Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena, 

Šiandien dirbu iš namų. Galvą labiausia skauda, kai guliu, tai naktinis miegas nekažką..

Bet tą dalyką nosiai plaut tai galiu tikrai parekoneduoti dabar jau iš savo patirties. Labai liuks dalykas, man patiko! 

Va šitokį pirkau - OTOSAN nosies plovimo rinkinys, 1 vnt. | eurovaistine.lt

Paskui tų miltelių galima papildomai nusipirkt.

Apie gleives esu girdėjus, kad nuo pieno, Ir kad pasiteisino nebevartot. Bet man tai pirmąkart ir aš to pieno negeriu, bet varškę tai mėgstu :D Dar skaičiau, kad gleivės ir nuo apelsinų  :hmm: O va mandarinai tinka :)

Kaip staigiai viskas žydėt pradeda  :wub: kaukazo slyvos ant sprogimo ribos :D 

Atsakyti

Limit, dar šiandien ir magnetinės audros siaučia. Aš atsikėliau su skaudančia galva, tai tau tikrai neprideda sveikatos ir orai. Laikykis. 

Atsakyti

Aš pusdienį valgykloje pasavanoriavau, gerai toks atsitraukimas nuo kompo, kažką darymas savo rankomis. Baisiai pasiilgau savo šlapianosių rudaakių, šią savaitę dar nebuvom ir nebent penktadienį išeis. Šiandien 7-okės baigiamasis dirigavimo egzaminas muzikalkėje, ryt pati einu į Filharmoniją su savo koncertų drauge. Šiandien, tikiuosi, baigsiu savo trečią skarą iš eilės - šita senų seniausiai pradėta, bet jau per Velykas norėsiu padovanoti vyro sesei, tai reikia baigti. Reikės kur lauke ir pafotkinti prisiruošti, kad jau žiedų atsirado. Bus tik vyro megztinis be rankovių, tai per Velykas kokius 2 naujus megzinius legaliai galėsiu pradėti - noriu kokias kojines paraštuoti ir sau trumparankovių rūbelių pamegzt. Bet ne vasarinių sudėčių :). O gal ir dar ką sugalvosiu, dar bepirščių reikia vienų kitų - gal sau, gal ne sau. Turiu likutį tvidinio siūlo, iš kurio mezgaiu skarą, gal komplektuką padarysiu.

Atsakyti

Limit, sveik!

Ir linkėjimai iš Barselonos priemiesčio.

Gerai, kai darbovietė leidžia suderinti darbą ir atostogas. Naudojuosi ta galimybe. Kaitinuosi prie jūros.

Priedas  IMG_3834.jpeg   117,94KB   0 Parsiųsta kartų

Iki 20 val. pavalgyti be šansų, tik pagert. :D

Vanduo jūroje šaltas.

Atsakyti

Nu kaip imčiau dabar tą taurę :rolleyes:  :D  

Karštoka

Atsakyti

Aš tai ledų ir pamiegot :). Man nuo ryto šiandien penktadienis ir taip sunku priverst save galvot apie darbus. Dar 3 vaikai namie jau.

Atsakyti

Ledų-  jau. Kavos- dabar. Dėl taurės- bus matyt.

Man šiandien laimės iki dangaus -Emilis savo projektą pristatinėjo mokykloj salėj. Iš kiekvienos trečiokų klasės po 1-2. Tai mamka lydausi. Nesvarbu, kad nebuvau, bet ruošėsi vaikas ilgai ir mokytoja pagyrimų prisakė 🥰

Pernai - padavimą skaitė  su kita klasioke. Žodž, pasiutęs tas mano vaikis, bet drąsus  :D 

Atsakyti

niuma, kaip faina  :wub: Sveikinimai abiems  :4u:  :4u:  :4u: 

Ta Jurgitak taurė tai žeurei viliojančiai atrodo  :wub:  Bet dar labiau faktas, kad ji Barselonoj ir prie jūros  :wub: 

Po pietų buvau iki sakurų nupėdinus. Žmonių milijonas, bet tikrai labai gražu  :wub:  Tos rožinės man gal net labiau  :hmm: 

Mano nosis vis dar taip pat, bet galvai jau geriau  :rolleyes:​ Tikiuos būt pusė velnio per Velykas.

Atsakyti

Labos

Limit, tikrai nuo magnetinės audros galva gali skaudėt  :4u:  Varškę valgau ir aš ir slogų nebūna. Gal tik pienas su jogurtu tų gleivių pridaro?

Kas turit migrenas, vaistinėj paprotino, kad kofermentą Q10 gert, sakė jau yra tyrimų, kad padidina tarpus tarp migrenų. Ir magnį, aišku. Bet apie magnį turbūt ir taip visos žinot. Net priepuolio metu galima magnio kalt, kad atleistų.

Niuma, fainai  :wub: Šaunuolis tavo vaikis  :wub: 

Aperolis Barselonoj gundo  :bigsmile: Nors įtariu, kad pas mus šiandien karščiau buvo, vėjelio nuo jūros nebuvo.

Varysim ir mes su dukra į pietus jūros lankyt kitą savaitę  :wub: 

Noriu dar spėt sakuras aplankyt ryt, jei pavyks. Sala nelabai vilioja savo žmonių miniom, bet mačiau pravažiuodama, kad ir studentų miestelis visą rožinę eilę tokių jauniklių turi  :wub:​ 

Atsakyti

Koks karštis? Šiandien nebuvo jokio karščio. Vėjas dideliausias - kaituotuojų džiaugsmas. Galvojau prie jūros pagulėsiu, tai tik įžengus į paplūdymį gavau dozę smėlio į veidą - visi pogulio planai pasikeitė.

Atsakyti

Karštis Lietuvoj :)

Atsakyti

Atsigaivint norisi tuo kokteiliuku Vilniuje, kur vakar po piet turėjom +28. Šiandien žada panašiai.

O aš vakar variau auto į servisą, po to pėsčiom į darbą, nėr toli, apie 20 min. Tada per piet dar nusprendžiau prasieit. O po darbo pėsčiom į servisą. Nu. Sumoj 15000 žingsnių :blink:  ir tie laipsniai visai nepadėjo...

šiandien dirbu iš namų...

Atsakyti