Apžiūrėjau ir waaau, Kaune DAUG DAUGIAU VISKO, dar ir pirtys yra!!! Ir vaikus konsultuoja 🤩😍🤩
Esmė tame, kad atėjus į sporto klubą ir susitarus su treneriu, na tikrai nesitikėjau 5 ir dar daugiau žvaigždučių lygio aptarnavimo.
Screenshot_20250125_084842_Instagram.jpg 204,12KB
0 Parsiųsta kartų
Restar branchinasi turbūt. Žadėjau ir aš eit ir kaimynę vestis, bet vis sloga nepraeina. Vietoj to važiavau akis tikrintis. Ir užsisakiau akinius. Nepigus malonumas...
Taip smagiai nors ir lėtai Agnetė mezgasi. Visokiom kryptim, tai nenuobodu.
Vakare gal reikės į šviesų festivalį išsiruošt.
Liniuka, akis tikrinaisi optikoje?
Gal kokie paturbinti?
Liniuka, pirmi akiniai? Nuolat ar tik skaitymui?
Pirmi. Ofisiniai - skaitymui, kompui ir artimai aplinkai Į tolį irgi rekomendavo, bet dar nebūtina.
Kacumota, nemačiau tavo posto. Taip optikoje. Nežinau čia yra ar nėra mandrumų - paploninti lęšiai, apsauga nuo spinduliavimo, bet ne ant viršaus, o lęšyje kažkaip integruota. Jaučiu nusišnekėjau Tai už lęšius 320.
Tai sveikinu įstojus į akiniuočių lygą
Kokiam salione užsisakei?
Šviesos gal būt gerai pamatyt, prasklaidyt šitą cepelinų laikotarpį... ale bet taip sunku išsiruošt, ypač kai bandai į paskutines atostogų dienas sukišt viską, ką planavai padaryt ir ko nespėjai
Beje, taip su įsikvėpimu seniai nemezgiau. Pasiėmiau pilkius, nu tiesiog nekantrauju pamatyt rezultatą. O mezgu tokį visai neypatingą megztelį-Tilda
Aš nuo ankstyvo ryto prabudus lyg nebūtų savaitagalis. Vilius vakar išsirašė, kad į darbą nuvežčiau nuo 8. Grįždama apsipirkau. Su kitais dviem vnt vaikų pas nytą į svečius nuvažiavom. Pakeliui vyro brolio draugę prigriebėm, pasipliurpėm pusdienį kol vaikai su pusbroliais žaidė kopais ir krepšinį (dabar kalnas rūbų skalbt, nes be kritinėjimų neįmanoma). O kadangi pravažinėjau vyro mašiną, tai dar ir pro plovyklą prasukau. Sau medalį kabinu, nes savitarnoj abi mašinas šią savaitę gražinau
Labos
Liniuka, aš ir panašiai už akinius moku. Ir tas ploninimas gerai, ir apsaugų visų reikia. Man rodos, kad ant akinių nepritaupysi, ne taip dažnai gi reik atsinaujint, o nešiojam po 10+ val. į parą.
Niumai medalis Aš mašinos neploviau. Keliai baisūs, mašina dar baisesnė. Bet tai nuplovus iki namų parvažiavus vėl tokia pati būtų
Murzinasis sezonas…
Kad Eglė Kaune yra žinau, bet dar nebuvau. Kažkaip vis norisi su poilsiu derint, į Birštoną važiuoju.
Dryžuoju merino likučius.
Ką savaitgaliui maisto gaminat? Nesugalvoju Vakarienei burokų sriubą planuoju, bet jau pavargau galvot ką gamint, viskas nusibodo, viskas atrodo neskanu. Matyt saulės tikrai reik
Kacumota, nemačiau tavo posto. Taip optikoje. Nežinau čia yra ar nėra mandrumų - paploninti lęšiai, apsauga nuo spinduliavimo, bet ne ant viršaus, o lęšyje kažkaip integruota. Jaučiu nusišnekėjau
Tai už lęšius 320.
Prabangiai. Šiaip - elementarūs brandėjimo akiniai?