Rekomendacijos:
1. Nedarykite pirčių nežiemą 😎
2. Atsižvelkite, kada sniego reikia labiausiai ir padirbėkite gražių švenčių labui
Labas rytas,
Ačiū visoms labai už bendrystę Buvo tikrai nuostabu! Tokios geros emocijos
Norisi daugiau
Šiandien atsibudus pagalvojau, kad galėjo pora dienų anksčiau pasnigt Bet ir šiaip gavom nuostabų orą ir saulę šeštadienį
Sapnavau tokį biškį darbinį košmarą
bet viskas vyko vasarą, tai nors tiek gerai buvo
Šiandien darbe nuo pat ryto klausau katuko dainininko Ačiū už rekomendacijas
Labai patinka man
Kaip atsiliepimai apie Pietinia kronikas? Reiks pasiplanuot gal šią savaitę nueit
Katuk, susifokusuok.
Mano sūnus vakar nuėjo miegoti 18.30 . Bent jau tai šįryt pasakė. Nes grįžom po šunų po 19 val ir jau neradom vaiko
. Džiaugėsi, kad gerai išsimiegojo.
Nežinau kaip jūs, bet aš visokių dedamų instagram linkų dažniausiai nežiūriu, kai nežinau apie ką, arba įtariu, kad man bus neįdomu. Žiūriu tik kai kalbam apie mezgimą ir kuri nors deda linką, norėdama pailiustruoti kokią techniką, modelį ir pan.
Įšokau tarp poros gyvų renginių, dar 2 paskelbiau ir varau toliau.
Laba diena,
O aš žiūriu Ir dar toliau persiunčiu, jei žinau, kam aktualu. O šitas tai aktualu
Katuk, susifokusuok.
Gal reiktų pabandyt
Restar, nu kaip įdomiai, nes mano vaikas irgi panašiai apie 18h jau miegojo Įtariu, gal prieš tai naktį nekažką ten miegojo
Nuo šiandien paskaitos jau prasideda. Ir kaip įdomiai, nuo Kalėdų nebuvo jokių kamščių iš mūsų kaimo link Verkių rūmų iki šiol, o nuovakar vėl viskas po senovei. Tai va, nusprendėm, kad čia viską studentai užkemša
Taip gerai buvo, o dabar vėl pusvalandžiu anksčiau išvažiuot reikia...
Vakar dar vos į kaimynų tvorą neįvažiavau Ties posūkiu taip ir nuslydau tiesiai, tai koks centimetras gal buvo likęs
Šiandien jau buvo pabarstyti vietiniai keliukai.