Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, tris dienas planuoju šaltibarščius, bet maža smulkmena- produktų trūksta 🤭 Tingiu eit iki parduotuvės. Vakar buvo makaronai su vištienos  krūtinėle, grietinėle ir sūriu. Šiandien planuoju kepti krūtinėlės kepsnius ir bulves free, su pomidorų salotom. Ryte - varškės blynai. Dabar- pora val kova su Emiliu dėl pamokų. Mokytoja vėl į mokyklą kviečia. Neisiu 😎. Vyras galės nueit grįžęs. Man ir namie auklėjimų per akis užtenka. 

Po kelias eilutes mezginį pajudinu, bet be skubos. 

Atsakyti

Sveikos

Aš mezgu mažai, daug vaikštau. Dar gaminu ir šiaip..nžn ką veikiu. Gyvenu matyt

Dviračiam oras vis netinkamas. O gal aprangos tinkamos nėr

Iš maisto kepsniukus kepiau vakar vištienos. Vaikis kotletus iš jautienos kepėsi darėsi mėsainius. Šiandienai dar visko yra gal negaminsiu. Nu tik tinginį gal, nes jau kurį laiką planuoju

Dar planuos užbaigt megztuko apačią

Atsakyti

Ratuką apėjau. Šaltibarščius pagaminau. Greituoju būdu - su bulvėm free ir dešrelėm. Šimtą metų nepirkus, o maximoj nuolaida. Visi sotūs ir laimingi. 

Atsakyti

Man tai šiandien gaminti įkvepimas. Ryte šparagai apvynioti kumpiu su keptais kiaušiniais. Pietums šaltibarščiai. Vakarienei kukuliukai su daržovių troškiniu. Nuo kokio pyrago kepimo gal jau susilaikysiu :B 

Šią savaitę dariau vaikystės desertą - sluoksniavau sausainius su varške ir marmeladiniais saldainiais. 

Vėl atsipalaidavo mano mitybos režimas :B​ 

Atsakyti

Labas,

Gaminau  ir aš biškiuką :rolleyes:  

Mūsų mityboje visiškas chaosas, niekaip nesutariam ko norim, aš iš tos nevilties bele ką gaminu. Ir valgau viena. Bet užtat daug :D  

Trečiadienį atskrido dukrytė, bet visa veiksme, tai tik vakar susitikom normaliai mes keturiese. Branchinom Moss. Tai kažkaip ne itin sėkmingai. Visai neblogai šiaip, tik nuvylė išgirtieji benediktai. Šiandien jau išskrido atgal, tai pamaloninau ryte varškėtukais. Pietums aš pavalgiau brokolių sriubos, vyras praignorino. O vakarop iškepiau tris picas :D  turint momeny, kad valgėm mududu, tai jomajo, persirijom. O picos buvo: 1 su keptais svogūnais, smidrais ir mocarela, 2 su tunu, marinuotais svogūnais ir alyvuogėm, 3 su baravykais ir pelėsiniu sūriu. Gavos visai nebloogai, nepaisant, kad tik subėrus mieles pastebėjau jog jos biškiuką pasenusios. Tai tešla nelabai pakilo. Bet vistik receptas geras, tai kažkaip netrukdė,  su normaliom mielėm būt išvis aukštumoj.

Ir dar rytdienai pasigamijau marokietišką troškinį su moliūgu ir avinžirniais.

Esu nusikalus, savaitgalio net nepastebėjau :cry2: nors biškiuką ir pamezgiau. Bet veiksmo per daug jau mano amžiuj :oh: noriu tiesiog padrybsot... o lysvės ir gėlynai verkia oj verkia...

Atsakyti

Pas mus vakar snigo. Tai gsl, Katukai, nelabsi dar lysvėm yra ko verkt? Pakentės :) 

Man su vaikais įtamputė 🤐 nuo didžiausio iki mažiausio.. mokslai. O paskui: ko tu rėki?? Kad 100 kartų ramiai pasakius- 0 reakcijos 😭😭

Atsakyti

Mano savaitgalis pralėkė, nors negaliu skųstis - ir serialą su sūnum baigėm, ir pamezgiau. Šeštadienis anksti prasidėjo, daug spėjau - abi dukras išvežiojau, greit apsipirkau, grįžau namo ir dar po 10 spėjau visuomeniniu nulėkt į mamų susitikimą savivaldybėje (pirmas mano apsilankymas ten :). Tie susitikimai susiję su mano sportu, kadangi projektas, tai dar visko įdomaus prigalvota už nemokamai. Vaišės, prizai, na, ir įdomus lektorius su midfulness praktika - labai pavyko atsipalaiduoti, tiesiog nušvitau. O dar geriau, kad namie vyras vykdė instrukcijas ir privirė katilą čilienės. Šaltibarščiams pas mane tai visko yra, bet noriu juos valgyti, kai arba lauke šilta, arba namie, o dabar nei to, nei ano. Tai va grįžus namo ir mezgiau tik :).


O šiandien gaminau įdomesnius pusryčius - omletas su visokiom gėrybėm skanybėm ant tortilijos. Paskui važiavom į sodą, pasėjau žirnius ir morkas, apklojom agroplėvele. Jei ką, turiu ir kuo atsėti. Dar šį tą nuveikėm. Grįždami prasukom pro vyro sesę su torčiuku, gėlėm ir kojinėm su kašmyru. Va šitom: https://www.ravelry..../freezing-fog-2. Grįžus vėl megztelėjau. Nejuda gre it, nes vasarinis siūlas, bet jau apie pusę gal yra Nualos.


Kas nors ateisit į mezgėjų brunch'ą 04.27? Bus Vincis su savo siūlais. Labai fainas renginys įkvėpimui. Aš visus planus prie jo taikau, kai tik galiu. 


Ai, gal ketvirtadienį buvau VJG Kurienės paskaitoj. Nereali kaip visada. Pasijutau kaip standup'e kokiam šįsyk, prisijuokiau. Realiai galėtų tokius daryt ir imt pinigus :)

Atsakyti

Kažkaip netraukia manęs į tą brunchą, nors Restar paskaičius pagalvoju, kad jei jau taip sužavėta, tai gal ne be reikalo :) 

Aha Kurienė nebloga standuperė :D 

Vilniuj tikra žiema. Bet vis geriau nei šalna ant žiedų. 

Atsakyti
Sveikos, mažius vėl namie, vėl akys užpūliavo verysad.gif Kažkaip strigimuose jaučiuos. Mano ausis antra savaitė įtartina. Eisiu ryt pas gyd.
Šeštadienį Gyčio varžybos, neatvažiuosiu. Kalbino Vincis kartu. Būtų faina prasiblaškyt, bet reikės Kaune būt.
Atsakyti

Labas rytas, 

Mano ausies odisėja tęsiasi  :oh: Jau pas trečią gydytoją buvau šiandien.

Faktas, kad klausa suprastėjus. Padėtis nejuda iš vietos, užgulta vis dar  :rolleyes:  Dabar davė išrašą ir liepė važiuot į Santariškių priėmimą į gyvą eilę  :rolleyes: 

Savaitgalį buvo meniu troškiniai ir šašlykiukai krosnelėj su salotom ir ryžiais.

Niuma, kaip suprantu tave.. :friends: Kiek mes kviesti į mokyklas, laikiną sutartį net turėję.. Ir viskas vis tiek praeina..  Keista dabar net atsimint, kaip ten buvo.

Vilioja visai tas brunchas. Žiūrėsim, kaip nuotaika ir galimybės bus :) 

Atsakyti

Liniuka, kaip Kurienė sakė: būna kamerinių vaikų. Čia buvo atsakymas į mano klausimą :). Tai, manau, apie tave irgi. ir viskas su tuo gerai. Aš irgi labiau kamerinė, ne masinių renginių gerbėja. Bet ir labai smalsi :). Pirmą kartą gi labai majačinausi, ieškojau draug:). O ten tą kamerinę aplinką vis tiek susikuri, nes bendrauji max su 1-3 žmonėm vienu metu, nerealu, kaip iškart bendrą kalbą randi, nors bendras gaudesys toks įspūdingas.  Čia gal labiau paskatinimas toms, kas abejoja, nors lyg norėtų, kam trūksta įkvėpimo ugnelės :)


Niuma  :4u:.  Lašinot antibiotikus Emiliui, ar kuo paprasčiau sprendei? Gerai, kad kiti neužsikrėtė bent  :4u: .

Vaje, kokia žiema už lango... Aš vakar "ištrėmiau" vieną dėžę pionierių pomidorų į šiltnamį grūdintis.... Užklostyti. Gal nebus jiems blogiau, kaip kitiems balkone - irgi šalta...

Atsakyti

Aš paskutiniu metu irgi labai kamerinė... netgi sakyčiau vienetinė :D 

net kažkuriuo metu galvojau, kokį nors laimo tyrimą pasidaryt... nes didesnė masė žmonių sukelia kažkokį įjaudrinimą nervų sistemos, nuo bet kokio didesnio garso norisi susigūžti. Tai nežinau, ar labai komfortiškai jausčiaus tame gaudesy

Bet tuo pačiu ir esu gan spontaniška, tai negali žinot, kas tą šeštadienį sušvies  :D 

Atsakyti