Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš šį savaitgalį taip ir neprisiverčiau nueit iki šiltnamio.... ai ne, meluoju :D  buvau nulėkus svogūnų laiškų pasiskint.

bet reiktų pribaigt ten paruošiamuosius darbus, nedaug jų likę, ir pasėt kokią žolę gal. Nors šią savaitę dar žada žiema grįžt, tai išvis jokios motyvacijos.

O vakar MB įkalbėjo serialą žiūrėt, tai spėkit :D  8 val pramegztos su judesiu iki tūliko ir šaldytuvo. Tai šiuo metu kankinu žalią su miniblizgiuku, kiauraraštinį, nuo apačios dalimis. Tai nugarą buvau numezgus dar pernai, šiuo metu jau priekio apykaklės stadijoj. Liks rankovikės ir apdaila. Kol kas visai patinka, nepaisant išsipešiojusių blizgiukų :rolleyes: 

siūlų taip ir nepirkau :ax:  ir nepirksiu kol kas

Atsakyti

Katuk, labiausiai tai perskaičiau apie 8 val pamezgimo :). Kol kas neįsivaizduoju tokios savo dienos, bet tada prisiminiau, kad jūs tik  2, tai gal ir pas mane ateity įmanoma :). Tik greičiausiai kiekvienas ką savo žiūrėtume. Nors, aišku, galime rasti ir bendrų serialų :). Kokį žiūrėjot?

Pas mane tai šiuo metu 3 itališki/ispaniški :). Nežinau, ar kas nors žiūrėjot  dar be manęs Ponių rojų, ta netyčia aptikau, kad jau 8-tą sezoną per LRT rodo. Tai dar nepasivijau. Su sūnum retai susitaikom laiką, tai šiuo metu Gran Hotel apleistas, bet jis niekur nepabėgs :).

Atsakyti

Mokslinė fantastika-3 Body Problem. 

Šiaip visai patiko, nors momentais norėjosi greitesnio veiksmo. 

Atsakyti

Geras :). Tai čia mano vyro svajonė, aš tai nežiūrėsiu :).  Per vieną valdybos vakarienę sėdėjau tarp dviejų vyrų, kurie kalbėjosi apie knygas, tai aš užsirašiau, ką mano vyrui partįst iš bibliotekos skaityt, nes skoniai, kaip suprantu, sutampa :). tai perskaitė tą knygą (atrodo, lyg ne viena yra, jau nepamenu), serialo irgi nori. bet man vien išgirdus žodį fantastika - viskas atsijungia ir kažkur plaukioju, nieko nebegirdžiu :).

Atsakyti

Mano vyras irgi knygas skaitė :D ar gal knygą- pirmą. Kol kas 1 sezone lyg daugiau nei 1a knyga. Bet dar ne pabaiga.

Aš momentais pagaudavau save žiūrint kaip realybę :D  ir norėdavos kokių tai logiškų paaiškinimų. 

aš tai serialuose atsijungiu, kur daug kalba ir kalba ir kalba...

Atsakyti

Sveikos, gal kuri atpįžastat, kas čia per skara ? Išsisaugojus tik paveiksliuką, per Google irgi nerandu. Arba ieškot nemoku :unsure:

 

Priedas  IMG_1895_medium2.JPG   249,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
https://www.ravelry....ashbuster-shawl Šiek tiek panaši į šitą. Bet tik raštai apačios kitokie.
Atsakyti

Kapseika, nerandu ir aš. Nes seniai skaros man neberūpėjo... Realiai tai iki rašto kraštelio ten viskas visiškai aišku. kažką prikombinuot. Arba  kitą panašaus stiliaus rinktis. Juk tikrai yra :).

Atsakyti

Paguodėt bent, kad ne aš viena nerandu😁

Jo reiks kažką panašaus paieškot, nors šita man tokia optimali, neprikleckiota ir ne visai nuobodi. Bet dar ir siūlų nesusižiūrėjau, tai gal dar ir perreikės.

Oras kiek aprimo, einu į kiemą, gal ką naudingo nuveiksiu. 

Atsakyti
SVeikos, kažkokios visiškai be įkvepimo dienos. Nei nuotaikos per daug didelės, nei enrgijos. Kažkaip atbulu galu viskas vyksta.
Atsakyti

Priešpilnis :mirksiukas: 

Pas mane jis jau kokią pusę metų nesikeičia :lol:​ 

Atsakyti

SVeikos, kažkokios visiškai be įkvepimo dienos. Nei nuotaikos per daug didelės, nei enrgijos. Kažkaip atbulu galu viskas vyksta.

Sveikos,

ale net nusistebėjau, kaip Niuma taikliai pasakė, lyg apie mane. O nesugebėjau suformuluoti,nes palyginus su kolegėm, kurios nemiega, skundžiasi energijos stoka ir pan., tai pas mane lyg nieko baisaus nėra, kad skųsčiausi. Miegu gerai :). Gal stebuklingai naujas magnis padeda, nusipirkau va šitą https://avel.lt/products/magnis, kur daug visokių jo formų, nes nesugalvojau, kokį rinktis :). Bet darbe sunkiai koncentruojuosi, nenoriu dirbti. Noriu tik apie mezginius galvot, planuot, siūlus rinktis, nors megzasi irgi ne su didžiausiu ūpu (nes vasarinis siūlas, vargsta rankos ir beveik baigėsi formavimo įdomumai) :). Valgyt gamint nenoriu :)

Atsakyti