti kartu... pernai liūdėjau dėl to, šiemet galvoju - tegu ir nevažiuoja, dar geriau, mažiau valgyt reikės daryt  :B . Aišku, išvažiuodama, turiu apipirkt ir palikt jiems šio to. Bet jau gali ir patys susigalvot ką nors. Neprapuls :). Tai, manau, kad ir sode megsiu, jeigu dar tie norai neišsibėgios :).

Atsakyti