šiaip mamografija tikslingesnė vyrenio amžiaus moterims, o jaunesnėms-echoskopija. Dėl skirtingų vyraujančių hormonų skirtingais gyvenimo periodais, būna skirtingas ir krūtų audinio tankis. Bet šiaip tie du būdai vienas kitą papildo.
Labos,
Prieš pora savaičių ir aš mamogramą pasidariau. Nieko skausmingo nebuvo, viskas normaliai ten. Ir greit.
Buvau jau net pamiršus.
Šiąnakt sapnavau spaną apie vėžį, fui kaip nemaloniai. Ir ryte gaunu skambutį iš poliklinikos. Šiaip dar niekad nebuvo paskambinę dėl tyrimų rezultatų. Tai tik širdis spėjo nusirist į kulnus.... Bet pasakė, kad viskas gerai.
Per šitą laiką spėjau atsakančiai tipo A gripu atsirgt, Vokietijoj pakeliaut, vienu metu trijose šalyse pabūt ir dar slogą su kosuliu gaut Vienžo, nėr kada atsipalaiduot
Mūsų aplinkoj populiariausias balas iš lietuvių kalbėjimo 24. Kaip koks kartelinis susitarimas
Limit, kaip čia tiek visko spėjai? O ypač - kaip vienu metu trijose šalyse pabūt???
Iš vaikų aplinkos tai girdėjau įvairiausių balų - nuo 12 iki 30. Maniškių 26.
Keista savaitė, mažai dienų prie kompo, ber nuovargis labai didelis.
Parašykit man tos, kurios į brančą planuojat, kad žinočiau, kada laukti ir kiek vietų užimti. Oficiali pradžia 11, bet mes būsim nuo 10.30 maždaug , nes paskui jau vieta kur lieka, ten lieka
Šiandien turėjom teambuildingą Kernavėje. Buvom Elnių SPA, apžiūrėjom plaukiojančias salas ežere, tada ekskursija po piliakalnius. Galiausiai susitikimas su skulptorium H.Orakausku jo galerijoje. Toks visiškas filosofas, bet labai įdomu, kokias mintis jo kūriniai slepia. Kadangi jaučiuosi prisibendravus, tai brunchą skipinsiu. Ypač kad dar ryt vakare su draugais mieste planų yra.
Limit kaip tas Figaro, tai šen, tai ten
Kur visos prapuolusios?
Laukia šilta savaitė ane. Pagaliau tikras pavasaris
Aš tai namie, tarp vaikų buvau dingus. Savų ir svetimų. Vienas dar su nakvyne, tai buvo ką veikt. Plius susiradau senai vyro rekomenduotą serialą, tai per dienas visą sezoną peržiūrėjau. Dar vakar skalbimų 4 kartai. Ir tas jausmas, kad vienos dienos savaitgaly pritrūko. Šiek tiek mezgiau. Lauke praktiškai nebuvau. Šeštadenį iki Megos ir atgal - nesiskaito.
man irgi savaitgalio dienos pritrūko. Nors net nebuvau sode, o buvo planuota. Betgi aš išėjau rami sau į brančą, vyrui dalį darbų susakius, o kitkas, kaip ir savaime suprantama - namus siurbt, vaikams valgyt padaryt, man žemių pomidorams persodint parnešt (buvo sakyta). O į sodą norėjau sekmadienį. Taigi grįžtu - o anas turguj apsispirkęs, kaip susakyta, bet... ėmė ir išvarė į sodą daugiau nieko nedaręs. Tai iš pradžių apėmė bėjėgystė, bet tada prisiminiau, ką galiu duot valgyt, tai kai nebereikėjo valgyt daryt, o pomidorams žemių neparnešta, tai apėmė pasiutimas ir jo dėka... išvaliau 30+ kv m lubų . Na, gal ir ne visai idealiai, bet pripuldama dar po truputį pavalysiu.Užtat neteks vasarą perdažinėt
. Buvo tų vaisinių muselių gerokai nudergtos, dar šiaip paterliotos, mane labai erzino, bet nebuvo jėgų ką nors daryt. Tai pasiutimas yra labai didelis gėris
. Iškepiau sūnui šokoladainį su visokioms mandrybėm - vyšniom su cinamonu, juodųjų serbentų uogiene ir lazdynų riešutais. Baigiau savo kašmyrinį šalikutį. O vyras su broliu sutvarkė tą gyvatvorę/sudegino kelmus.
Sekmadienį iškepiau 2 dičkius zuikius ir šventėm dičkio gimtadienį. Namie. Kimarinau, pamiegojau, o vakare jau ėmiausi pomidorų persodinimo.
Savaitgalio referacija
Taisiau vandens filtrą. Nu ok ok- tik prižiūrėjau . Kainavo daugiau nei kilas kašmyro. Koks pusantro
bet tikuosi pigiau, nei visą įrangą keist, kai "užsilenktų"
Bendravau/maitinau/ginčijausi su uošviais. Dorojau pusę moliūgo-pūslėtom rankom daba.
Pabendravau su draugais- atvežė savo užaugintų krievabudžių.
Shopinausi su nelaiminga dukra-taisėm jai nuotaiką. Jau pirkiniais visai pataisėm, tai dar ir užtivirtino akropolio loterija- laimėjo čekį.
Visokie pasiruošimai šiltai darbo savaitei.
Pamegzta kokios trys eilutės. Ai ne, meluoju-dar užbaigta taisyt nukirptas kaklas megztinio. Ne visai gerai, bet geriau nei buvo
Langai vis dar nevalyti tragiškai purvini,net žiūrėtv negaliu
Oj, vakar pažiūrėjau į langus... į balkono įstiklintus langus... paskui nusprendžiau, kad vyras grįš prieš velykas, tai turės ką veikt.
Sveikos
Mano savaitgalis irgi kažkur išnyko. Šeštadienį nuvariau i brunchą, grįžus biškį apsikuopiau ir gaminau. Paskiau varėm i akropolį batų. Aš norimos spalvos savo dydžio negavau tai grįžus užsisakiau internetu. Draugas užtat išsimatavo viską ką rado ir net nusipirko. Čekių nelaimėjom.
Vakar visą dieną ant dviračių. Su užsukimu į svečius kavos.
Grįžau pavalgiau ir truputį kojinę pamezgiau
Atsibundu žiūriu pirmadienis...
Labas rytas,
Aš vis dar galuojuosi su sloga didžiule ir visais "džiaugsmais" - užgulusiom ausim, vatine galva ir dingusia uosle.. Su ta uosle tai net prisidariau rūpesčių
Pakūriau židinį ir nuėjau sau ramiai ant sofutės nežina ką paveikt. O ten trauka gal dėl slėgio dingus buvo pristūmus sklendę ne iki galo. Atvaro vaikai iš viršaus žiūrėt, kas čia darosi, o aš jau vebeik paskendus dūmuose sėdžiu ir nieko neužuodžiu, nieko nematau
Matyt, labai susikincentravusi telefone scrolinau
tai teko vėdint šaltu oru. Ir gerai, kad vaikai namie buvo
Vakar buvom bažnyčioj verbų šventint, tai po pietų ir pavasaris atėjo Langai irgi nevalyti irzina, bet dar palauksiu
Lubas irgi reiktų pasivalyt arba perdažyt irgi dėl tos pačios priežasties - maistinių muselių paliktų pėdsakų
Savaitgaly man visad vienos dienos pristūksta Šeštadienis atsigavimu, sekmadienis pasiruošimui, o kur diena atsipalaidavimui tai ir nėr..
Ai tiesa, dėl batų - bent jau kur buvom Vokietijoj, tai visos vitrinos ir vos ne visi su gazelėm Tai ta proga, kad buvo gera nuolaida ir sesei nupirkau, bus dovanų. Aš pati pasimatavau, tai man nepatogūs pasirodė
Kažkaip padas nepatogiai išlenktas
a. Lubos. Nesenai perdažė virtuvėj, nes irgi vaizdas labai nedžiugio.