Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apžiūrėjau ir waaau, Kaune DAUG DAUGIAU VISKO, dar ir pirtys yra!!! Ir vaikus konsultuoja 🤩😍🤩

Atsakyti

Esmė tame, kad atėjus į sporto klubą ir susitarus su treneriu, na tikrai nesitikėjau 5 ir dar daugiau žvaigždučių lygio aptarnavimo. 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20250125_084842_Instagram.jpg   204,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar branchinasi turbūt. Žadėjau ir aš eit ir kaimynę vestis, bet vis sloga nepraeina. Vietoj to važiavau akis tikrintis. Ir užsisakiau akinius. Nepigus malonumas...

Taip smagiai nors ir lėtai Agnetė mezgasi. Visokiom kryptim, tai nenuobodu.

Vakare gal reikės į šviesų festivalį išsiruošt.

Atsakyti

Liniuka, akis tikrinaisi optikoje?

Gal kokie paturbinti?

Atsakyti

Liniuka, pirmi akiniai? Nuolat ar tik skaitymui?

Atsakyti

Pirmi. Ofisiniai - skaitymui, kompui ir artimai aplinkai :D Į tolį irgi rekomendavo, bet dar nebūtina.

Atsakyti

Kacumota, nemačiau tavo posto. Taip optikoje. Nežinau čia yra ar nėra mandrumų - paploninti lęšiai, apsauga nuo spinduliavimo, bet ne ant viršaus, o lęšyje kažkaip integruota. Jaučiu nusišnekėjau :D Tai už lęšius 320. 

Atsakyti

Tai sveikinu įstojus į akiniuočių lygą :D 

Kokiam salione užsisakei?

Šviesos gal būt gerai pamatyt, prasklaidyt šitą cepelinų laikotarpį... ale bet taip sunku išsiruošt, ypač kai bandai į paskutines atostogų dienas sukišt viską, ką planavai padaryt ir ko nespėjai :D 

Beje, taip su įsikvėpimu seniai nemezgiau. Pasiėmiau pilkius, nu tiesiog nekantrauju pamatyt rezultatą. O mezgu tokį visai neypatingą megztelį-Tilda

Atsakyti

Aš  nuo ankstyvo ryto prabudus lyg nebūtų savaitagalis. Vilius vakar išsirašė, kad į darbą nuvežčiau nuo 8. Grįždama apsipirkau. Su kitais dviem vnt vaikų pas nytą į svečius nuvažiavom. Pakeliui vyro brolio draugę prigriebėm, pasipliurpėm pusdienį kol vaikai su pusbroliais  žaidė kopais ir krepšinį (dabar kalnas rūbų skalbt, nes be kritinėjimų neįmanoma). O kadangi pravažinėjau vyro mašiną, tai dar ir pro plovyklą prasukau. Sau medalį kabinu, nes savitarnoj abi mašinas šią savaitę gražinau :D 

Atsakyti

Labos

Liniuka, aš ir panašiai už akinius moku. Ir tas ploninimas gerai, ir apsaugų visų reikia. Man rodos, kad ant akinių nepritaupysi, ne taip dažnai gi reik atsinaujint, o nešiojam po 10+ val. į parą.

Niumai medalis  :) Aš mašinos neploviau. Keliai baisūs, mašina dar baisesnė. Bet tai nuplovus iki namų parvažiavus vėl tokia pati būtų  :oh: Murzinasis sezonas…

Kad Eglė Kaune yra žinau, bet dar nebuvau. Kažkaip vis norisi su poilsiu derint, į Birštoną važiuoju. 

Dryžuoju merino likučius.

Ką savaitgaliui maisto gaminat? Nesugalvoju  :ax: Vakarienei burokų sriubą planuoju, bet jau pavargau galvot ką gamint, viskas nusibodo, viskas atrodo neskanu. Matyt saulės tikrai reik  :)

Atsakyti

Kacumota, nemačiau tavo posto. Taip optikoje. Nežinau čia yra ar nėra mandrumų - paploninti lęšiai, apsauga nuo spinduliavimo, bet ne ant viršaus, o lęšyje kažkaip integruota. Jaučiu nusišnekėjau :D Tai už lęšius 320. 

Prabangiai. Šiaip - elementarūs brandėjimo akiniai? 

Atsakyti