Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Atrodo, kad grįžtu su tvidiniais siūlais prie pirminio sugalvoto varianto - žakardo. Bėda, kai prisiperki per daug siūlų, o paskui galvoji kaip juos sunaikinti :) 

Aš tai nežinau kur mano vasarinis Loudres  :hmm: Pamenu, kad ten simboliškai kažką reikia prisiūti ir sagas primontuoti  :D 

Vakar buvo lešiai su svogūnu-česnaku-salieru ir pomidorais. niam. Aš daržovinius (ir ne tik) receptus renkuosi iš http://www.sulieknek.lt/ Ten jų labai daug, nėra sudėtingi ir tikrai yra skanių.

Atsakyti

Labas rytas

Ačiū kad dalinatės receptais  :4u: 

Atsakyti

Sveikos,

mane šiandien baisiai veikia pilnatis, nuo streso net žandikauliai susirakino, nors tie mano rūpesčiai tokios smulkmenos, bet viskas nervina, ko negaliu įtakoti...

Dar vakar sunervino ... graikiškas jogurtas :). Pamezgiau, tada užsimaniau pasivaikščioti su savo draugeliu vakare, toks nuostabus oras, tokia gaiva, tai gerą ratuką prasukom savo apylinkėse skubiu žingsniu, prisiuostėm, prisikvėpavom alyvų, jazminų erškėtrožių, miško ir kitokių kvapų, tiesiog gerte gėriau juos. Prisižiūrėjom prabangių namų ir ... sraigių :). O grįžus apie 21 val sugalvojau, kad gal galiu "sveikai" pasimaitint. Pasiėmiau Saulėlydžio jogurto ir pavalgiau. Nesuvalgiau viso indėlio, bet galėjau ir dar anksčiau sustot, sunkiai lindo. O paskui tokiu sunkiu akmeniu skrandyje nugulė, kaip kad būtų koks kavinėj skrudintas maistas (turėjau sykį tokią patirtį). Tai gal ir nereikia man tų pieno produktų...

Atsakyti

Restar,tas draugelis - tai šuniukas?

šiandien su vaikais numatyta ekskursija į anatomijos muziejų  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 08 birželio 2017 - 10:37

buvau padariusi 2 savaiciu pertauka, bet vel griztu prie ketvirtadienines varskes - kefyro iskrovos :)  vakar tokia  anglaivandenine diena gavosi ( su 2 bananais , jogurtu su bananu ir chia, , svieziu darzoviu sriubyte, svieziomis bulvytemis su truputeliu mesytes ir agurkais su jogurtu... dar surio kasniukas balto) . tai siandien norisi varskes :)

Atsakyti

Restar,tas draugelis - tai šuniukas?

Restar turi šuniuką  :hmm:  pražiopsojau  :blink: 

o kur Niuma dingo?

Atsakyti

Restar turi šuniuką  :hmm:  pražiopsojau  :blink:

o kur Niuma dingo?

na man tas "draugelis" kaip ciucikas nuskambėjo :D 

Atsakyti

Nea, ne šunelis, o sūnelis :). Na, jis mano draugelis yra, mėgstu pabendrauti ir pasivaikščioti su juo. Vyras vėlai parsivilko, mergos viena kokiais priklijuojamų nagų, riedučių ir telefono norais galvą kvaršina, kitai kojas skauda, eiti tingi :), vyriausiasis gyvenime tik klaviatūros barškinimu užsiėmęs, niekad neitų į lauką, jeigu tik galėtų.

Šunelį turi mano kaimynė, tas irgi draugelis, bet dar nesivedė mane su juo pasivaikščiot, nors svajoju :). Bet tai anas mokyklą lanko, tai šį, tai tą.

Atsakyti

apie šunis :D

mano vaikai nori tokio:

taksas2.jpg

aš tokios:

D61H0188sm1.jpg

o vyras tokio:

n3mi.JPG

o kokį turėsim,tai nieks nežino :D nes su šitu chamavotu katinu turbūt ir vilkšunis neištvers :D

Atsakyti

musu ir sita katuke nenori nieko i draugus priimt.  Labai dukros bigliukas  norejo su ja pazindintis, bet  Mija skuode kuo toliau ir kuo auksciau.  matyt pilna baimiu is kudikystes :(  turi du randus ant sprando . spejam, kad  dar veislyne, koks suo  buvo paciupes  uz pakarpos.  nes tik pas mus bunant po kurio laiko  sasai su kailiuku  nusilupo, liko  randukai . vetas sake kad  cia sukandimo zymes.. savotiskai "pacipuotas" vaiks

Atsakyti

Su mašina lengvai prasisukau, sakė tik varžtą pakeis  :D 

Pas sesė katė su dukterėčios kalę niekaip nesusidraugauja. Katė tai dar naglai pro šalį vaikšto

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 08 birželio 2017 - 11:43

Olaivos vyro norimas tai pas sesės kaimynus yra. Pirko iš veislyno atrodo Maskvoje, labai daug planų visokiu turėjo. Dabar tik pasivaikščioti išeina. Bet labai grażus  :wub: 

Atsakyti