Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Grinčas, Grinčas :). Milijoną priežasčių viskam gali atrast, bet kartais visai smagu ne galvot, o daryt ką nors mielojsrity, su mielais žmonėm. Aš su kaimyne pabendravau važiuodama autobusu, išmokiau ją Trafi naudotis :).Tada truputį pabendravau prieš ir po. Pamezgiau daugiau nei namie per kelias dienas. Patyriau kažką naujo. 

Lietuti - pasek Instagrame https://www.instagra...NWo2M3dub3I0ZA=(Kaunas) ir https://www.instagram.com/mezgejubrancasvilniuje?igsh=MWtmb2l4enh6OHNndA== (Vilnius).

Apsisprendžiau ką ir iš kiek siūlų megsiu ir iskart nusipirkau likusius siūlus sandėliuke.  Teks pagaliau pirmąsyk ten gyvai apsilankyt, nes 90 g nesisiųsiu. Ta proga ką nors dar išsirinksiu gyvai.  

Pirminė mintis, kai pirkau siūlus, buvo trumpos rankovės, bet išsirinktas modelis geriau bus ilgarankovis. 

Atsakyti

Kokių dar priežasčių :D  čia ne tas variantas. Ir galvojimo nebuvo. 

Tiesiog parašiau jog nesuprantu. Gadget paklausė, kas nepatogu. Parašiau. 

Visi darom, ką norim ir kas patinka. O pliusų galima rast bet kur. Jei tik nori.

Atsakyti

Geltoni batai ne itin, pažįstu nemalonų žmogų geltonais sportbačiais… Priminei, Niuma - kažkada, kai prisijungiau prie sektos, buvo kažkoks bajeris apie žalius batus, bet taip ir nesupratau apie ką jis. Jei teisingai pamenu, kažkas su pakabukais susijusio. Arba ne.  :D 

Patiko tas “žiūrėti, kol pradės patikt.”  :D Visai teisinga strategija atrodo, jei nėra laiko kitam variantui.

Kepurė nesiaura tikrai, bet vis tiek bandysiu tą kapišonšalikį. Jis man įtartinas atrodo, kad šonai tokie laisvi, maniau, kad kepurė geriau apglunda. Jei nepasiteisins, tai ir toliau su kepure+kapišonu vaikščiosiu kaip pingvinas.  :D 

Restar, dėkui, pasekiau, reiks nepamiršt pažiūrėt karts nuo karto.

Atsakyti

Žali batai.

Kažkas buvo su SM nutikę, tai susiradom kitą forumą, kažkas ten apie grožį. Ir rinkomės avatarus/paveiksliukus. Viena sektantė, dabar ne su mumis, išsirinko tokį su žaliais aukštakulniais. Tai kažkas iš to forumo senbuvių parašė asmeninę žinutę, kad tai yra jos avataras ir kad tegul pasikeičia :D tipo, pavogė jos avatarą :D​ 

Atsakyti

Geras, nežinojau, matyt, ten nebuvo manęs.

Katuk - tavo viršus, kaip visada :D, su tavim susirašinėt, kaip su pliku peštis, lengviau susikalbėt :D.

Atsakyti

Apie mano katę vaiduoklę Lilę. Ta urzgia kaip kylantis lėktuvas aAJKTUNAKUMMMMM, jei any random time prieini ir bandai ponią paglostyti. Bet jei sergu (aš) ar pavargus, tai ateina paminkyti murkdama. Smerkiantis žvilgsnis PADVĖSTUM TU ČIA BE MANĘS included.

Norėjau papasakot. Ji yra gražuolė didžiaakė juoda kotitė. Ponia kaunietė.

Jau gali snigti. Apmulčiavau savo rožes ir Co. 

Restar, the sandėliukas nesismulkina atvykimu tarpušvenčiu. Nebent tarp mišrainių atvyks staigiai ko papakuoti.

Atsakyti

Nespėsiu sumegzt turimų tarpušvenčiu, rasiu, ką megzt. Svarbu buvo nusipirkt, kiek buvo likę.

Smagu pagaliau vėl megzt kažką sau brangiausiai. Sūnus kitiems metams naują megztinį užsisakė :).

Atsakyti