Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano teta iš kaimo skambino šiandien, tai irgi sakė, kad pilna sniego, žemės niekur nesimato.

Atsakyti

Vaizdelis pro mano langelį šiandien ryte...

Šiek tiek už Vilniaus link Ukmergės maždaug...

Šita trešnė su žiedais, jeigu ką :cray:

 

Priedas  received_796612728639159.jpeg   119,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sausas šaltis blogiau augalams nei sniegas.  Mieste sniego nesusikaupė, visada pora laipsnių šilčiau nei už miesto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 balandžio 2024 - 15:58

Aha, katuk, dar neverk. Sniegas šlapias ir ne toks šaltas, kaip kad šalna būna, kur staigiai nukanda viską... Didelė tikimybė dabar, kad nenukentėjo žiedeliai.

Atsakyti

Mūsų trešnė gausiai žydi, bet nedžiugina, neturėsim uogų bet kuriuo atveju, nebent kelias. Jos porininkė baigia numirt, vos keli žiedeliai šiemet, reikia naują į kompaniją sodint, o su vieta problemiška pas mus, į tą pačią nepasodinsiškart, mirštančią nukneckinus... ir tų bių beveik negirdėjau savaitgalį, kai šalta...

Atsakyti

Mes šiemet dvi dideles trešnes nupjovėm, vieni lapai būdavo ir dar obelis skriaudė. Tik du kelmai liko, tai dabar tuos reikia išnaikinti. 

Aš irgi tikiuosi, kad sniegas mažesnis blogis negi šalna...

MsuM, gal Laimo tyrimą pasidaryk? 

Atsakyti

Patarkit, kokį vašelį nupirkti sūnui. Qqte, taviškis, lygtai, nėrė per darbų pamokas. Juostelės nėrimui daviau paprastą addi, bet dabar jis nori nunerti padėkliuką po puodeliu. Galvoju, kad nekoks instrumentas gali numušti visą norą. Pati neneriu, tai net neįsivaizduoju kokie vašeliai patogiausi.

Atsakyti

Tokiam nėrėjui, tai bet koks vąšelis bus toks :). Daviau dukrai bile kokį bukvaliai, tūpą metalinį, daviau siūlo kamuoliuką ir liepiau nert virvelę, nes sunku žiūrėt, kaip tuščiom rankom prie teliko sėdi :). Tai nusinėrė, pasidarė akiniams šniūrą prilaikyt, eina į mokyklą su juo :D.  Manau, kad kietesni įrankiai labiau jau meistrams, o vąšelis yra tiesiog vąšelis, kas jame blogo. Clover giria, kas neria, turiu vieną, tik ploną, kai žgutus nėriau. Kai dukros prasitarė apie norą nerti, o ir patigal kokį krepšį iš likučių panert ketinau, tai užssisakiau stambesnių rinkinį iš Temu, kad daugiau būtų, su koteliu. Nes neaišku, kokio gali reikėt, turėjau tim mažų numerių.

Dar neišbandžiau :D.

Atsakyti

Sveikos

Ne mano vaikis mezga virbalais per pamokas o vąšeliu nenėrė. Apie įrankius nepatarsiu. Man pačiai patogiausi tie tūpi metaliniai bet jokių ten rankenėlių

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

MsuM, gal Laimo tyrimą pasidaryk? 

ar gali buti laimo liga jei nera erke ikandus?  :unsure: 

Patarkit, kokį vašelį nupirkti sūnui. Qqte, taviškis, lygtai, nėrė per darbų pamokas. Juostelės nėrimui daviau paprastą addi, bet dabar jis nori nunerti padėkliuką po puodeliu. Galvoju, kad nekoks instrumentas gali numušti visą norą. Pati neneriu, tai net neįsivaizduoju kokie vašeliai patogiausi.

Man Tulip Etimo patinka, turiu raudonu rinkini nusipirkus, turiu pavieni Clover bet dydi keista nusipirkau tai neisbandau vis, man 2,5 nr einamiausias, savo pleda temperaturu neriu su Tulip tai patinka, neisirezia i pirsta nemaloniai, su paminkstinimu  :rolleyes: 

Giminei turesim leliuka, uzsisakiau vakar siulu megzt reiks pleduka, kepuriuka ir kombi, dar jei siulu liks kojinytes/batukus, drauge minejo, kad kai numezgiau jai buvo labai naudojami nes su uzsirisimu tai ponia ju vieninteliu nesugebedavo nusiimt  :D patinka man leliukus aprengt  :wub: 

Atsakyti

MsuM, gali ir nežinot, kad įkandus buvo. Su Tobiu tai bastaisi po miškus ir pievas aukštoj žolėj. Nebent ten UK pas jus išvis jos nesiveisia. Bet jeigu jų būna, tai tikimybė yra. Kokius 3 kartus buvau užsikrėtus...  Bet aš ne gydytoja, neturiu įtarimų dėl tavo negalavimų. Daug kas gali būti, bet tai kol suranda, reikia nemažai ką atmesti.

Atsakyti

Laimo liga tikrai gali būti ir be erkės įkandimo. Tik va, nežinau, kaip ten UK, ar tokios pačios rizikos. Bet tyrimas tikrai nepakenks jei ką.

Gavau diagnozę šiandien -  abipusis neurosensorinis prikurtimas. Tai jei kur pamatysit gatvėj, tai šaukit garsiai  :lol:  :lol: 

Beje, Retar, atsitiktinai papuoliau pas Marijos/Akvilės mamą Santariškėse, tai išžiūrėjo nuoširdžiai ir dar kitam kartui užrašė po poros mėn. :wub: 

O šiaip priedo dar gavau emocinį sukrėtimą, kad kurį laiką raudot sustot negalėjau išėjus...

Rašė man receptą dar viena kitat gydytoją kitam kabinete, kur yra dvi apžiūros kėdės. Man besėdint atėjo tokia miela pora, iš pažiūros gal apie 80 metų, dieduliukas iš vis tokio gero nuoširdaus veido, pajuokaujantis. Jaunutė gydytoją sako, sėskit, apžiūrėsim jus darkart, kaip jaučiatės? Dieduliukas sako, na kaip ir geriau. O gydytoja - nu negalit jaustis geriau, gavom jūsų biopsijos atsakymus, jums onkologija. Va taip. Tiesiog. Viskas. Imk žinią, popierius ir varyk.. Durys ten visada atdaros, žmona išgirdo, atbėgo, pradėjo tokiu tyliu balsu klaust, kas kaip. Tai gavo tik tiek, kad registruokitės į kitą gatvės pusę ir ten jums pasakys. Kai išėjau, abu ramiai sėdėjo koridoriuj laukdami popierių... Nu taip suspaudė širdį.... 

Atsakyti