Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mano dukterėčią 2 katytės, 2 kalytės. Visi prieglaudinukai. Dabartinio jaunimo toks pasirinkimas vietoj vaikų. 

Atsakyti

Galima ir gyvūnus, ir vaikus suderinti. Bet taip, pastebėjau nemažai taip besirenkančių.

Atsakyti

Labos

Sveikatos sergančioms!

Šią savaitę tingiu  :) Visai gerai turėt mokyklinių vaikų ir išeit atostogų kartu  :) Gera po emocinio nuovargio ir ligų tiesiog pabūt, kur viskuo pasirūpinta. Net ekskursijų šįkart nenoriu, derintis prie grupės ir t.t.

Megzt javos žydrąją įsidėjau, kur pirty mezgiau. Iš praktinių sumetimų, nes java gerai nešiojas ir noriu tos bliuskutės, bet kaip pabosta ją megzt su visais tais besiskiriančiais siūliukais. Tai pasiėmiau su mintim, kad negalėsiu į kitą mezginį pakeist  :rolleyes: 

Atsakyti

Lietuti tai kur išlėkei?pražiopsojau. Ech norėtųsi ir man kur taip atsipalaiduot. Nu savaitgalį Druskininkai tik nžn kaip ten su masažais bus. Nu ką nors išmąstysim

Atsakyti

Qqte, man Druskininkuose labai patiko galvos masažas. Nors ten lyg irgi pečius apima. 

Atsakyti

Labos

Qqut, gali pasakyti kur skauda ir kokia trauma buvo, tai tos pusės/vietos nemasažuos ir pasaugos  :4u:

Linkėjimai iš Kretos :wub:

Priedas  IMG_6011.jpeg   158,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mano vaikas šiandien anglų egzą laiko. Išėjo atsipūtus. 

Man šalia rankos, peršalimo dar ir dantis baisiai sujautrėjo šalčiui ir karščiui :B Kažkokia kvaraba jaučiuosi :B​ 

Atsakyti

Liniuka sveikatos  :4u:​ 

Atsakyti

Šią naktį fainai praleidau :). Su Qqute kažkur nuvažiavom, prie miško pasistatėm mašiną, nu argi neapsidairysim grybų :). O pilna baravykų! Daug sukirmijusių, bet tarp tos gausybės ir gerų nemažai .

Nu ir dar - apie šunis galvojau, apie rūsių paruošimą priedangoms skaičiau - tai tipo parsivedėm šunis namo nakčiai. T.y. planas buvo, kad rūsy panakvos. Lyg ten būtų vietos. O parsivedus supratom, kad ir pamaitint turbūt reikia, pagirdyt,  nei maisto, nei bliūdų tiek ... Vyras nuėjo nupirkt maisto, tai kažką panašaus į tarkuotą Džiugo sūrį parnešė ir maitinom iš delno :). Buvau pakraupus, kaip čia taip sugalvojom parsivest... O jeigu los, ką kaimynai galvos...

Vyras pažadino 8 :oh: . Nu gal jau ir pabudau :).

Lietuti - faina atitrūkti nuo visko. Nors mes per vaikų atostogas negalim sau leisti. Ir dėl darbų ir dėl kainų. Svajoju atostogauti pavasarį, rudenį, kai jau mokyklinių vaikų nebus, arba 1 liks. Šiąnakt tik 1 ir nakvojo namie. Bet jau nuo ryto pradėjo grįžti, vakare jau bus 3.

Liniuka - smagu dėl panelės. O tau  :4u: . Man kartais pradeda visus dantis gelt/ skaudėt neaišku nuo ko. Praeina. Bet labai džiaugiuosi pakeltu sąkandžiu, buvo be galo jautrūs, nuvalgyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 balandžio 2025 - 09:22

Oj kaip faina grybaut nors ir kažkieno sapne :wub: 

nors aš pirmadienį realiai grybavau tik ne baravykus o bobausius  :)​ 

Atsakyti

Labos Limit, tikrai nuo magnetinės audros galva gali skaudėt  :4u:  Varškę valgau ir aš ir slogų nebūna. Gal tik pienas su jogurtu tų gleivių pridaro? Kas turit migrenas, vaistinėj paprotino, kad kofermentą Q10 gert, sakė jau yra tyrimų, kad padidina tarpus tarp migrenų. Ir magnį, aišku. Bet apie magnį turbūt ir taip visos žinot. Net priepuolio metu galima magnio kalt, kad atleistų. Niuma, fainai  :wub: Šaunuolis tavo vaikis  :wub:  Aperolis Barselonoj gundo  :bigsmile: Nors įtariu, kad pas mus šiandien karščiau buvo, vėjelio nuo jūros nebuvo. Varysim ir mes su dukra į pietus jūros lankyt kitą savaitę  :wub:  Noriu dar spėt sakuras aplankyt ryt, jei pavyks. Sala nelabai vilioja savo žmonių miniom, bet mačiau pravažiuodama, kad ir studentų miestelis visą rožinę eilę tokių jauniklių turi  :wub:​ 

turi turi 😍

Atsakyti

turi turi 😍

Spėjau aplankyt  :) 

Priedas  IMG_6063.jpeg   484,42KB   0 Parsiųsta kartų

Kaip tik dabar su aperoliu sėdžiu ir gyvai graikiškų dainuškų klausau  :)​ 

Priedas  IMG_6061.jpeg   218,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 24 balandžio 2025 - 20:57